|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Thu 26.4.2007 15:40 Post subject: Nasi ,,milacci" |
|
|
Tema o vasich milaccich, ale trochu jinak. A doufam,ze tu jeste neni.
Mate taky mezi svyma vecma sve favority a milacky? Hrnky, talire, polstarky nebo pribor cokoliv k cemu chovate silne city? Nebo jste meli a ztratu jste oplakali.
Muzete hazet i fotky. _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Mon 20.8.2007 8:37; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Thu 26.4.2007 15:48 Post subject: Re: Nasi ,,milacci" |
|
|
moj milacek je skipko je to plysovy neviem co pso/zajac ale ja od malicka zijem v domienke ze to je kengura a podla toho som mu dala meno skipko/podla toho serialu o kengure skippie
kazdopadne berem ho vsade sebou nikdy som bez neho nespala od svojich 4 rokov _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Thu 26.4.2007 15:51 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Thu 26.4.2007 16:02 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by honey on Tue 26.2.2008 19:57; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Thu 26.4.2007 16:04 Post subject: |
|
|
No takových věcí mám docela dost.
Jako malá jsem dostala k vánocům obraz psa a on hrozně špatně držel na stěně a jednou nějak spadnul a zapadl pod postel a já doma brečela že nejdu do školy, že ho nenecham za tou postelí, takže táta s bráchou museli stěhovat postel (hodně těžkou) abych ho vylovila
A vůbec ke všem plyšákům mám citovej vztah ... nikdy bych je nedala pryč.
A můj top je:
Hejhula je to nějakej pes nebo co a přivezl mi ho táta, když byl v Číně
pak králík, kterýho sem dostala před cca 3lety od mámi k vánocům (už od cca 10let plyšáky nedostávám, ale tohle mělo trochu důvod) a to je asi můj největší miláček, mám ho v posteli a až budu bydlet i v Praze, tak si ho budu určitě vozit s sebou
a plno dalších, jsem líná to vypisovat ale plyšáků mám strašně moc a k 99% mám nějaký vztah.
Taky si vzpomínám, že jako malá jsem milovala jeden hrníček (opět se psem) a mámě se jednou omylem rozbil a já se kvůli tomu rozbrečela, takže jsme okamžitě museli jet kupovat novej, ale už to samozřejmě nebylo ono
No a pak obrovskej vztah mám k malinký myšičce (je to jakoby odznáček, růžová myška, která drží v ručičkách takový kamínek - je to hrozně hezký, i teď se mi to líbí) a tu jsem dostala od našich, když jsme se stěhovali z Prahy, ten den si dodnes pamatuju, i když mi byly jen 4, brácha dostal autíčko na ovládání a já tuhle myšku ... _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Thu 26.4.2007 16:06 Post subject: |
|
|
zeleny plyšovy hroch od prvniho přitele, mam ho sice v krabici pod posteli, ale pekne zabalenyho, aby se na nej neprašilo a při každym uklidu si ho prohližim, je to takova nestvura oškliva
a hrneček s fialovou kravičkou od kamarádky, nikdo jinej z něj pit nesmi
a na notebook mi taky nikdo sahat nesmi, pritel jen když mu to dovolim a nikomu jinymu bych to nedovolila, to je muj nejvetsi milaček
autičko, mam ho tedka vyfoceny tak až přijedu domu hodim fotky do vycvaku. autičko taky pučuju jenom příteli a jsem ráda, že takový vozítko mám. To je asi můj miláček největší a nejvěrnější
edit: a taky mám vztah k odznačku ve tvaru kapky krve, kterou jsem dostala za svůj první odběr |
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Thu 26.4.2007 17:15 Post subject: |
|
|
Ja nemam ziadne taketo veci, ku ktorym by som mala vylozene citovy vztah ale bez coho nemozem byt je maly vankusik na spanie.Proste strasne zle sa mi spi, pokial ho nemam.Musim mat velky a este tento maly. _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
n1ckn4m3 kytky 1, meta: 175
|
Posted: Thu 26.4.2007 17:28 Post subject: |
|
|
Mam velkou zelenou plysovou zelvu kterou uz leeta pouzivam jako polstar, protoze nadherne drzi tvar.. vsude ji beru s sebou a ani vlastne nevim jestli jsem na ni nejak ultra citove vazanej.. to asi ne.. ale suprove se na ni spi takze tam kde travim nejvic noci je ted i moje zelva.
