|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
anika kytky 4, meta: 3750
Joined: 06 Jan 2007 Posts: 3658 Location: mezi nebem a zemí
|
Posted: Tue 27.3.2007 18:44 Post subject: Clinique |
|
|
Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti s touto značkou. Co máte hodně oblíbené, co vás zklamalo. I dekorativka.
Já osobně mám hrozně ráda oční krém All about eyes. Je moc dobrý. Také krém na normální pleť Superdefence. Požívám tuhé mýdlo na normální až smíšenou pleť, to mi příjde normální. Miluju krém na ruce, jen nevím ten název, ale je to klasický krém na ruce od Clinique. Hodně mi pomáhá. Včera jsem dostala jako vzoreček krok 2, ten lotion, šíleně mě z něj pálila tvář. Hozně .
Dekorativka- řasenky, no normálka. Hodně se mi osvědčily ty gelové linky. Taky stíny jsou pěkné. Koupila jsem si včera ten bronzer, co vypadá jako květina. Příjde mi hezký, dělá pěkné efekty. A lesk na rty se zvědšujícím efektem. Ten mi příjde, že žádný efekt nedělá , ale vypadá na rtech moc hezky.
Tak pište co vy? dík _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Tue 27.3.2007 18:49 Post subject: |
|
|
makeup superfit-dobrý, ale ideal balance od loreal prokáže stejnou službu
lesk impossibly glossy-nelepí,celkem vydrží
řada anti blemish solution-pupínky mizí hodně rychle, ale zároveń neskutečně vysušuje |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.3.2007 18:51 Post subject: |
|
|
Mě taky vyhovuje, že není parfémovaný a příjemný. Jen mě překvapilo, jak mě ten druhý krok, ten lotion děsně pálil , i dneska ráno. Tak nevím.... Taky vás to tak pálí? _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Tue 27.3.2007 18:52 Post subject: |
|
|
jo, ještě jsem měla masku čistící a byla super |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.3.2007 18:54 Post subject: |
|
|
Jo, tu mám vlastně taky , používám ji na nos. Je dobrá. _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Tue 27.3.2007 18:55 Post subject: |
|
|
Já kosmetice moc nedám, ale lokální gel na pupínky Clinique je jedna věc, bez které se neobejdu. Teda obejdu už nějakou dobu, protože jsem ho nemohla sehnat a teď nejsou peníze, ale je to krutý _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Gilthoniel Dancing in the moonlight
|
Posted: Tue 27.3.2007 18:56 Post subject: |
|
|
Ja mam od Clinique dobrou zkusenost se superbalmem, telovym mlekem Water Therapy(uz dochazi ) a serem Pore minimizer _________________ Victim is another name for lover.
Mé srdce děsící se prázdna, vánice
sní o minulosti a o příznivém klima!
Vrak slunce utonul v své krvi, která dýmá.
Ty ve mě zůstáváš jak zlatá monstrance!
(Baudelaire) |
|
Back to top |
|
|
chewing_cow kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Tue 27.3.2007 18:58 Post subject: |
|
|
Já mám ráda tu kostku mýdla na smíšenou pleť, po tý mám fakt dobrou pleť. Pleťovka 2 je taky dobrá, tu mám po několikátý. Naopak zklamaná jsem byla z DDMG, ten byl horší než spousta levnějších věcí.
Pak mám eště ráda...nevim jak se to jmenuje...rinse-off foaming něco, tim se odličuju když se myju, je to jak když si smyju tu horní vrstvu kůže.
Jo a řasenka High Definition, taky dobrá. _________________ No moc nekoukejte. Chci zpátky olymp. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.3.2007 18:59 Post subject: |
|
|
ta lokální péče prý bude až v červnu nebo červenci. Já se včera ptala v Clinique, prý ji nějak mění, tak není vůbec . Jo nějaké tělové mlíko jsem taky kdysi měla a bylo dobré. _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.3.2007 19:01 Post subject: |
|
|
A pálí vás to? Ta dvojka?
Jo já mám ten dvojfázový odličovač, je moc dobrý. Na voděodolnou dekorativku _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Tue 27.3.2007 19:02 Post subject: |
|
|
Ta 2 pálí, ale já mám divnou pleť, mě pálí skoro všechno. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.3.2007 19:08 Post subject: |
|
|
To jsem ráda, že nejsem sama , mám strach, ať mi to něco neudělá ... _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Tue 27.3.2007 21:30 Post subject: |
|
|
uplne nej nej vyrobek je Glosswear for lips, ten lesk je uzasnej, dlouho drzi a vypada skvele
pletovka 2 - ta byla dobra
korektor Advanced concelear - taky dobrej, vydrzi celej den
emulze DDM - nic moc |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Krása |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
|
Page 1 of 9
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|