View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Mon 19.3.2007 23:47 Post subject: Beverly Hills 90210 |
|
|
Vím, že na stratoboardu stejné téma bylo...pak ho kdosi smazal
Snad se tu najde aspoň jeden podobný šílenec jako Grapefruita
Pište cokoliv (týkajícího se tématu a ne vulgárního, pokud možno... )
Last edited by Grapefruita on Mon 19.3.2007 23:59; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Mon 19.3.2007 23:51 Post subject: |
|
|
ja žrala beverly tak ve 14, loni nebo predloni jsem videla par dilu opakovanych na prime a docela jsem nechapala. Pamatuju si, ze me tam tenkrat prisli vsichni hrozne dospeli a krasne obleceni. No a kdyz jsem to videla tedka znovu tak me pripadali jak strašaci do zeli a řešili samy blbosti. Ale to jsem tě asi moc nepotěšila |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Mon 19.3.2007 23:51 Post subject: |
|
|
začínám zásadní otázkou: brandon nebo dylan? (a líbil se někdy někomu steve? nikoho takovýho totiž neznám.) |
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Mon 19.3.2007 23:54 Post subject: |
|
|
co to vubec je? ja znam jen Berly hnis 90210 _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 19.3.2007 23:55 Post subject: |
|
|
kecka wrote: | ja žrala beverly tak ve 14, loni nebo predloni jsem videla par dilu opakovanych na prime a docela jsem nechapala. Pamatuju si, ze me tam tenkrat prisli vsichni hrozne dospeli a krasne obleceni. No a kdyz jsem to videla tedka znovu tak me pripadali jak strašaci do zeli a řešili samy blbosti. Ale to jsem tě asi moc nepotěšila |
No tak to je jasný, móda se změnila
Je fakt, že hlavně u těch prvních dílů už jejich kreace vyvolávají úsměv na tváři - např. šatičky jako noční košile, k tomu pohory a tlustý bílý ponožky - klasika.
Na druhou stranu, to oblečení, co nosili (spíš nosily) v posledních dvou sériích je pro mě hezký doteď...hrozně se mi líbily ty Kellyiný svetříčky a twinsety třeba, tak se ráda oblíkám a v módě je to, dá se říct, pořád...jen jsem toho u nás moc nesehnala podobnýho
(Jdu smazat ten pesimistickej sebepodkopávací úvod, a jistě se chytí někdo další na vějičku ) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 19.3.2007 23:58 Post subject: |
|
|
Hele jirko, nezaplácávej nám to tu Jdi si do autíček.
gigli pro mě v začátcích jednoznačně Brandon . A ještě jsem se do něj zamilovávala ve vlnách (střídala jsem ho s Grantem Showem - Jakem z Melrose Place) po celou pubertu.
Dylanovi jsem přišla na chuť až časem. V posledních letech byl k sežrání i David (-olizující se smajlík-)
Steve...no, o tom jsem ani nikdy neuvažovala. Fakt nic moc |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 20.3.2007 0:04 Post subject: |
|
|
u nás beverly žije dál.....
s kamarádem jsme vymysleli takové hlášky..docela by mě zajímalo, jestli je to paralelní, jelikož když to řekneme někde v "davu", tak dav porozumí... i když ono je to fakt stupidní
říkáme třeba: "Tyjo, já nevim, já mám Brendu...."
myšleno "já mám ale dilema, nemůžu se rozhodnout"
vzniklo to z : mám dilema -> mám dylena -> mám brendu stýva, brendona, andreu, kelly....
hele říkáte to taky, nebo je to jenom naše soukromá úchylka? Já už normálně říkám, že mám Brendu nebo že mám Dylena, ale teda velkýho!! _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Tue 20.3.2007 0:05 Post subject: |
|
|
jinak se mi líbil Brandon, ale tehdy jsem byla "opožděna ve vývoji" a braly mě japonské anime _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 20.3.2007 0:13 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 20.3.2007 0:14 Post subject: |
|
|
Shrew wrote: | u nás beverly žije dál.....
|
Tak tak, Beverly is not dead |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Tue 20.3.2007 6:38 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Tue 20.3.2007 7:13 Post subject: |
|
|
Já na Beverly koukala jako malá a bývala bych u toho vydržela hodiny , jenže rodiče mě vyháněli... Milovala jsem Kelly a Dylana, ale když jsem se teď (rok zpátky?) dívalka na opakovaní, spíš mě vytáčel. Ale ne že by mě to nebavilo... _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Tue 20.3.2007 7:18 Post subject: |
|
|
Ja jsem Beverly strasne zrala, taky tak kolem tech 13-14 let, byla jsem tim posedla s moji sestrenkou. Mely jsme dokonce prezdivky- ona byla Brenda (ja jsem Brendu vzdycky tajne nenavidela - promin Grape ) a ja jsem to porad stridala Jednou jsem byla Kelly, pak Donna...
A Brandon mi strasne pripomina meho brachu, hrozne
Dylen se mi nikdy moc nelibil, takovy ten typicky frajirek Steve se mi nelibil, David az v tech poslednich nejnovejsich dilech.
A pak jsem taky nemela rada tu neci sestrenici, uz nevim, ci byla, ale balila myslim vsechny kluky tam (neco jak Kelly ) |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 20.3.2007 7:39 Post subject: |
|
|
Na Beverly jsem koukala pravidelně a když to před rokem a něco opakovali, tak taky Tenkrát jsme tomu s kámoškou řikaly V prdeli blil´s (nechci bejt vulgární ). No nejhezčí byl samozřejmě David Měla jsem hodně ráda Donnu a Kelly mi připomínala jednu exspolužačku, i ted po letech..
_________________ |
|
Back to top |
|
|
|