|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Mon 9.7.2007 22:29 Post subject: Řecko |
|
|
doufam ze to tu este neni
byli ste nekdo v Recku na dovolene u more? estli jo,tak kde? kde je podle vas nejhezci dovolena?
me laka Lefkada,proto bych byla rada za nekoho kdo tam byl _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Mon 9.7.2007 22:40 Post subject: |
|
|
Jeď na Krétu. Je to nejskvělejší místo, kde jsem byla! |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Mon 9.7.2007 22:41 Post subject: |
|
|
Jed na Korfu. To je nejskvelejsi misto |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Mon 9.7.2007 22:47 Post subject: |
|
|
_________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Tue 10.7.2007 6:08 Post subject: |
|
|
ja jsem na lefkade byla loni; ostrov je uzasnej (narozdil od ostatnich gr ostrovu, kde jsem byla, neni "sezehnutej", ale krasne zelenej, hory, ve vnitrozemi jsou i domorodci, co jeste vozi veci na oslech apod), ale sluzby teda nic moc. co nic moc, srtasny. za ty prachy, co jsme do toho vrazili, skoda mluvit. ubytovani strasny. mysleli jsme, ze jsme meli smulu, ale moje teta byla o tri vesnice jinde a tam to bylo snad jeste horsi.
corfu bylo super, co si tak pamatuju.
no a kypr taky, az na onanisty.
letos se chystam na rhodos a kretu, tak se tesim. ostrovy jsou vazne fajn. a prave ty zapadle plazicky najdes skoro vsude. akorat je potreba skutr/auto. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Tue 10.7.2007 6:17 Post subject: |
|
|
Taky doporučuju Krétu, ještě jsem neslyšela, že by se tam někomu nelíbilo
Kypr mě nenadchnul, za ty prachy nic moc, navíc tam bylo oproti Řecku celkem draho.
Na Peloponésu bylo fajn, hlavně kvůli památkám, ale ty pláže trošku masovější. |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Tue 10.7.2007 6:44 Post subject: |
|
|
Já jsem byla na Korfu a na Thassosu.
Korfu je super , žije to tam, spousta turistů, krásná pláž, diskotéky, ruch...i když jsem pochopila, že to není to, co hledáš Bydleli jsme v části ostrova Barbati, nakonec nějací lidé zájezd na poslední chvíli odřekli a tak nám po nich připadly docela luxusní apartmány, i když původně jsme měli bydlet ve skromnějších
Thassos je nejsevernější řecký ostrov a je hodně klidný, až skoro "chcíplý", ale najdou se tam určitě i místa, o kterých sníš - pláže sama pro sebe, romantické procházky.
Co miluju, je řecká kuchyně, a řecké večery s tradičními tanci a vínem, to najdeš všude |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Tue 10.7.2007 8:29 Post subject: |
|
|
Ja byla na pevnine. Na tom vybezku, jak jsou Atheny...ale na druhe strane. Tam se mi libilo moc..zadny velky plaze a mraky lidi, bylo to velmi komorni. Navic bylo dobre, ze jsme se jeli podivat i na ruzne historicke pamatky...byli jsme v Athenach, v Meteoře (klastery), Mykeny...hodne toho bylo...jeden den u more, druhy den na vylete...a takhle jsme to stridali..pro me idealni dovolena |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Tue 10.7.2007 9:06 Post subject: |
|
|
aaa tos ted fakt nevim,to me trochu nasralo ze na te Lefkade sou take blbe sluzby
tak ted uz fakt nevim vubec tolik tipu a secko zni dobre _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Tue 10.7.2007 9:13 Post subject: |
|
|
mozna jsme fakt meli smulu. a kdyz jedu s rodicema na dovolenou, jsem zvykla pomerne na "luxus". treba jsem jenom rozmazlena.
ty pokoje byly strasne maly, uklizeli tak, ze i ja jsem si tam prisla jak ve spine, lehatko v hotelovem komplexu bylo nesehnatelne, pokud jsi v sest rano nevybehla rozhodit rucniky a tak. tete ani nefungovala klimatizace. ale myslim, ze ten ostrov je urcite nadherny a traba bys mela stesti na lepsi ubytovani.
jinak jako taverny, obchody a ostatni veci jsou stejny jako vsude. obchody mozna o neco malo tragictejsi. ale zase si muzes koupit v horach rucne delane koberce, krajky a tak. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Tue 10.7.2007 12:33 Post subject: |
|
|
Mery: no,prave ja sem taky takovy ten "rozmazleny" typ...nemam rada spinu a neuklizeno
takze ted fakt nevim...no,chceme jet stejne az v srpnu,takze este mosime popremyslet _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Tue 10.7.2007 12:48 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Tue 10.7.2007 13:34 Post subject: |
|
|
sem vedela ze si nekde v recku,ale nevedela sem kde,tak ted uz to vim
tak ja chci urcite na ostrov,tam to byva dycky hezci
a nemas treba nakych vic fotek trebas z plazi atd? _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Tue 10.7.2007 13:41 Post subject: |
|
|
mrkni na www.arillas.com
ja totiz nemam cas nic fotit ... si vzdycky vybiju fotak nekde v hospode =)
plaz tu mame peknou piscitou a dokonce i nudaplaz =) |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Next
|
Page 1 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|