|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Fri 27.4.2007 8:42 Post subject: |
|
|
Já mám od tří let polštářek a povlakem s kočičkama. Dostala jsem ho k narozeninám. Z polštářku lítá peří a povlak je celej ušmudlanej a rotrhanej někde, ale vyprat to nemůžu, už by se to roztrhalo úplně. A tenhle polštářek já mám v posteli a už ho i pod hlavou nahradil jinej (máma mi koupila jïnaj s kočičkama), ale tenhle tam furt mám, už 15 let a nevyhodím ho ani za nic |
|
Back to top |
|
|
mariposa kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Fri 27.4.2007 9:30 Post subject: |
|
|
Já nemám nic takového. Všechno beru jenom jako věci a časem je třeba i vyhazuju a nikdy mi to není nějak extra líto _________________ věřím |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Fri 27.4.2007 9:42 Post subject: |
|
|
Ja jsem hodne citliva na svoji sbirku hrnecku (z kazde zeme, kde jsem byla, mam jeden), s tou kdyby mi nekdo neco udelal, asi budu vrazdit
pak moje knihovna...jako knizky pujcim rada (a jsem vzdycky tak nejak hrda, kdyz muzu pujcit neco, co dotycny shani ), ale krev ve mne vari, kdyz na vracene knizce je poznat, ze nad ni dotycny obedval, pil kafe apod.
a pak dve azulejos z Portugalska, na ty se NESMI sahat a i divat se smi jen opatrne |
|
Back to top |
|
|
lisette kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Fri 27.4.2007 11:29 Post subject: |
|
|
O ničom takom neviem, asi som bezcitná |
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Fri 27.4.2007 13:56 Post subject: |
|
|
Choco - co to je azulejos?
Jinak já mám spíš vztah k oblečení než k nějakým sarapatičkám, některé věci už jsou roztrhané, ale já je odmítám vyhodit a tahám je aspoň nadoma
Jediný věci, ke kterým mám citový vztah, jsou knížky, ale tam jde spíš o obsah, než že bych lpěla na konkrétním výtisku Nebo mám ráda některé doplňky v pokoji (hodiny, polštáře, sedák atd.), ale to proto, že mi dalo práci je sehnat, aby to ladilo k sobě. |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Fri 27.4.2007 14:05 Post subject: |
|
|
mám citový vztah k originálu J.Hellera: "Něco se stalo" ... miluju tu knížku
mám doma limitovanou edici záznamu koncertu"The Wall" od Pink Floydů s knížkou
notebook (mám tam fotky,filmy,všechno... ) _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Fri 27.4.2007 17:57 Post subject: |
|
|
jj, neco takovyho a ja mam na nich par detailu z Aveira - mestecko, kde jsem byla ne Erasmu |
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Fri 27.4.2007 18:09 Post subject: |
|
|
To je moc pěkný Já jsem si přivezla jednu kachličku z Holandska, ani nevím, kde ji mám |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Fri 27.4.2007 18:26 Post subject: |
|
|
Ja taky nic takovyho nemam. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Sun 29.4.2007 17:58 Post subject: |
|
|
Když jsem byl maly, tak mi mama ušila takoveho placateho plyšoveho slona, podobneho jako ma AnaGirl v podpisu Sloužil mi jako hračka a polštařek, jednou mi ho ale bracha ve vzteku roztrhal... A jelikož už nešel sešit, tak mi ho mama alespon zašila do polštařku a od te doby ho mam stále u sebe a nosim ho i na dovolene a nebo i na obyčejne stanovani (i když mi zabira skoro čtvrt krosny ) _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2
|
Page 2 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|