|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Mon 26.1.2009 8:24 Post subject: |
|
|
LadyCroft wrote: |
ale zase chápu že nejsem "nyny" jako Koogi, Maxmiliana, Rhi apod, takže do mně se musí tvrdě a bez kompromisů |
To byla celkem hloupá a zbytečná poznámka.
Mně ty dva tisíce taky zarazily. Ty víš, že dřív jsi utrácela daleko víc, ale protože jsi to sem nepsala jako teď, my ostatní to nevíme a nemáme tvoje současné výdaje s čím srovnat. Naopak jsi sem psala, že chceš šetřit a stála jsi o feedback, tak jsi ho dostala. Kdybys tam rovnou dopsala, že jsi šla ke kadeřnici po roce, vyznělo by to třeba trochu jinak. Přijde mi paranoidní hned si myslet, že na tebe někdo útočí, protože jsi to ty._________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Mon 26.1.2009 9:34 Post subject: |
|
|
uprimne, Lady - nevim, cemu se divis. Za sebe muzu rict, ze jsem nepsala nikterak zaujaty komentar a pochybuju, ze kdokoli jiny te tady nejakym zpusobem chtel vychovavat/vysmivat atp. Na zacatku jsi tvrdila, ze chces komentare - tady jsou. Proste se tomu zasmej, dodej, ze je to po hodne dlouhy dobe a bylo to potreba - vzdyt je to jen tvoje vec. Nicmene ohanet se tady vydajema ostatnich na jiny procedury (ja jsem treba v zivote nebyla na nicem, co popisujes) a dokonce jmenama holek (prezdivkama) zase posouva tohle tema z urovne klidny diskuze a komentaru do typu "my, vy, oni"
Delej si s tim tematem, co chces, ale prestan utocit na lidi, co neutoci. _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Mon 26.1.2009 11:31 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 26.1.2009 11:43 Post subject: |
|
|
Hele Lady - až tady bude někdo nyny prohlašovat jak šetří a jak to všechno "hrozné" a kde vezme peníze atd. (možná to nepíšeš tak přesně, ale prostě na mě to tak působí) a založí si seberealizační téma na svou "nápravu" tak mu napíšu to stejné! Se neboj! |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Mon 26.1.2009 12:03 Post subject: |
|
|
maxmiliana wrote: | Vyhodit 2l za kadernika kdyz chce nekdo setrit, je sice dost nekoncepcni, ale ja Lady chapu. Byla bych schopna udelat to same. |
a nasledne bys trucovala a kopala kolem sebe jak mala holka, kdyby se nad tim neko pozastavil? |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Mon 26.1.2009 12:36 Post subject: |
|
|
Kyo, ne - jediny clovek se tady osklive a vycitave neohradil, nikdo si tu nehraje na spravce Lady financi, zatimco ona se hned musi prehnane ohanet mazanim a zamykanim tematu. Ale pro me za me, at se treba stavi na hlavu _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Mon 26.1.2009 15:20 Post subject: |
|
|
Kyo, taky jsem si nevšimla, že by tu někdo útočil. To, že se pozastavují nad částkou za kadeřníka přece není útok. Vzhledem k účelu tématu a okolnostem si myslím, že ty poznámky nebyly tak od věci. Spíš nechápu, proč Lady reaguje tak podrážděně. Tak tam byla po dlouhé době, byl to mimořádný výdaj, ok, každý to asi bere jinak, než kdyby takový výdaj měla každý měsíc (a chtěla šetřit). Stačí vysvětlit a je to, nechápu, proč se to tu tolik řeší a proč lady reaguje tak jak reaguje. Tak buď o komentáře stojím (a počítám, že ne všechny budou takové jaké chci) nebo ne, přece. |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Mon 26.1.2009 15:58 Post subject: |
|
|
ked uz tu davate vsetky podrobnosti o sebe, robite si vlastne temy, pisete o sexualnych fantaziach a podobnych veciach.. aspon sa necitim trapne opytat sa lady: kolko zarabas mesacne?
celkom by ma to zaujimalo |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Tue 27.1.2009 14:00 Post subject: |
|
|
snowy: tak mne by to bolo tiez dost jedno, nech si tam kto chce nechava kolko chce..kyo tiez nehovoril o sebe |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
Posted: Tue 27.1.2009 14:12 Post subject: |
|
|
Byzzy, mas pravdu, tak jsem to pochopila a myslim, ze to tak i Kyo myslel... _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
|
Page 7 of 9
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|