a pak mam cerstve plysovou pandu od B. <3 a na tu jsem teda asi vic vazanej nez na zelvu.. s tou spim casto v naruci
zelva je ale bezvadna i na jiny veci nez na spani.. (modri jiz vedi)
EDIT: panda je vyborna munice na hazeni po chrapajicim spolubydlovi. _________________ I've gone waddle about
Last edited by n1ckn4m3 on Thu 26.4.2007 19:25; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Thu 26.4.2007 17:32 Post subject: |
|
|
Hmm.. já jsem citově vázaná asi na všechny svoje věci. Vždycky jsem dostávala hysterák, když máma chtěla něco vyhodit
To je zajímavý, na lidi tak vázaná nejsem
Ale výjimečné postavení má lesní skřítek Walteri. Toho když někdo pomlouvá (třeba že je ošklivej), tak jsem zlá Je to totiž můj kamarád a plní mi přání Jo a ještě nesnáším, když o něm někdo říká, že je to plyšák. Protože za a) je pletenej z vlny b) je to lesní skřítek a ne žádná věc _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Thu 26.4.2007 17:39 Post subject: |
|
|
takze:
plysovy hroch jmenem Terezka- moje prvni plysova hracka, na kterou si pamatuju vic, dodneska si pamatuju ten obchod, kde jsme ho kupovali (segra si tam tehda koupila Soptika, taky ho ma dodnes )
plysovy los Alois, Herbert, Albert- darek od strejdy, od rodicu a toho posledniho jsem si kupovala sama
hroch p.Zeleny- toho jsem dostala od maminky k mikulasi ted naposled
posltar, ktery jsem dostala od O. ( )-k lonskym narozkam
ususeny kytky, co mi visi nad posteli
moje diare Moleskine- miluju je,jsou tak krasny
muj hrnek Starbucks Coffee- od segry z parize _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Thu 26.4.2007 18:53 Post subject: |
|
|
nic takového nemám..nikdy jsem nechápala holky na táborech nebo zápasech jak měli ty "svoje jediné plyšáky bez kterých prostě neusnou!!!" co to je za blbost? ...když nad tím tak přemýšlím, jestli mám citová vztah k nějakým věcem..no snad jen nekdy k oblečení, if je to vůbec možný, prostě tohle triko nebo mikinu mám fakt ráda, ted nevím jeslti je to tím, ,že se v tom sama sobě líbím nebo prostě že to nosím často.....ale jo, mám moc ráda svuj pokoj, notebook a postel a mobil=)) prostě věci, se kterýma se denně v kontaktu..a mám ráda svý tenisky hrozně moc!..
jo a ještě mám citový vztah k jedné krabičce doutníků polovypálenejch a krabičce sirek, vážou se mi k ní nejhezčí vzpomínky.
tak co vlastně kecám _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Thu 26.4.2007 19:02 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Thu 26.4.2007 21:07 Post subject: |
|
|
Mám takovou starou odrbanou plyšovou opičku, kterou nikdy nedám pryč. Dostala jsem ji snad ve třech letech. Myslela jsem, že už ji nemám. Ale nedávno jsem ji našla a hned se mi vybavily krásné vzpomínky z dětství . Takže k téhle opičce mám opravdu silný citový vztah . Jo a taky si pamatuju, že jako malá jsem zbožňovala jedny svoje tenisky. Pořád jsem je nosila i když byly staré a polorozpadlé, jednou mi je mamka tajně vyhodila. A já si pamatuju, že jsem jela venku na kole a šli takoví cikáni od pudlic a vezli si na vozíku ty moje tenisky . No, tak jsem si je vzala zpátky . |
|
Back to top |
|
|
chewing_cow kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Thu 26.4.2007 21:12 Post subject: |
|
|
Ani já. A už vůbec ne plyšáka.
Teď nevim jestli sem nebyla nějaký divný dítě..
Edit...ale teď mě napadlo že sem asi byla fixovaná na starou koupelnu a kuchyň, když jí při přestavbě dělníci vyhazovali tak sem se na to nemohla dívat, bylo to jako kdyby mi vyhazovali do popelnic moje dětství. _________________ No moc nekoukejte. Chci zpátky olymp. |
|
Back to top |
|
|
*Theuska* Out of order
|
Posted: Thu 26.4.2007 23:04 Post subject: |
|
|
Já mám akorát jednu takovou malou asi 10cm figurku - je to chlapeček od kravičky v pruhovaným triku a kalhotách s laclem . Já jsem mu v dětsví trochu okousala ty rohy (ale jen malinko ) a taky mi jednou spadnul do talíře s omáčkou .
Jo a jmenuje se Hrůšek (asi jsem si pletla hrocha s krávou ).
Jinak si moc na takovýhle věci nepotrpím. _________________ ***Člověk nikdy nesmí přestat snít.*** |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2 Next
|
Page 1 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|