|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kika kytky 8, meta: 25650
|
Posted: Mon 26.3.2012 20:06 Post subject: |
|
|
Střevní potíže Ti to nezpůsobí, ale občas je to asi vařený z polotovarů..polívky jsou pytlíkovky od Podravky První den příjezdu byste určitě měli boloňský špagety..ono to jídlo špatný není, ale někde v hotelu by to asi bylo lepší..je na výběr vždycky ze dvou..
Ale jestli byste se nakonec rozhodli, tak doporučuju pokoje 9 nebo 10..mají výhled na moře..abyste nedostali pokoj do stráně, kde koukáš na nedostavěný baráky (od léta se to samozřejmě mohlo zase změnit)..každopádně bych Ti moc záviděla, protože u mě letos žádnej Brist nebude.. |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Mon 26.3.2012 20:16 Post subject: |
|
|
kika, tak asi ten Brist, už jsem ho trošku překecala, má radost, že s tím má aspoň někdo zkušenost a polívka z pytlíku nám nevadí příští týden se budeme domlouvat jak to bude a když bude ten Brist volný, tak asi to..
když už to nebude, tak hold ta Baška Voda (ne že by mi to vadilo, spíš mě děsí ta hromada lidí). _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 26.3.2012 20:21 Post subject: |
|
|
Já myslím, že tam volno bude..a kdy chcete jet? Já bych doporučovala spíš srpen..loni jsme byli v červenci a počasí nic moc..za to 4x v srpnu a počasí bylo naprosto super, ani jednou nepršelo..to loni v červenci právě dost..
A jak říkám..tu zábavu si můžete užít v Gradacu..je to po tý cestě sice dva kiláky (ED - ta cesta trvá tak 25 minut), ale v půlce toho je úplně super bar s diskotékou..a v Gradacu je hodně živo..ale když byste tam šli přes den, tak uvidíte, jak šíleně je to tam zaplácnutý..lidi leží i na betoně u chodníků..to se Ti v Bristu nestane..
Jinak v Bristu je příjemná rybárna a hned po Vilou je pizzerie..
A jestli budete chtít jet na výlet, tak za mě určitě ne lodí na Hvar..hezký jsou Bačinský jezera s projížďkou a krásnej je Dubrovník..nebo lodí na Korčulu (tam jsem byla jako malá).. |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Tue 27.3.2012 10:29 Post subject: |
|
|
kiko, proč ne na Hvar? My si tam právě chceme zajet trajektem, tam je to krásný, ne? _________________ . |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Tue 27.3.2012 10:46 Post subject: |
|
|
Shuki, na konci června to v Bašce nebude špatné.
Ale kdybys chtěla něco menšího, kde je mín lidí, tak zkus Brelu. Je to od sebe kousek a je to menší a hezčí. Taky Brela má takové odlehlejší části, kde není skoro nikdo... Brela-Jakiruša např. Znám tot am dost dobře, tak kdybys měla zájem, tak ti můžu poslat tipy na ubytování etc _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.3.2012 10:49 Post subject: |
|
|
Flowing_ wrote: | kiko, proč ne na Hvar? My si tam právě chceme zajet trajektem, tam je to krásný, ne? |
Nám totiž řekli, že tam co pojedeme, je krásná pláž..písek ve vodě, žádný kamínky..a když nás tam dovezli, tak to byla zátoka s kempem, všude bordel..leželi jsme na betoně a ve vodě nebetyčnej bordel..dokonce i vložka A za náma stráň a všude to tam smrdělo ho****
Ale pak jsme teda odpoledne jeli ještě na Sučuraj, což je přístav, kam jezdí z Drveniku trajekty a tam to teda už bylo hezký..ale já to mám prostě spojený s tím kempem a úplně mi to kazí ten dojem.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.3.2012 11:06 Post subject: |
|
|
Aha tak to chápu
Tak pokud je tu někdo, kdo zná Hvar, tam budu ráda za jakýkoli doporučení na výlet. _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.3.2012 11:14 Post subject: |
|
|
A já jsem myslela, že mně chceš něco poradit Jinak máš asi pravdu, Chorvatsko je s Řeckem nesrovnatelný, zvlášť, pokud má někdo k Řecku vztah jako já. Ale je hodně důležitý jaký Řecko. Třeba Santorini je opravdový Řecko, jak je vyobrazený na pohledech, prostě v pravým slova smyslu. To je dokonalost Ale asi je spousta jiných ostrovů, který nestojí za nic. A co se týče moře, tak pro mě zatím vede Chorvatsko. _________________ . |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.3.2012 11:16 Post subject: |
|
|
Tak já jsem v Řecku byla na pěti různých místech a nelíbilo se mi pořádně ani na jednom V Chorvatsku se mi líbí. Ale zase jsem byla vždycky jenom na jihu... _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.3.2012 11:20 Post subject: |
|
|
Ewe a kde jsi v Řecku byla? _________________ . |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.3.2012 11:54 Post subject: |
|
|
Kreta, Rhodos, Korfu, Kos, Parga _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
Franchise kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 27.3.2012 12:02 Post subject: |
|
|
Já byla v Chorvatsku jednou a teda nemám potřebu to opakovat, ledové moře a v něm milion ježků. Za to v Řecku jsem byla několikrát (pevnina, Kréta, Zakynthos) a vždycky super. Ale tak každýmu vyhovuje něco jinýho a taky záleží na hodně okolnostech. _________________ Zítřek Ti nikdo neslíbil ... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.3.2012 12:05 Post subject: |
|
|
To je pravda. Asi nema moc smysl to resit. Zavisi to na konkretnim miste, dobe, kdy ram clovek jede, konkretnim ubytovani etc... Plus kazdemu se holt libi neco jineho _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
šunka Alunka