|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
josie Chcem sa smiať navždy!
|
Posted: Sat 10.1.2009 17:02 Post subject: |
|
|
moj tato si tiez spomenul pred vianocami a isla som tam s jedno, dvoj a pat korunackami a co...roztriedili sme to podla velkosti, spocitali a bolo...
inac, ja som nemyslela v nejakom tescu, tam sa to lahko vypocita, ale co v takom bare, plna prevadzka ludi a budem jej tam kombinovat eura s peniazmi..a naco? |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Sun 22.3.2009 20:10 Post subject: |
|
|
kolik tedka na slovensku utratite za beznej nakup? _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Sun 22.3.2009 20:26 Post subject: |
|
|
ja sem naposled dala za 7 rohliku, balik kapesniku, chipsy, maly zeleny caj a 2x baleny syr asi 4,70 ,ale beznej tech 6-9 eur _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
Posted: Sun 22.3.2009 21:06 Post subject: |
|
|
ja som teraz uplne na mizine, takze davat za nieco viac ako 2 eura je na mna moc...a papierove peniaze ani nemavam ale vsetko do toho 1 eura mi pride ako nic...ale nad 2 eura ako majlant |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Mon 23.3.2009 12:03 Post subject: |
|
|
U mňa sa bežné nákupy potravín pohybujú okolo 20-25 EUR... Ale to zas nie je každý deň, väčšinou tak 2-krát do týždňa.
Stále mám však problém s prepitným, nikdy neviem, koľko mám toho dať . Nechať na stole pár centov mi príde trochu odveci, ale zas majú svoju hodnotu... _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 25.3.2009 13:21 Post subject: |
|
|
no já dám za týdenní nákup taky těch 9 EUR, ZA nákup na čtrnáct dní dám těch dvacet taky... to je drsný že týdenní nákup u vás stojí stejně jako mě tady ve francii _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Wed 25.3.2009 17:09 Post subject: |
|
|
Shrew ale zalezi co kupujes ty a co holky |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Wed 25.3.2009 17:19 Post subject: |
|
|
Shrew, ale tak ty nakupuješ jen pro sebe ne? LB bydlí s přítelem (pokud teda nanakupuju každý sám pro sebe). My kdybysme šli do obchodu 1x týdně pro větší nákup, tak tam 600 Kč necháme jen to lízne
A týdenní nákup za 9e (=cca 300) to mi příjde, že je fakt docela šetříš, to by nevyšlo ani mi |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Wed 25.3.2009 18:55 Post subject: |
|
|
huu, 9 euro jsem mela v portugalsku tak na den...kolikrat jsem udavila i vic....a to portugalsko neni draha zeme, ale fakt si nedovedu predstavit, co bych kupovala a jedla tyden, aby me to vyslo na 9 euro _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Wed 25.3.2009 19:00 Post subject: |
|
|
nas tady vyjde nakup na tyden pro dva na 50 euro a to si nijak nezerem a nekupujem maso ani uzeniny, krome ryb... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
sawatdee kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Wed 25.3.2009 22:42 Post subject: |
|
|
Nas tak 80-100e tydne, ale i ze vsema cisticima prostredkama aj beznou drogerii.
Je pravda, ze kupujem hodne veci bio, ale ten rozdil s 'nebio' neni tak velky. A taky vim, kde co kupovat. Ze zacatku jsme delali nakup jen v Tescu a pokazde pres 100e. _________________
If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad... |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 25.3.2009 23:51 Post subject: |
|
|
greenwood wrote: | huu, 9 euro jsem mela v portugalsku tak na den...kolikrat jsem udavila i vic....a to portugalsko neni draha zeme, ale fakt si nedovedu predstavit, co bych kupovala a jedla tyden, aby me to vyslo na 9 euro |
na den? to si děláš srandu, ne? teda mě to docela udivuje, protože pokud jsi tolik dávala za den, musela jsi utratit měsíčně neskutečný majlant (pamatuji si jak jsi sem dávala obrázky samého oblečení, co sis kupovala v portugalsku a tak.. no prostě se divím..
cituji doklad:
celkem - 9,35 eur
chleba balený němacký - 1,49
bageta - 0,40
pizza šunková - 0,89
sýr camembert - 1,09
taška nákupní - 0,05
10 štrasburských párků - 0,89
4 krabice mléka á 0,59
10 vajec v platu -1,09
10 vajec v krabičce -1,09
by mě zajímalo green, kolik toho sníš za týden že jsi tak malinká, ale mě to stačí, vejce sním, čtyři mléka jsou akorát a sýr, bagety a chleba taky..jsem sama, plus chodím do menzy tak mi i třeba dostvajec zbyde
jen tu nejsou těstoviny, ty taky kupuju..zas je tam pizza..
pravda je, že jsou tu dražší a nebo výhodnější supermarkety, tenhle je výhodnější. Ale tak nejsem blbec co nakupuje v nejbližším krámku kde stojí bageta dvakrát tolik, že. to nedělám ani v čechách._________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Wed 25.3.2009 23:56 Post subject: |
|
|
Shrew a kde máš ty obědy? A to jíš celý týden ten jeden chleba, žádný rohlík třeba, piješ vodu z kohoutku, žádné kafe, čaj, cukr, nějaká čokoláda, jogurt, nějaké pořádné maso nebo rybu - normální jídlo prostě.
Já nekupuju v obchodě vždycky jen jídlo, ale i suroviny, drogerku, čistící prostředky, sem tam nějaké kokíno, pivo, džus, jogurty, nějaké musli třeba a tak - vždyť to je pořád něco, co potřebuješ. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Thu 26.3.2009 0:05 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Shrew on Sat 23.6.2012 10:09; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Thu 26.3.2009 0:07 Post subject: |
|
|
mno... tady vyjde nejlevnejsi zamrazena pizza na 1,50 a to je jen s rajcaty a syrem... asi jsem si vazne nevybrala nejlip. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
|