|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Věříte, že sny mohou předpovídat budoucnost? |
Ano, sen už se mi několikrát vyplnil. |
|
46% |
[ 14 ] |
Ano, věřím, ale zatím se mi nic takového nestalo. |
|
16% |
[ 5 ] |
Nemám na to žádný názor. |
|
0% |
[ 0 ] |
Ne, i když možná na tom něco je. |
|
36% |
[ 11 ] |
|
Total Votes : 30 |
|
Author |
Message |
Satire kytky 3, meta: 1150
|
Posted: Fri 31.8.2007 11:53 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
|
Back to top |
|
|
freya kytky 3, meta: 1650
|
Posted: Fri 31.8.2007 15:29 Post subject: |
|
|
A věříte na výklad snů?
Protože když se zdá třeba o smrti, tak jsem někde četla, že to neznamená smrt, ale něco úplně jiného (třeba i štěstí,prostě nějaký protiklad). |
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Sat 1.9.2007 8:15 Post subject: |
|
|
Vetsinou se drzim vykladu, ze smrt je jen velmi vyznamna zmena v nazirani na svet, ne. |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Sat 1.9.2007 10:16 Post subject: |
|
|
neveřím, že mají moje sny význam pro budoucnost, obvykle se mi zdá pomotaně to, co se stalo ve dne, nebo před nějakou dobou, nebo to, o čem se ve dne snažím nepřemýšlet a ve spánku mě to dostihne..
já bych chtěla mít příjemné sny ..a taky bych z nich ráda někoho dostala, to přee není normální, aby se mi skoro rok o nekom zdálo, a občas ještě ted
mám dve postele, který jsou sražené do L, a občas když spím, tak se posunu tak, že mám hlavu na tom rozhranní, kde jsou postele k sobě sražené. Nikdy nemám tak hrozné sny jako tehdy ..je to pro me dilema, bud si nechat trošku čouat nohy z postele, nebo mít hrozné sny=)
takže si myslím, že na kvalitu spánku mám dost velký vliv, kde spíme..
a veřím že někdo má sny, který mu můžou "předpovědět" přicházející události, já to ale nejsem=) _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Wed 5.9.2007 17:26 Post subject: |
|
|
mne sa včera zas snívalo o mačkách. Proste stále.
Snívalo sa mi o dvoch kocúroch ktorý behali po takej kope smetí a boli spokojný kto vie čo to znamená a ja som na nich pozerala z okna boli taký veľký a statný a neviem ako som vedela, že sú to kocúry ale boli v tom sne proste som to nejak vedela _________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6
|
Page 6 of 6
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|