|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Jakému dáváte přednost? |
Tekutému |
|
66% |
[ 32 ] |
Tuhému |
|
29% |
[ 14 ] |
mýdlo nepoužívám vůbec |
|
2% |
[ 1 ] |
alternativní metoda |
|
2% |
[ 1 ] |
|
Total Votes : 48 |
|
Author |
Message |
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Thu 5.7.2007 10:16 Post subject: RUCE: tekuté vs. tuhé mýdlo |
|
|
Jaké používáte?
A co říkáte na přírodní mýdla?
Používáte "na cestách apod." všelijaké alternativní možnosti jako jsou vlhčené ubrousky nebo dezinfekční gely?
Last edited by Ruth A. on Thu 5.7.2007 10:28; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Thu 5.7.2007 10:20 Post subject: |
|
|
určitě dávám přednost tekutému mýdlu. tuhé mýdla mi přijdou strašně nehygienické, ty používám jen mezi oblečení. a přemýšlím, že si koupím antibakteriální gel, super varianta, když si nemůžu umýt ruce a na fesťáky sebou tahám vlhčené ubrousky _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Thu 5.7.2007 10:25 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Thu 23.8.2007 19:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Thu 5.7.2007 10:27 Post subject: |
|
|
Já jsem měla vždycky s rukama problémy. Od narození trpím zvláštní odrůdou atopického ekzému, který se projevuje nadměrným pocením rukou (a nohou taky), což znamená, že je mívám občas katastrofálně přesušené, jindy mokré, že si je musím neustále utírat. Doktoři mi předepisovali Excipial Deo Forte, což mi ruce akorát vysušilo, přesušilo a následně mi popraskaly, já si je namazala a měla je zas za chvíli mokré. Je to pot jiný než třeba z podpaží, nesmrdí, je to de fakto voda, ale dost mi tenhle problém znepříjemňuje život. Doma máme navíc tvrdou vodu, která podporuje vysušování, takže mi taky moc nepomáhá.
V poslední době jsem začala používat tekuté mýdlo. Konkrétně tohle:
a ruce už nemám tak vysušené, je to moc fajn, celý rpoblém samozřejmě vyřešený není, ale je to super změna, jinak se mi líbí krájená mýdla manufaktury, která mi připomínají želatinový ovocný dort (a moc hezky voní), ty se prodávají na váhu. Fajnový jsou na tělo peeligová mýdla od Manufaktury se zabudovaným provázkem, aby neklouzala z ruky. Zrníčka jsou taky čistě přírodní z drcených skořápek a peciček a je to úplně
Přes den si snažím ruce moc nemýt, ale před jídlem apod. si opláchnu ruce antibakteriálním gelem
nebo vlhčenými ubrousky libovolné značky |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Thu 5.7.2007 10:30 Post subject: |
|
|
Přednost dávám tekutému, od Balei jsou super. |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Thu 5.7.2007 10:36 Post subject: |
|
|
Určitě dávám přednost tekutému, tuhé nemám ráda. Z tekutých mám ráda Baleu, Palmolive nebo Dove. Ty přírodní mýdla jsou fajn, ale používám jen ty peelingové, normální mám raději sprchové gely, Camay ty zbožňuju. Na cestách mám vždycky při sobě navlhčené ubrousky na utření rukou. |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Thu 5.7.2007 11:40 Post subject: |
|
|
Tekuté, je to pro mě pohodlnější i hygieničtější. Značky v tomhle neřeším, beru to, které mi prostě padne do oka, nebo podle vůně
Hodně oblíbené mám ve složení honey-milk |
|
Back to top |
|
|
anika kytky 4, meta: 3750
Joined: 06 Jan 2007 Posts: 3658 Location: mezi nebem a zemí
|
Posted: Thu 5.7.2007 12:44 Post subject: |
|
|
Doma mám v koupelně tekuté Dove a i tuhé Dove. Používám, co zronva chci. Nebo ještě tekuté Locitanne. Jiné ne. Tuhé mi více vysušuje pokožku. Ale u Dove né. Je moc dobré a příjemné. Kdysi jsem hodně používala ty průhledné glycerinové mýdla. A na cestách? Mívám vlhčené ubrousky, ale stejně nejlepší je se umýt normálně. _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Thu 5.7.2007 13:00 Post subject: |
|
|
Je mi úplně jedno, zda si myji ruce tuhým mýdlem nebo tekutým. Doma ale máme na ruce mýdla tuhá. Nevím proč, asi stereotyp. Na cesty si vždy bereme takové ty osvěžující ubrousky, kdyby někde nebylo mýdlo, což ale většinou je. |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Thu 5.7.2007 13:04 Post subject: |
|
|
Taky jedině tekute u toho tvrdeho mi přijde, že je to mydlo zachvili špinavějši než moje ruce Značky taky neřešim...
Z vlhčených ubrousku mam vždycky pocit, že mi ty ruce ještě vice ulepi... _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Thu 5.7.2007 13:18 Post subject: |
|
|
Doma máme tuhé pověšené v síťce, aby se nerozmáčelo. Na veřejných toaletách bych na tuhé mýdlo nesáhla , myju se jedině tekutým. |
|
Back to top |
|
|
candy_lips kytky 3, meta: 1150
|
Posted: Thu 5.7.2007 15:36 Post subject: |
|
|
já tuhá mýdla přímo nesnáším, už jsem si s ním asi 5 let nemyla ruce ani cokoli jinýho. Máma se ničím jiným nemyje - obličej, ruce i tělo jen tuhým mýdlem a vodou. V poslední době se mi jí konečně podařilo navíst na mytí těla sprcháčem - aspon jeden pokrok v jejím staromódním životě. Na cestách jsme používali tuhý mýdlo na zaprávání fleků na oblečení, co jsem na intru tak jsem si navykla na to používat sprcháč, takže u mě klasický tuhý mýdlo úplně skončilo.
Co Oriflame uvedl na trh antibakteriální gel na ruce tak jsem si navykla ho používat, hlavně při cestování nebo když člověk stráví celý den mimo domov - ve městě a tak...
Vlhčený kapesníčky nepoužívám, zdá se mi že jich je dost docela předražených, na druhou stranu to docela zabírá místo v kabelce. _________________ |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Thu 5.7.2007 16:06 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Thu 5.7.2007 16:35 Post subject: |
|
|
kupujeme tekuté, většinou jednou za čas nové s pěkným obalem a pak náhradní náplň. Na privátě jsem měla tuhé s olivovým olejem. Moc nevonělo, ale vůbec nevysušoval, naši me ho přivezli z řecka |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Thu 5.7.2007 16:54 Post subject: |
|
|
ja zas zboznuju tuha mydla
na ruce, na oblicej(specialni), ve sprse, ve vane...kupuju ty drazsi, treba s olejema atd.
Nejlepsi mydla maji v Loccitane |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Krása |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 1 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|