|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
melly :-)
|
Posted: Sun 22.7.2007 21:41 Post subject: Stargate sg-1 + Stargate Atlantis |
|
|
Pozera to niekto? Ja som do Stargate blazon asi od patnastich a teraz som sa k tomu opatovne vratila, za posledne tri tyzdne som pozrela asi serie 6 - 10 a zacala som Atlantis. Je tu niekto koho to tiez bavi na pokec? Alebo aj ine scifi moze byt...
Ked sa nikto nenajde, prinajhorsom to niekto kompetentny dopravi do zumpy _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Mon 23.7.2007 11:01 Post subject: |
|
|
Ty jo, do tebe bych nerekl, ze budes takova zapalena scifistka Ja se na Stargate chystam, mam slibene od kamarada, tak se tesim. Jinak z techle serek "zeru" Star Trek
Jeste mam rozkoukanej Battlestar Galactica, ale ten me moc nechytl. |
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Fri 27.7.2007 19:13 Post subject: |
|
|
jé, melly
já koukala na SG asi do 6. řady a pořád jsem tajně doufala, že se Jack a Sam dají dohromady. ale poslední řady jsem neviděla, jen pár dílů, a tam Jack O´Neill vůbec nebyl
a do Startreku jsem byla blázen tak do 16. _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 27.7.2007 20:37 Post subject: |
|
|
Feli, ja skryvam plno prekvapeni
Shannon, keby si chcela, mozem ti poskytnut serie 7-10 Siedmu ale nemam moc rada, bolo to chvilu take divne. Jack v poslednej serii povysil na generala a uz tam bol len zriedka. Miesto neho je tam Cameron Mitchell, ale aj ten je strasne fajn. To je na stargate super, ze aj ked nejakeho cloveka vymenia, toho druheho si urcite oblubite aj ked je vam to luto.
Inak aj Atlantis odporucam, som si myslela ze ked je to len spin off, tak to nebude nic moc, ale celkom prijemne ma to prekvapilo.
Inak som este mala docela rada 7 dni. Ale sg-1 je pre mna the best. _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Sat 28.7.2007 10:32 Post subject: |
|
|
melly, jsi moc hodná, ale asi bych na to neměla čas ani o prázdninách ještě uvidím. Tvrdila jsem, jak budu v létě koukat na seriály, a nějak jsem se k tomu zatím nedostala _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
sl.megi kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Sat 28.7.2007 12:30 Post subject: |
|
|
Do Star gate je úplný blázen sestra. Má všechny série, takže nám to teď doma pořád běží. Já ji mám taky ráda, ale myslím, že sestra je větší fanda. Nemusím si každý den pustit několik dílů .
Nejradši mám Jacka. Toho jsem kdysi i platonicky milovala . _________________ Zmáknu to! |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Sat 28.7.2007 12:30 Post subject: |
|
|
jeeee... SG1 já miluju...a Atlantis taky... (upřimně... Atlantis má pohlednější mužske osazenstvo ) _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 28.7.2007 21:18 Post subject: |
|
|
Shannon Tak to je kriticke. Ale este je polovica prazdnin pre nami, mozno sa o este na dobre obrati...
E_w_e Myslis Shepparda? Ten je celkom fajn, taky spravny Zato z Wraithov som mala prve dve noci skutocne prijemne sny Niekde som citala, ze Wraithovia sa zapletu/zaplietli s Ori... je to pravda alebo nejaky vymysel, nevies?
Inak, ja som zase docela zatazena na Daniela, ale uz v tych neskorsich seriach, kde vyzera omnoho lepsie ako v tych prvych podla mna. V tych prvych bol taky ťuťko No a hlboke sklamanie ked mi zabili Martoufa _________________ www.melly.sk
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sat 28.7.2007 23:24 Post subject: |
|
|
ne pride mi to jako nizkorozpoctova blbost , ten serial je strasne odflaklej..
film byl dobrej..
a jinak miluju startrek. ale ten uplne nejstarsi _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Neja Certainly Familiar
|
Posted: Sun 29.7.2007 0:59 Post subject: |
|
|
melly wrote: | Feli, ja skryvam plno prekvapeni
Shannon, keby si chcela, mozem ti poskytnut serie 7-10 Siedmu ale nemam moc rada, bolo to chvilu take divne. Jack v poslednej serii povysil na generala a uz tam bol len zriedka. Miesto neho je tam Cameron Mitchell, ale aj ten je strasne fajn. To je na stargate super, ze aj ked nejakeho cloveka vymenia, toho druheho si urcite oblubite aj ked je vam to luto.
Inak aj Atlantis odporucam, som si myslela ze ked je to len spin off, tak to nebude nic moc, ale celkom prijemne ma to prekvapilo. |
Mě Mitchell ze začátku strašně lezl na nervy, přišlo mi že se celkem podobá Jackovi, měl podobné hlášky a k němu mi to prostě nešlo. Jack byl the best! Ale i na Mitchella jsem si ke konci zvykla.
Jinak jsem ráda, že se na to taky někdo dívá. Když vynechám kamarády, tak kamarádky se na mě dívají jak na magora co za blbost to sleduju.
Ale k Atlantis jsem se bohužel nedostala (nebo spíš Atlantis se nedostala ke mě) |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Sun 29.7.2007 12:22 Post subject: |
|
|
jj, melly Sheppard a Ronnan
Jak je to s wraithy to fakt netuším to´s mě dostala, o tom jsem nikde nečetla...
jinak..co u tebe vede SG nebo Atlantis ? _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
Saris kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Sun 29.7.2007 16:05 Post subject: |
|
|
Tohle je snad nejlepší seriál ever, teda seriály!! A jakkoliv je Shepard sexy, tak na Jacka prostě nikdo nikdy nebude mít, je strašná škoda, že ho ke konci vystřídal Mitchell, jakkoliv byl taky kus
Viděli jste už ten úplně poslední díl? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 29.7.2007 21:42 Post subject: |
|
|
No u mna asi vedie SG, lebo s Atlantisom som sa az tak nezzila... neviem. Napriklad ja som mala Jacka strasne rada, mal super hlasky a bol skvely, ale ako chlap proste na mna moc stary alebo co
A posledny diel coho? SG som videla, velmi sa mi pacil, aj ked to s Asgardmi A Atlantisu nevidela. Neviete ako je to dalej? Vraj uz SG dalsie serie nebudu, len nejake filmy A neviete kolko serii ma zatial Atlantis? _________________ www.melly.sk
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Sun 29.7.2007 22:55 Post subject: |
|
|
Já jsem viděla snad všechno, ale víc se mi líbí asi Atlantis. Z SG-1 jsem někdy fakt nemohla, jak se tvářili že zachraňujou galaxie v těch papírovejch kulisách...
Přijde mi to vtipný. Jako že opravdu jsem se u toho i zasmála, hlavně Rodneymu v Atlantis.
Lepší je to v originále, řekla bych, například Daniel Jackson má takovej normální hlas, ale dabovanej od Prachaře zní "na facku".
A poslední díl SG-1? No, čekala jsem teda víc, nějaký velkolepý završení typu "zachránili jsme celej vesmír", z tohohle jsem teda byla v rozpacích. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2 Next
|
Page 1 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|