View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 22.4.2007 10:44 Post subject: Sexualní komunikace :) |
|
|
dobře, založim si to.. možná je to špatnej název..
ale jse mi v podstatě o tohle:
Přítel na mě prostě nemluví.. nemluví před tim než k něčemu dojde, nemluví při předstírání předehry, nemluví při tom..třeba je to normální a já jsem prostě měla kluky kteří mluvili a ted mi to prostě chybí.
S přítelem máme fajn sex, myslim, že lepší jsem s nikym před tím neměla, ale prostě tohle mi vadí.. připadám si jako bych spala s někym cizím, přijde mi to prostě takový studený a neosobní..prostě bych ráda věděla, že mě registruje..
Je to prkotina, jde o takový ty sladký kecy a vzrušující řečičky..já nevim.. prostě bych chtěla aby mi říkal co by chtěl abych mu zrovna udělala, nebo by chtěl dělat mě, nebo aspon to jak mám jemnou kůži.. nevim doufám, že někdo chápe co tim myslim..
Jak to máte doma vy? POPŘÍPADĚ MI PORAĎTE NĚJAKEJ FÍGL, JAK HO DONUTIM.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sun 22.4.2007 10:45 Post subject: |
|
|
Já přitom taky nemluvim, nějak tyhle vyšší mozkové funkce při sexu vypínám Ani když přítel něco říká, tak ho moc nevnímám.
Třeba to má ten tvůj podobně.... _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 22.4.2007 10:53 Post subject: |
|
|
no to nejspíš tak má.. jenže jeho rajcuje když mluvim já.. už jsem tu psala co s nim udělalo když jsem mu při tom řekla jménem.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Baracudas kytky 2, meta: 400
|
Posted: Sun 22.4.2007 11:00 Post subject: |
|
|
Tak se ho při tom ptej. Třeba"Co chceš, abych ti teď udělala?" Odpovědět na tohle ti snad musi, no a pak se už snad rozkecá sám. _________________ Není čas ztrácet čas. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 22.4.2007 11:12 Post subject: |
|
|
to už jsem zkoušela a nic.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Baracudas kytky 2, meta: 400
|
Posted: Sun 22.4.2007 11:14 Post subject: |
|
|
Tak to teda nevím To jses ho jako zeptalo co by chtěl a on mlčel???? To mi příjde divné. A ptala jses už přímo jeho? Proč je u toho jako rybka, že bys uvítala nějaký hlasový projev. _________________ Není čas ztrácet čas. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 22.4.2007 11:23 Post subject: |
|
|
jo ptala, mluvila jsem s nim o tom, on mi prostě řekne, já tohle neumim..přitom ale normálně si umí říct o věci, který by mě ani nenapadli..spíš si myslim, že má problém s vyjadřováním čehokoliv citovýho nějak verbálně..fakt bych neřekla, že je nějak stydlivej.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Sun 22.4.2007 12:07 Post subject: |
|
|
no... já nevim, ale měla jsem přítele se který m jsme při sexu nemluvili vůbec a bylo to úplně nejlepší nebylo třeba nic říkat...
jinak jediné co mi kdo říkal při sexu bylo "Panebože" "ano" "já tě taaaak miluju"
no, třeba se stydí... myslí si, že řekne něco trapnýho... _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sun 22.4.2007 12:46 Post subject: |
|
|
..
Last edited by strawberry on Thu 13.3.2008 17:25; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Sun 22.4.2007 12:59 Post subject: |
|
|
Podle mě když se nemluví tak je to dost o vjemech a souznění těch dvou. Ale to pravda být nemusí samozřejmě. Ale umím si to tak představit.
Určitě to nějak půjde ho zapojit.
U nás to je nevím jak... při předehře ehm při ležení v posteli a hádání se kdo koho pohladí se melou infantilní řeči a pak při tom nic moc. A jestli tak spíš já než on. Já všechno furt on nic nikdy. Kromě vaření snad |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sun 22.4.2007 13:28 Post subject: |
|
|
Třeba jste v tomhle prostě fakt nekompatibilní. Nestačilo by ti třeba o tom mluvit předtím a potom?
Já ho docela chápu, mně prostě mluvení při sexu absolutně zkazí chuť, když něco chci, tak to prostě udělám a nebudu o tom mluvit, na to je čas jindy. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Sun 22.4.2007 13:36 Post subject: |
|
|
ja taky nemam potrebu se u sexu nejak verbalne projevovat... pritel u toho povida... vzrusuje me to, ale nejak se mi nechce mu odpovidat... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 22.4.2007 13:43 Post subject: |
|
|
Lenore wrote: | Třeba jste v tomhle prostě fakt nekompatibilní. Nestačilo by ti třeba o tom mluvit předtím a potom?
Já ho docela chápu, mně prostě mluvení při sexu absolutně zkazí chuť, když něco chci, tak to prostě udělám a nebudu o tom mluvit, na to je čas jindy. |
jako já nemám potřebu toho aby při "zasouvání" tvořil nějaký složitý souvětí.. já to myslim spíš jako v rámci předehry..my o sexu mluvíme poměrně dost a otevřeně, s tim nemá problém..osobně si spíš myslim, že neví co bych jako chtěla slyšet, já už jsem mu to teda psala..takže třeba už má jasněji..on se vždycky tak snaží splnit mi všechno co si přeju, ale o tohle už škemrám dlouho.._________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sun 22.4.2007 19:40 Post subject: |
|
|
hope ja si myslim,ze pritel je takovy tip,a ty to proste nezmenis. |
|
Back to top |