View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Sun 15.7.2007 19:13 Post subject: grilovacka so sefovcami |
|
|
teda, neviem ani kam to hodit, dufam ze nebude zle ze zakladam novy topic...
dnes sme sa nahodou s priatelom stavili v praci, a sefovci/manzelsky par/ si snim hned potykali/ ako maju okolo 30, ale su na tom celkom dobre, dom, auto, sauna, posilovna...)pozvali nas k nim bud tento alebo buduci vikend na grilovacku...hned sa spytali co mame radi, co pijeme a pod..
takze ...su sice len o 5-6 rokov od nas starsi, ale predsa su na inej urovni, takze sa dost bojim...pit nepit? ako vela? ako sa chovat? co vraviet co nie? co im dosniest? nejaky dar? rozmyslala som ze by som trebars nieco upiekla, uorbila k tomu napr. melon s vodkou, doniesli by sme nejaky alkohol, ...neviem..proste nic podobne som este neabsolvovala.. ta praca ma bavi, je pre mna aj dost dolezita a viem ze najma ona-sefova- ma ma rada, povedala mi ze so mnou rata aj skolsky rok, a na stalo na brigadu takze nechcem urobit zly dojem a nejak to pokazit _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Sun 15.7.2007 19:46 Post subject: |
|
|
Bublinko,
chovej se prirozene. A niceho se neboj. Taky sou to jen lidi.
Pila bych, ale s mirou...no a urcite bych s sebou vzala nejakou lahvinku...ja treba sazim na dobrej konak... |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Sun 15.7.2007 20:10 Post subject: |
|
|
Bublinko, jak psala Tornado, určitě bych přinesla nějakou lahvinku něčeho dobrého a taky určitě nějaké chipsy, tyčinky a třeba bych upekla šnečky, viz. vaření nebo nějaký dezert. A pila bych, ale s mírou . |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sun 15.7.2007 20:13 Post subject: |
|
|
Biele suche kvalitne vino a kvalitny cierny syr (on ma len cierne okraje ale je to najlepsi gurmansky syr, neiem ako sa vola). Alebo nejaku 100%tnu cokoladu.
Spravaj sa prirodzene, klidek, su to tiez len ludia, a ked ta ma rada, urcite sa bude chciet aj trosku zabavit (nemyslim v alkoholovom objati =P) ale tak, hlavne, aby nebola napata atmosfera. Ale zas s mierou
Drzim palce a uzite si to |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 15.7.2007 20:50 Post subject: |
|
|
akurat sme sa bavili s mamcou ze keby tam bolo este viac ludi, ale budeme len my styria-oni dvaja a ja s priatelom,. pozname sa cez mesiac takze dost kratko...ja rozmyslam, ze by som nieco napiekla, trebars nejaky ovocny kolac alebo strudlu, vino sef pije, ale myslim ze na to nevsadim, ptz sa bojim ze by som sa netrafila do jeho vkusus _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 15.7.2007 21:11 Post subject: |
|
|
bublinko...kup konak nebo bourbon...to se chytne vzdycky
anebo nejaky chilsky vino nebo jihoafricky... |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 15.7.2007 21:20 Post subject: |
|
|
ja to chapu, ze ti na tom zalezi...no asi to bude nejlepsi, nenapadne zjistit, co maji nejradsi |
|
Back to top |
|
|
nobodyknows born to be wild :-)
|
Posted: Sun 15.7.2007 22:28 Post subject: |
|
|
dala bych ten meloun to zní fakt dobře |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 16.7.2007 8:48 Post subject: |
|
|
no...do celeho melona sa vykroji otvor vo velkosti hrdla flase inkriminovaneho alkoholu - najlepsie vodka, pre slabsie povahy je dobre aj sumive vino, a proste sa tam kusok po kusku nalieva, nalejes, nechas stat, ta duzina ten alkohol proste musi vsat do seba az kym uplne nevsiakne trebars celu pollitrovku trva to dlhsie, kym sa to spravi, najlepsie je potom este nech odstat aby sa to dobre vpilo...a ked sa ti nechce cakat, zazila som tu uz aj take, ze sme nakrjali melon na vacsie kusy, zaliali vodkou vo velkom vajlingu a jedli lyzicou ale moc nobl teda nieje _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 16.7.2007 8:55 Post subject: |
|
|
ďakujem a ten otvor to je myslené akože taký malý , že? _________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 16.7.2007 8:56 Post subject: |
|
|
Nikolaos wrote: | ďakujem a ten otvor to je myslené akože taký malý , že? | jj, ako hrdlo flase ako ked ti na trhu davaju ochutanavt melon a vyrezuju ti taky kruzok, len to musi byt hlbsie _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 16.7.2007 9:08 Post subject: |
|
|
AHááá TAK to je super nápad díky moc _________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
|