|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Wed 27.6.2007 18:57 Post subject: "Hlášení" z cest |
|
|
Mam dotaz - pritel je na turne... od ctvrtka. Za celou tu dobu se jako prvni ozval jen jednou (kdyz potreboval vedet aktualni kurz eura ), jinak reaguje jen na moji smsku, jestli jeste zije...
Kdyz Vasi muzi nekam odjedou, trpi potrebou Vam napsat, ze jsou v poradku a ja nevim, treba nedejboze, ze na Vas mysli a ze se jim styska? Ja tim hrozne trpim, tak by me zajimalo, jestli je to normalni... ze dokud se nehlasi, je vsechno v poradku... je pryc na tyden, zitra se vraci... trochu me to mrzi, ale zas chapu, ze chlapi asi tyhle styskaci nalady zvladaj jinak... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Wed 27.6.2007 19:05 Post subject: |
|
|
Častečně zaleži i na tom, kolik na ten koncert chodi fanynek... _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Wed 27.6.2007 19:06 Post subject: |
|
|
mě se z cest ozývá častěji než z domova
A semo tamo pošle i pohled, protože ví, že je mám ráda. Jinak mi jako volá, někdy napíše zprávu, jak se má, jak se vede, že dojel ... ale že by se přetrhl - to fakt ne. většinou má spoustu práce, že ani nestíhá (což si myslím, že je to případ Tvého muže) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 27.6.2007 19:08 Post subject: |
|
|
Nocturmas wrote: | Častečně zaleži i na tom, kolik na ten koncert chodi fanynek... |
tohle bylo ale zly! fakt jo, FUJ! ja mu verim, ze vernej mi je... asi je fakt, ze maj s klukama z kapely spoustu prace... kdyz uz odpovida na smsku, pise moc hezky, ale proste sam se neozve. trochu me to mrzi, ale asi se nemusim bat..._________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Berus kytky 3, meta: 1750
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 27.6.2007 19:17 Post subject: |
|
|
berus - ja jsem na to taky prave byla zvykla. a tohle me docela prekvapuje. ja chapu, ze jsou tam s klukama z kapely, ze asi ma co delat... ale stejne me to trochu mrzi.
ale naposledy jsem o nem slysela vcera ve tri, kdyz mi gratuloval ke slozene zkousce. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Wed 27.6.2007 19:41 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Wed 27.6.2007 20:19 Post subject: |
|
|
my taky furt píšem. když jsme oba v praze, tak je to stejný, jak když jsme někde na dovolený. jenom, když je jeden z nás v zahraničí, tak se krotíme, aby to nestálo majlant.
ale stejně tak ty dvě denně napíšeme - takovýto "ahoj, přežila jsem noc." a "ahoj. přežila jsem den a jdu spát." |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 27.6.2007 20:41 Post subject: |
|
|
gigli - no, on v zahranici je. byl v rakousku a ted je na slovensku... a ani jeden nevime, jak je to s cenami... takze mozna i to... ale stejne. proste me to mrzi... kdyz uz mi odpovi, tak pise, ze se mu strasne styska... ale kdyz se mu styska, tak proc mi kurna nenapise.
no nic, asi mu po navratu vysvetlim, ze potrebuju aspon informacni zpravy o tom, ze zije... aspon vecer. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Wed 27.6.2007 21:26 Post subject: |
|
|
Leňul, já myslím, že je v pohodě, když se aspoň ozve...na tvém místě bych z toho taky "šílela", ptž zvlášť ty večerní smsky potřebuju, abych byla v pohodě a věděla, že se mu nic nestalo. Ale ty ranní vlastně taky... My si píšeme pořád, voláme si přes Skype, ptž tak jako tak máme vztah na dálku a na to, jak jsme spolu dlouho, tak už nemůže uplynout jeden den, kdy bysme se vůbec neozvali...to si ani jeden neumíme představit
Já myslím, že jestli byl takhle jen týden pryč, že je to v pohodě a dá se to vydržet Kdyby byl pryč nějak dlouho, třeba 2 měsíce, tak bych taky chtěla nějaký pravidelný zprávy...jinak bych z toho šílela, to vím |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Wed 27.6.2007 21:41 Post subject: |
|
|
potřebou ozvat se mi že dorazil v pořádku netrpí, prý si mám zapamatovat, že blbý mají štěstí a nic se jim nestane |
|
Back to top |
|
|
Dahlia illegally
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 138 Location: Streets of my life
|
Posted: Wed 27.6.2007 21:54 Post subject: |
|
|
My si s přítelem píšeme taky vlastně pořád, jsme rádi, když víme, co ten druhej dělá. Taky mi asi nebude moct tolik psát, až bude na soustředení, protože tam jede jako hráč a navíc bude muset dohlížet na malý kluky jako trenér. Určitě mi to bude hodně chybět, ale co se dá dělat. Pokud ti odepisuje hezký smsky, že se mu stýská, tak to je fajn. _________________ |
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Wed 27.6.2007 22:30 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Guest
|
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Thu 28.6.2007 1:27 Post subject: |
|
|
Je to levnější a vzájemné. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2 Next
|
Page 1 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|