|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
villete vrrrr raf raf
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Sat 11.10.2008 22:16 Post subject: |
|
|
vill, ja treba pochybuju, ze bych to v anglictine dala. _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sat 11.10.2008 22:17 Post subject: |
|
|
Moje anglictina je podle me nic moc a dala jsem to uplne bez problemu. Prvnich par stranek si clovek zvyka, ale pak na to uplne zapomene. Ty vyrazy se neustale opakuji. Ale mne se do toho taky ze zacatku nechtelo, protoze jsem mela pocit, ze tomu nemuzu rozumet. Ale vazne to je snazsi, nez si clovek mysli:) _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Sat 11.10.2008 22:18 Post subject: |
|
|
ja jsem anglicky prelouskala prvni 2-3 dily, ktery jsem v ty dobe znala v cestine zpameti. prelouskala a jen diky tomu, ze jsem vedela, co se ma stat a hodne si domyslela. _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Klaj kytky 1, meta: 100
|
Posted: Sat 11.10.2008 22:44 Post subject: |
|
|
villete wrote: | che wrote: | Rage wrote: | A kdo je Luna? |
V češtině Lenka Láskorádová. |
Jak to nekdo muze cist cesky. Mne to prijde, ze se to tim prekladem hrozne przni |
j naprosto souhlasim. navic me desne stve ze cesky prekald znicil nektere naprosto uzasne dobnosit jako stejne inicialy vsech zakladatelu Hogwarts atp._________________
http://potter.fantasycz.net
" What was there to be gained by fighting the most evil wizard who has ever existed? Only innocent lives, Peter! "
Sirius Black
Prisoner of Azkaban, Chapter 19, Page 375 |
|
Back to top |
|
|
Zarzamora kytky 2, meta: 500
|
Posted: Sun 12.10.2008 10:16 Post subject: |
|
|
Též bych to v aj nedala... Nedávám to ani v nj, natož v aj...
Luna (Lenka ) je fantastická jak v knížce, tak si myslím, že je skvěle zahraná i ve filmu. A filmový Snape je výborný.
V knížce mám ráda, kromě Luny, ještě dvojčata a Siriuse. _________________ Odešel jsem do lesů. Chci aby můj život smysl měl.
Žít naplno a vysát život až na samou dřeň.
Souhlasím.
A zničit vše, co živé není.
Až budu umírat, nechci poznat, že jsem nežil. |
|
Back to top |
|
|
Misul kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Sun 12.10.2008 11:46 Post subject: |
|
|
Klaj wrote: | Misul wrote: | pro me je nejoblibenejsi Snape a Brumbal, a prave kvuli Snapovi se divam i na filmy. Co se tyce Brumbala, tak jeho ztvarneni ve filmu se mi uz nelibi Harryho mam rada, soucitim s nim:) |
no tak Alan Rickman (Snape) je jeden z nejlepsich anglickyhc hercu vubec, takze samozrejme filmovy Snape je uzasny Naproti tomu novy DUmbledore (od 3. filmu) se mi vubec nelibi a jeho pojeti te role mi naprosto nevyhovuje. |
presne tak, predstavuju si ho v kresle se spletenyma prstama, v ocich mu hrajou pobaveny jiskricky a je v klidu at uz se snazi Harryho dostat z jakykoli slamastyky, to jsem na nem obdivovala nejvic, kdyz v petce na BA prisla Umbridgeova, rikala jsem si, proboha, jak ho chce z toho Brumbal dostat? A vzdycky mi o par stranek pozdeji spadla celist:) a presne takovy byl jeho predstavitel v 1 a 2, kdo ho hral? Jenze tenhle hned znejisti a byva agresivni a to je vec u kt bych byla hrozne rada kdyby se zmenila ve filmu, ale mam smulu:(_________________ 'Never allow someone to be your Priority while allowing yourself to be their Option' |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 12.10.2008 11:51 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Sun 12.10.2008 17:37 Post subject: |
|
|
Last edited by Rage on Tue 14.10.2008 20:51; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Axioma coin-operated girl
|
Posted: Sun 12.10.2008 17:41 Post subject: |
|
|
Pište spoilery bíle, děkuju. _________________ Not all those who wander are lost.
There is so much love in me. |
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Tue 14.10.2008 14:36 Post subject: |
|
|
Rage, já ho za to taky nemám ráda. Tím mi zlomil srdce _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Tue 14.10.2008 14:43 Post subject: |
|
|
tak vzhledem k my neschopnosti se dokopat k precteni posledniho dilu (potrebuju tri cely dny, kdy muzu jen cist, ale ty proste nemam ) mi kamarad nahral do ipodu namluvenyho harryho v anglictine a jsem v druhe kapitole _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Tue 14.10.2008 15:37 Post subject: |
|
|
Green, tak to je dobrý! Ale mě by to asi nebavilo, já prostě miluju, jak knihy voní a že si na ně můžu šahat. _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Tue 14.10.2008 18:32 Post subject: |
|
|
mne to vyhovuje, kdyz si jedu treba metrem a potrebuju proste vypnout...tak se do toho zaposloucham a je to _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 14.10.2008 18:48 Post subject: |
|
|
to mi pripomina, slysel jste nekdo to vypravovani Harryho od Labuse? _________________ 'Never allow someone to be your Priority while allowing yourself to be their Option' |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 64, 65, 66 Next
|
Page 65 of 66
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|