Ještě nevím podrobnosti/ nejsem dostatečně informován
27%
[ 22 ]
Total Votes : 80
Author
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
Posted: Thu 21.2.2008 19:57 Post subject:
ed
_________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Fri 28.3.2008 12:25; edited 1 time in total
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
Posted: Thu 21.2.2008 21:10 Post subject:
Kyo wrote:
dneska mi vyrezavali dalsi pihu a rekli ze nic neplatim. kdyz jsem se zeptal proc tak sestra tajemne rekla ze na vsechno jsou kody a dneska jsem od toho odprosten. zajmavy ze pred trema za to samy jsem tam tricet korun nechal
to je divný
_________________ women who behave rarely make history
_________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Fri 28.3.2008 12:30; edited 1 time in total
dneska mi vyrezavali dalsi pihu a rekli ze nic neplatim. kdyz jsem se zeptal proc tak sestra tajemne rekla ze na vsechno jsou kody a dneska jsem od toho odprosten. zajmavy ze pred trema za to samy jsem tam tricet korun nechal
myslim, ze by to mohlo byt tim, ze se jedna o stejny problem, melo by to fungovat tak, ze kdyz prijdes k doktorovi s potizema v ramci jedne nemoci, tak platis jen pri prvni navsteve a kdyz leceni vyzaduje dalsi navsevu, tak by se platit uz nemelo....
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous1, 2, 3 ... 51, 52, 53
Page 53 of 53
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum