|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lenore ___________________
|
Posted: Sat 26.2.2011 10:52 Post subject: Zajímavé školní poznatky |
|
|
protože Mery se nenechá přemluvit, tak pro velký zájem zakládám téma na různé zajímavosti, ale klidně bych to nechala širší, ať přispívá víc lidí
Ale žádný věci z novinek, jen od respektovaných vyučujících a učebnic
naposledy jsme se od Mery dozvěděli, že lékaři se od pacientů nejčastěji nakazí svrabem a paní co doplňují zboží v supermarketech za 3 hodiny přenesou 6,5 tuny
A já přidávám, že lidi, kterým předčasně šediví vlasy, mají nižší riziko vzniku melanomu, protože mají melanocyty citlivější na apoptózu.
A 75kg člověk za den "vyrobí" 65 kg ATP - to by mě zajímalo, jak počítali _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
evianek kytky 7, meta: 11650
|
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sat 26.2.2011 11:16 Post subject: |
|
|
mě v poslední době překvapilo, že uživatelé pervitinu mají oproti normální populaci osobnostně vyšší new-seeking, a taky signifikantně vyšší harm-avoidance, což bych laicky fakt neřekla
Lenore a doplň ještě ten vliv odolávání chutím na exekutivní funkce _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali.
Last edited by Ester on Sat 26.2.2011 12:11; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 26.2.2011 11:26 Post subject: |
|
|
mně to zní logicky, to bude asi tím, že tomu nerozumim
No a teda přidávám, že každý má určitou kapacitu vůle a rozhodování a když ji vyplýtvá na to, že bude třeba odolávat chuti na čokoládu nebo se dlouho rozhodovat o blbostech, tak už mu pak nezbyde na důležitější věci. A nechá se třeba nalákat na reklamní triky, nebo se pak při rozhodování o něčem důležitém přikloní k dlouhodobě nevýhodnější, ale v tu chvíli jednodušší možnosti. Takže si nic moc neodpírejte a ráno hodinu neřešte, co si vzít na sebe _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 26.2.2011 12:10 Post subject: |
|
|
to je tím, že jsem to napsala špatně, jdu to opravit _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Sat 26.2.2011 12:18 Post subject: |
|
|
Teda, ale mohly byste to psat tak, aby to pochopili i hluponci
new-seeking, signifikantně vyšší harm-avoidance...hmmm |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 26.2.2011 12:29 Post subject: |
|
|
to je dobrá poznámka, teri, dík uživatelé pervitinu mají v rámci svojí osobnosti vyšší potřebu vyhledávat nové zážitky, ale zároveň jsou opatrnější než ostatní lidé, dávají si větší pozor, aby se jim nic nestalo, což mně překvapilo, protože osobně v tom vidím rozpor s tím, že vůbec berou drogy _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Sat 26.2.2011 12:56 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Alshwarya on Thu 21.4.2011 11:52; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Sat 26.2.2011 14:31 Post subject: |
|
|
Ester wrote: | to je dobrá poznámka, teri, dík :) uživatelé pervitinu mají v rámci svojí osobnosti vyšší potřebu vyhledávat nové zážitky, ale zároveň jsou opatrnější než ostatní lidé, dávají si větší pozor, aby se jim nic nestalo, což mně překvapilo, protože osobně v tom vidím rozpor s tím, že vůbec berou drogy :) |
No vyhledávají nové zážitky, protože jsou zfetovaní a free, ale zároveň se bojí že po nich už jdou mimozemšťani, takže jsou o něco opatrnější. |
|
Back to top |
|
|
Mantis_religiosa kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Sat 26.2.2011 14:42 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ "Kdo z vás může jen o píď prodloužit svůj život, bude-li se znepokojovat?
Nedokážete-li tedy ani to nejmenší, proč si děláte starosti o to ostatní?"
(Ježíš) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 26.2.2011 14:55 Post subject: |
|
|
na to je spousta výzkumů, třeba jeden článek tady a od toho se dají najít další
ale já bych to tu moc nezplácávala citacema, mají to být spíš zajímavosti nebo věci pro pobavení, ale asi nic, co by bylo třeba brát za bernou minci
koza se prská je fakt dobrý _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
*LEATITIA* kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sat 26.2.2011 15:11 Post subject: |
|
|
che wrote: | Ester wrote: | to je dobrá poznámka, teri, dík uživatelé pervitinu mají v rámci svojí osobnosti vyšší potřebu vyhledávat nové zážitky, ale zároveň jsou opatrnější než ostatní lidé, dávají si větší pozor, aby se jim nic nestalo, což mně překvapilo, protože osobně v tom vidím rozpor s tím, že vůbec berou drogy |
No vyhledávají nové zážitky, protože jsou zfetovaní a free, ale zároveň se bojí že po nich už jdou mimozemšťani, takže jsou o něco opatrnější. |
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 26.2.2011 19:22 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ "Kdo z vás může jen o píď prodloužit svůj život, bude-li se znepokojovat?
(Ježíš) |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Sat 26.2.2011 20:04 Post subject: |
|
|
! co ctes? nejsem si jista, jestli lincova zminovala jenom hlodavce, nebo i muze :)
Merykara 5. 2. 2010 wrote: | ze apomorphin vyvolava pri podkoznim podani erekci u hlodavcu. to jsem fakt potrebovala vedet. |
_________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 26.2.2011 21:02 Post subject: |
|
|
Doslova cituju Lincovou _________________ "Kdo z vás může jen o píď prodloužit svůj život, bude-li se znepokojovat?
(Ježíš) |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next
|
Page 1 of 7
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|