Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Sun 27.12.2009 16:47 Post subject: |
|
|
Ano ano viz. můj případ s kozačkama, tak dlouho jsem na ně chodila koukat, až už 37 nikde neměli |
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sun 27.12.2009 16:49 Post subject: |
|
|
jaky byzzy? _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sun 27.12.2009 19:57 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Fri 5.2.2010 0:14 Post subject: |
|
|
Mám pocit, že čím viac investujem tým je to horšie. _________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Fri 5.2.2010 0:18 Post subject: |
|
|
maxmiliana wrote: | LadyCroft wrote: | nebo spíš položím otázku-kolik si tak měsíčně kupujete oblečení? (nebo kolikrát chodíte nakupovat a tak?) | Hodne, nikdy jsem to nepocitala, ale tak 4 nebo i vice veci urcite:) Asi teda spis vic:) Ale nakupovat zas tak casto nechodim, protoze me to zas az tak uplne nebavi a nemam na to cas... (trosku rozporuplny:) | Niekedy za celý mesiac nič ale to je extrémne málokedy. Najviac ke´d mám zlú náladu podobnú depke a potrebujem si ju zlepšiť. Najčastejšie už nakupujem len cez net a občas v obchodoch ale značkové oblečenie sa mi zháňa lepšie cez net. Kozmetiku skôr kupujem v kamenných obchodoch. Mesačne prevažne kupujem 5 a viac kusov oblečenia. A nakoniec často zisťujem, že točím stále dokola svoje obľúbené kusy oblečenia o ktorých si myslím, že sú funkčné a svedčia mi._________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|