|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sun 29.4.2007 21:32 Post subject: |
|
|
o vikendu bylo tak krasne, ze jsem chodila jen v krataskach, od pasu nahoru naha a bylo mi skvele. nejvic mi nahota pasuje do prirody...
akorat kdyz jsem se tak slunila na kameni u potucka vedle silnice, tak cyklisti malem padali z kol nekteri. jini si me ani nevsimli. |
|
Back to top |
|
|
Nell kytky 1, meta: 50
|
Posted: Mon 30.4.2007 6:26 Post subject: |
|
|
driv jsem byla hodne stydliva, ale pak jsem si nejak zvykla.. doma pred mamou a segrou se klidne svliknu do kalhotek - ale ty mamy reci (co se tady producirujes - koukej se obliknout....). Pred pritelem bych mohla byt naha porad a nevadilo by mi to... no myslim ze jemu taky ne...
taky bych se moc rada opalovala nahore bez, ale to se zase nelibi priteli - pry neni zvedavavej na to aby me cizi okukovali.... |
|
Back to top |
|
|
Gilthoniel Dancing in the moonlight
|
Posted: Mon 30.4.2007 7:31 Post subject: |
|
|
S nahotou celkem nemam problem, na nuda plazi sem teda nikdy nebyla, ale bez vrsku se opaluju rada. Naha leda pred pritelem, doma by mi to prislo trosku zvrhle. _________________ Victim is another name for lover.
Mé srdce děsící se prázdna, vánice
sní o minulosti a o příznivém klima!
Vrak slunce utonul v své krvi, která dýmá.
Ty ve mě zůstáváš jak zlatá monstrance!
(Baudelaire) |
|
Back to top |
|
|
Efendy kytky 3, meta: 1050
Joined: 24 Jan 2007 Posts: 1004 Location: naplavenina v Praze
|
Posted: Mon 30.4.2007 15:53 Post subject: |
|
|
U sebe to mám opačně než Hope. Jinak nahatí mi nevadí
A problém svlíknout se bych měl spíše před známými, před těmi, kteří mě neznají, by mi to vadilo méně. |
|
Back to top |
|
|
Mari addicted..
|
Posted: Mon 30.4.2007 18:15 Post subject: |
|
|
doma pred nasima se nestydim - ve spodnim pradle, ale kdyz se treba koupu a nekdo tam pro neco jde, tak se zakryvam
pred kamoskama se nestydim, uz jsme na sebe zvykle z lyzaku, cyklistaku, vyletu...
pred klukama se stydim vzdycky ze zacatku, po nejaky dobe si zvyknu, ale jen u jednoho ex jsem bylashopna se producirovat polonaha (jen v kalhotkach) _________________ ♪♪♪ |
|
Back to top |
|
|
Bea kytky 1, meta: 300
|
Posted: Sat 5.5.2007 22:47 Post subject: |
|
|
nemam problem ani pred rodicmi ani pred priatelom...rodeny exhibicionista _________________ Nemrač se, že nemáš nic. Máš úsměv, s tím zvládneš víc |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Sat 5.5.2007 23:04 Post subject: |
|
|
Byla bych ráda viděna co nejmíň. Před rodičema jsem maximálně ve spodním prádle, před ostatníma mám problém i v plavkách. Jako třeba se jenom stydim, ne že bych chodila 365 dní v roce v kápi. Jedině před bývalým přítelem jsem se absolutně nestyděla, až jsem se divila.
Rodiče doma choděj normálně ve spodním prádle, tak mi to připadá normální. Ale teď bydlím na privátě s holkama, z nichž jedna nedávno okřikla tu druhou, když přeběhla z koupelny do pokoje jen v tričku a v kalhotkách, a úplně se urazila, že to nesnáší, když doma někdo takhle chodí, že je to nechutný A když se převlíká a já bych se na ní (byť jen omylem) podívala, asi by mě upálila zaživa nebo co... |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sat 5.5.2007 23:59 Post subject: |
|
|
Mykéna wrote: | [b] v tričku a v kalhotkách, a úplně se urazila, že to nesnáší, když doma někdo takhle chodí, že je to nechutný b] |
tak v tom případě je nechutná celá naše famílie!_________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
*Theuska* Out of order
|
Posted: Sun 6.5.2007 0:04 Post subject: |
|
|
. _________________ ***Člověk nikdy nesmí přestat snít.***
Last edited by *Theuska* on Tue 20.5.2008 15:48; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Sun 6.5.2007 7:31 Post subject: |
|
|
řekla bych, že za svou nahotu se zdravě stydím. nedělá mi problém pohybovat se doma ve spodním prádle, ale že bych tak chodila po celém domě, když jsou naši doma, tak to fakt ne...a naprostá nahota je pro mě natolik intimní, že si ji zatím nechávám jen pro sebe. nemám moc ráda společné sprchování, třeba když jdu plavat...
jinak, taťka se doma často pohybuje jen ve slipech a tílku, no a je mi to celkem fuk, dokud nepobíhá nahý, tak mi to nevadí _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Sun 6.5.2007 9:01 Post subject: |
|
|
já třeba to když je nědko ve spodním prádle beru jako že je oblečený a s nahotou to nemá nic společného. To samé plavky, v plavkách je pro mě člověk normálně oblečený. _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Sun 6.5.2007 9:17 Post subject: |
|
|
Já to právě beru taky jako normální a myslim, že lidi takhle doma prostě choděj, protože o nic nejde. Proto mi přijde jak z 19. století někoho za tohle okřikovat. |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Sun 6.5.2007 9:19 Post subject: |
|
|
Mykéna wrote: | Já to právě beru taky jako normální a myslim, že lidi takhle doma prostě choděj, protože o nic nejde. Proto mi přijde jak z 19. století někoho za tohle okřikovat. |
mě to vůbec nenapadlo že by spodní prádlo bral někdo jako že je skoro nahý
jasně nechodím v něm po ulici,ale v plavkách se cítím úplně oblečený. jako nahotu beru pouze odkryté intimní partie._________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
Hanicka kytky 2, meta: 350
Joined: 16 Apr 2007 Posts: 327 Location: Pitín ;) , Olomouc, Luhačovice
|
Posted: Mon 14.5.2007 19:02 Post subject: |
|
|
já neměla nikdy problém s nahotou,naopka když se někde převlékáme nebo tak,tak na mě všichni čumí a oni se schovávají,aby jim nebylo vidět ani kousek něčěho ..ve fitku a na bazéně jsem tu u nás snad ale nahatou ženskou neviděla,vždycky mají na sobě alespoň spodní díl plavek |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Wed 23.5.2007 8:32 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Alshwarya on Tue 9.3.2010 22:26; edited 1 time in total
|