Posted: Fri 27.7.2007 18:56 Post subject: Znaková řeč
když to půjde, dala bych si ve škole volitelný předmět Znaková řeč.
máte s tím někdo zkušenosti, učili jste se ji?jak dlouho? co vás k tomu motivovalo? jak náročné je se ji učit apod.?
Ja jsem se ucila podle obrazku, jen tak, sama, bez jakehokoli dalsiho zameru Zdalo se mi to vtipny, bavilo me to.. Ale to vam asi taky nepomuze.
Nebylo to tezky, ale uz si nepamatuju ty rozdily rec/jazyk, jak je to v cizine a tak.. Jen jsem cetla hruzy o kurzech, jak jsou tak hrozne neprijemny zensky, kdyz jsem shanela kurz, tak jsem to vzdala. Takze bezte radsi na neci doporuceni.
my to mame na fakulte, platit za to ty silene penize se mi nechce. ale tak snad to bude aspon trosku legrace. v podstate ciste teoreticky to jsou 4 semestry a pak dva semestry se zamerenim na zdravotnictvi. pokud to teda vydrzime. ja doufam, ze to vtipny bude. teda v nasem podani o tom nepochybuju
_________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones?
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum