View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
snoopyys kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Tue 5.6.2007 20:38 Post subject: Náhlé změny! Jak jim čelit? |
|
|
Nejdříve jsem chtěla založit téma k mému problému, ale myslím, že když založím obecnější bude to lepší.
Já mam nyní problém s pletí. Najednou se mi začly tvořit bílé tečky (tukové) a pak následovaly beďary. Člověk by si řekl vždyť to je běžné v pubertě, ale tohle už mám za sebou! Je mi 18,5 a nikdy jsem s pletí moc problémy neměla.
Mohlo by to být něčím jiným, ale čím? |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Tue 5.6.2007 20:52 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
snoopyys kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Tue 5.6.2007 20:59 Post subject: |
|
|
Mozna stresem |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
|
|
jj já taky problém s pletí nikdy neměla, je mi 20 a zrovna teď sem jak puberťák...a je to změnou počasí, trochu hormonama a občas se mi to udělá i ze stravy (třeba po kyselých okurkách) _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
|
|
.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další...
Last edited by hope on Wed 10.10.2007 18:11; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Wed 6.6.2007 7:38 Post subject: |
|
|
Tak ja mám 25 a stále bojujem s akné . Pleť si čistím pravidelne ráno aj večer, ale aj tak sa niektorých pupíkov neviem zbaviť. U mňa má na to vplyv hlavne stres, hormóny (hlavne pred menštruáciou vyzerám ako ... no comment ) a občas aj fajčenie. Vyrážky sa obvykle spájajú s pubertou, ale je to normálny jav, že sa vyskytujú aj u starších ľudí. _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 6.6.2007 9:03 Post subject: |
|
|
Tak zas tak obecný téma to asi nebude Ale mě se taky začaly dělat beďary až po 18, do tý doby jsem měla pleť v pohodě.
No a drží se mě dodnes, zrovna teď mám jeden ukázkovej na bradě _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Wed 6.6.2007 14:24 Post subject: |
|
|
tak to mně se zase poslední dobou vůbec žádný pupínky nedělají (což je divný, protože jím špatně, stresu mám víc než dost)
ale asi mi konečně pomohla kosmetika
a taky hodně piju _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Wed 6.6.2007 14:31 Post subject: |
|
|
já mám akné asi od 11 let, ale naučila jsem se mu čelit vhodnou kosmetikou (nejlépe pečující, přinejhorším krycí), zkus krém s AHA kyselinami z lékárny (třeba Avene Cleannance nebo novinku od Uriage, stojí kolem 300 ) a nějaký lokální přípravek, třeba i s krycí schopností jako tyčinka Eucerin, hlavně sleduj, aby přípravky neobsahovaly mýdlo, alkohol a byly pokd možno oil free, stejně jako makeup
Můžeš vyzkoušet potravní doplněk (Třeba Zacne speciálně na akné) nebo takové ty nehty-kůže-vlasy jako Viaderm apod., ale výsledek neočekávej hned, až po několika týdnech
Možná by ti poradil lépe odborník -dermatolog, kosmetička...
a co HA? ( S ní zkušenosti nemám) |
|
Back to top |
|
|
cooky kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Wed 6.6.2007 14:59 Post subject: |
|
|
Já mám problémy s akné u několik let, ale v poslední době je to teda fakt krize ale nedělám si z toho hlavu,u mě je to jako na houpačce. Jendou dobrý, jednou hrůza děs.
Jinak k tomu co psala Ruth, mně zas třeba přípravky s alkoholem pomáhají víc než ty bez něj. Líp mi tu pleť vyčistěj a tak. |
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Thu 7.6.2007 7:50 Post subject: |
|
|
Suny wrote: | jj já taky problém s pletí nikdy neměla, je mi 20 a zrovna teď sem jak puberťák...a je to změnou počasí, trochu hormonama a občas se mi to udělá i ze stravy (třeba po kyselých okurkách) |
presne mala som krásne čistú pleť maximálne spokojná a takisto som ako puberťák a začali sa mi robiť vyrážky na ramenách ale už je to celkom dobré lebo sa maximalné starám o sebe nakúpila som si kozmetiku a pravidelne ju používam. Ja to mám zo stresu po rozchode. Takže viem príčinu. A ešte keď jem čokoládu. Asi ju moje telo neznesie lebo sa vždy vyhodím ale ak jej zjem veľa. Inak mám pleť suchú/normálnu lepšie povedané mala som teraz skôr normálnu a na brade troška mastnú so sklonom k vyrážkam._________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
|