View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Nightwish kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Sun 20.5.2007 16:00 Post subject: odličování |
|
|
Jakým postupem se odličujete? Používáte speciální výrobky na oči a na pleť?
Na jedné diskuzi jsem dnes četla,že odličováním a krémováním vznikají vrásky a pleť ztrácí pevnost,není to nějaký divný? To by spíš mělo pomáhat, když se tím smývají nečistoty a prach z pleti,ne? _________________ -léta už tajím svoji příslušnost, v zemi co vyměnila hrubost za slušnost- |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Sun 20.5.2007 16:04 Post subject: |
|
|
Já na pleť používám odličovací mlíko a na oči odličovadlo na oči. Oboje nanáším pomocí vatového tamponku. Vrásky to podporuje, pokud ty oči hodně drhneš a nešetrně odličuješ. Že by krémováním vznikaly vrásky je nějaká blbost, na jaké diskuzi jsi to četla? _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sun 20.5.2007 16:07 Post subject: |
|
|
No jo, je vždy dobré svést vrásky na něco jiného než na to, že stárneme
Jinak já ráno používám jen pleťovou vodu Ryor + krém (je z lékárny, Ambiderman) a večer odličovací gel Garnier, tím si umývám celý obličej, krk a dekolt; pak ty samé patrie pleťovou vodou a namažu je krémem.
Speciální odličovátka na oči nepoužívám, |
|
Back to top |
|
|
Nightwish kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Sun 20.5.2007 16:08 Post subject: |
|
|
Koogi-na dama.cz _________________ -léta už tajím svoji příslušnost, v zemi co vyměnila hrubost za slušnost- |
|
Back to top |
|
|
*Theuska* Out of order
|
Posted: Sun 20.5.2007 16:09 Post subject: |
|
|
Na oči používám odličovač od Nivea Visage a všechno ostatní smyju čisticím gelem a vodou. Občas ještě dočišťuju pleťovou vodou. _________________ ***Člověk nikdy nesmí přestat snít.*** |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Sun 20.5.2007 16:23 Post subject: Re: odličování |
|
|
Nightwish wrote: | Jakým postupem se odličujete? Používáte speciální výrobky na oči a na pleť?
Na jedné diskuzi jsem dnes četla,že odličováním a krémováním vznikají vrásky a pleť ztrácí pevnost,není to nějaký divný? To by spíš mělo pomáhat, když se tím smývají nečistoty a prach z pleti,ne? |
to je blbost, leda, že bys tu ple´t hrozně dřela tamponkem sem tam, ale jinak snad péče o pleť není kontraprodktivní (ale musí být správně zvolená, že jo...)
já když mám makeup, tak se nejdřív celá odlíčím odličovačem na oči (CLinique take a day off dvoufázový, dobrý je ale i Ryor nebo micerální voda z lékárny), pak si vyčistím pleť Neutrogenou visibly clear peelingem, vatovým tamponkem se dočistím pleťovkou od Ryoru Aknestop a hotovo. Přípravky střídám, postup zůstává. Když nejsem nalíčená, odličovač nepoužívám. |
|
Back to top |
|
|
sawatdee kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Sun 20.5.2007 16:40 Post subject: |
|
|
vyndam si cocky,2x se umyju gelem(momentalne Neutrogena), pak si odlicim oci Sephora 2fazovym odlicovacem...
plet docistim jarishovkou s kapkou levanduloveho Salusu, pak nocni normaderm
jinak po parbe jsem rada kdyz se zmuzu na to rychle umyti gelem _________________
If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad... |
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Sun 20.5.2007 16:46 Post subject: ed |
|
|
edit _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
kubinka kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Sun 20.5.2007 16:50 Post subject: |
|
|
tak já si nejprv odlíčím oči, momentálně používám odličovač Nivea Visage. potom příjde na celou pleť mlíko a voda. Přípravky střídám, mám totiž problematickou a citlivou pleť v jednom a pořád hledám něco ideálního. Pleťovku teď mám pro suchou a citlivou pleť z Alverde a jsem spokojená. Mlíko z Weledy, které je pro pleť mastnější s rozšířenými póry. |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Sun 20.5.2007 16:53 Post subject: |
|
|
ja si umyvam oblicej sprchovym gelem nebo samponem vecer ve sprse.
kdyz jsem extra akcni, natru se nejakou vodou a popatlam se kremem, ale spis ne. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sun 20.5.2007 16:57 Post subject: |
|
|
Jak kterym odlicovanim se delaji vrasky. Kdyz se budes odlicovat silou a tu kuzi vytahovat, tak se samozrejme case udelaji.
Ja se odlicuju ubrousky, jsem dost lina a taky me vsechno v ocich stipe |
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
|
Back to top |
|
|
sl.megi kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Sun 20.5.2007 17:08 Post subject: |
|
|
tampónkem setřu odličovacím mlíkem oči, máme nějaké nevím ani co je to za značku, vozí to odněkud taťkův známý, ale je to dobrý
a umyju si obličej buď gelem nebo peelingem, to střídám
s těma vráskama přesně jak říká Koogi, nesmíš to nějak drhnout a ještě jsem slyšela, že oči odličovat směrem dolů, ne do strany, z toho jsou taky vrásky, prý _________________ Zmáknu to! |
|
Back to top |
|
|
kubinka kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Sun 20.5.2007 17:10 Post subject: |
|
|
Mery
nemáš strach že se ti zničí pleť? |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Sun 20.5.2007 17:16 Post subject: |
|
|
ani ne; vlasy mou genocidni peci taky prezivaji a jaky je mam pekny. jsem na tohle lina. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
|