|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Sun 15.4.2007 22:21 Post subject: |
|
|
pip- nie su u nas v Za take 3 sidliska? _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
pip kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Sun 15.4.2007 22:28 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Mon 16.4.2007 13:23 Post subject: |
|
|
Díky bohu, že mýmu M. nevadí, že mluvim sprostě (a dost, víc než on ), piju, kouřim .. atd. On je stejnej. Takže nemá vůbec právo mi něco vyčítat.
Vulgární mi snad žádná mladá holka nepřijde. Věc názoru, no _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Mon 16.4.2007 13:29 Post subject: |
|
|
Já vulgární občas jsem hodně, hlavně když jsem nas.. Ale na druhou stranu se umim ovládat, když mam nutkání něčim třísknout, takže tohle je možná lepší alternativa. S přítelem se bavíme vulgárně normálně, ale spíš ze srandy a výrazy jako "do pr.., zasr.. " používáme i v normaální mluvě. Teda já spíš jen fakt když jsem vytočená. V sexu si to občas taky okořeníme a nemyslim si, že by přítel měl nějaký připomínky k mý mluvě celkově, a to si myslim, že moc slušná nejsem I když pracuju s lidma v kanclu, volám klientům a pořád píšu nějaký lejstra, a je pravda, že mě to i v běžný mluvě ovlivnuje.. Jinak typickej příklad vulgární ženy, kde už to bylo moc, byla moje exspolubydlící. Byla to lesbička taková ta "klučičí" - oblíkala se jako kluk (ale takovej zanedbanej kluk) a i se tak snažila chovat. Tak jako tvrdě a tak. U ní to už bylo moc a můžu říct, že ač mě lesbičky lákaj, jí bych si nedala _________________ |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Mon 16.4.2007 13:52 Post subject: |
|
|
co je na piti piva vulgarniho?
Obcas mi prijde, ze nejmin polovina lidi z boardu musi mit nad hlavou svatozar (a v cele toho vseho stoji bohyne Corona )
Nelibi se mi, kdyz holka rika za kazdym slovem vole, p**a apod.
To, ze nekomu lezou tanga nebo nadra me neurazi, je to jeho vec... |
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Mon 16.4.2007 14:17 Post subject: |
|
|
Alunka wrote: | Myslím, že záleží na člověku, kde a s kým vyrůstal a z těch holek, co ted mluvěj sprostě a nosí ty nechutně krátký trička a myslí si, že jim patří svět budou třeba za deset let podnikatelky v kostýmku na podpatkách . |
Jo to si myslím taky. Moje kamarádka chodila na střední skoro dohola, v martenskách a odrbaných džínách, v každém uchu jinou náušnici.. dneska sedí v kanceláři v dlouhých vlasech, botách na podpatku a sukni.
K té vulgaritě - pití piva mi taky vulgární nepřijde, ale tady šlo nejspíš hlavně o ty případy, kdy holky sedí v páté cenové a nalévají se jedním lahváčem za druhým. Pokud jde o ty puberťačky, které jsou k tomu navíc zmalované a v minisukni, tak ty z toho určitě vyrostou, pokud se takhle chová baba, které je třeba 25-30, tak je to spíš smutný
Co mi přijde opravdu hrozný, jsou party opilců, co někdy v noci potkám v metru (naštěstí už metrem nejezdím ufuf), kouř a chlast z nich táhne na všechny strany, sotva se drží na nohou a obtěžují všechny okolo. To se mi fakt hnusí, ať jsou mezi nima holky nebo ne._________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Mon 16.4.2007 14:33 Post subject: |
|
|
corona wrote: | trička s výstřihem a v nich "cosi" vydatně vycpané push-upkou |
lol, nosim vystrihy a pushupky, ergo jsem vulgarni _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Fri 20.4.2007 13:54 Post subject: |
|
|
a naopak já se svejma přírodníma bych si s nekteryma vystrihama vulgarni pripadala (ale takovych je malo ) ale ja jsem stejne vulgarni jinak takze tricko to nezachrani |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Fri 20.4.2007 13:56 Post subject: |
|
|
... _________________ .
Last edited by Flowing_ on Mon 11.6.2012 14:50; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Mon 11.6.2012 14:10 Post subject: |
|
|
o okoli se nestaram, takze at si kadej dela co chce, pokud me tim nebude obtezovat. o namachrovanejch pubertacich s cigaretou a "pico" za kazdou vetou si myslim svy a nic peknyho to neni.
co se tyce me, tak asi vetsina vi, ze nekourim, nepiju a nechodim do baru, takze vulgarnost v tomhle u me nehrozi, v beznej mluve nemluvim sproste vubec, ale jak me neco vytoci, tak neco v ramci upousteni pary vylitne, no dobre to vystihuje uslovi "bezne nemluvim sproste, ale jak me neco nasere, tak je to prdeli" |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Mon 11.6.2012 17:13 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
|
Page 7 of 7
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|