|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Jsi prase? |
ano |
|
26% |
[ 15 ] |
ne |
|
30% |
[ 17 ] |
jsem letadlo |
|
32% |
[ 18 ] |
jsem Kyo |
|
10% |
[ 6 ] |
|
Total Votes : 56 |
|
Author |
Message |
mucka kytky 5, meta: 4650
|
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Sat 9.1.2010 22:17 Post subject: |
|
|
Tak my sme asi tiez prasata .Ale smeti si davame aj my za dvere, jasne, ze ich aj ten den vyhodime hned,ako ideme von. Ak by to niekomu vadilo, tak zazvoni a povie, dali by sme si to dovnutra. Ale kedze mame ohladuplnych susedov, tak nic take sa zatial nestalo.A smrad nam z toho nejde, takze nevidim problem. _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sat 9.1.2010 23:03 Post subject: |
|
|
henessy wrote: | Ale smeti si davame aj my za dvere, jasne, ze ich aj ten den vyhodime hned,ako ideme von. |
a to ti máme věřit? hnije to tam buhvíjak dlouho. kdo je prase, ten i lže..
henessy wrote: | A smrad nam z toho nejde, takze nevidim problem. |
a tim se chlubíš? to je dáno jen tím, že jste si na ten smrad už zvykli a berete ho za svůj.
zakřížkuj jsi jestli jsi to ještě neudělala "ano", jsem prase_________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sat 9.1.2010 23:06 Post subject: |
|
|
tyjo, kyo boduje a já mám totální flashback, protože mám pocit, že takový titulek už tu jednou byl a že tohle jsem už jsem psala _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Sat 9.1.2010 23:08 Post subject: |
|
|
já taky myslím, že to tam bylo, když se to teď dívám! Ale je to parádní hláška ! _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sun 10.1.2010 8:36 Post subject: |
|
|
Mega zapletka ten kdo da odpadky z bytu tvrdi, ze prece nesmrdi, ten kdo je ma doma vi ze smrdi _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Bruillard ....
|
Posted: Sun 10.1.2010 10:43 Post subject: |
|
|
henessy wrote: | Ak by to niekomu vadilo, tak zazvoni a povie, dali by sme si to dovnutra. Ale kedze mame ohladuplnych susedov, tak nic take sa zatial nestalo.A smrad nam z toho nejde, takze nevidim problem. |
A tomu říkáš ohleduplnost? Takže soused, který si zvyknul, že máte na chodbě skládku (taky nevěřím, že to nikdy nesmrdí) = ohleduplný. Já bych řekla, že ohleduplnost souseda se pozná jinak. Třeba že v bytě nedělá zbytečnej hluk a nebo taky že na chodbě nezakládá skládky! |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
wewe Why is raven like a writing desk?
|
Posted: Sun 10.1.2010 19:03 Post subject: |
|
|
tak moja rodinka asi sprasacieva casom, ako mala si pamatam ze plny kos sa hned vynasal, ale teraz uz sme asi zleniveli, takze sem tam to davame za dvere a kto ma prvy cestu tak to vynesie, susedia sa nestazovali ani raz, mozno preto ze to nesmrdi, veci co smrdia ,ak sa hned nevynesu, sa daju na balkon, ak tam je ovsem miesto
a na chodbu ku sebe to nedavame lebo hoci je velka tak je taka zapratana ze sme radi ked sa tam vieme obut bez toho aby sme nezakopli alebo nezhodili nejaku vec _________________ Not until we are lost do we begin to understand ourselves.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music...
Follow your joy
ॐ नमः शिवाय |
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Sun 10.1.2010 20:08 Post subject: |
|
|
To je zase téma
Každopádně by mě vůbec nenapadlo dávat odpadky (nebo cokoliv jiného) za dveře, ale já jsem proslulý asociál, který je rád, když o něm ostatní lidi v baráku moc nevědí
Pytel vyhazuju hned, jak se naplní, pokud už je opravdu potřeba ho vyhodit, tak ho zavážu a postavím ke dveříma, abych na něj nezapomněla, až půjdu ven. Když jsem ještě bydlela v našem baráku, tak jsem chodila hned do popelnice, bylo to pár kroků. V činžáku jsem lína se oblékat a jít do výtahu.
Jo a u nás v chodbě jsou zase sousedi, co pořád dávají ven do chodby sušák s prádlem (hnusná trika, spodky a podobné chuťovky), naštěstí bydlí až úplně vzdadu, takže kolem toho nemusím chodit. Já bydlím v garsonce a suším v bytě - prostě otevřu okno a je to.
To je něco podobného jako ty boty u spanish v baráku - fakt hnus. _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Tue 12.1.2010 20:54 Post subject: |
|
|
Bruillard tak keby im to vadilo, tak si hadam otvoria usta a nieco nam na to povedia. TI co davaju smeti za dvere mi ako prasata neprijdu a basta. _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
|
Back to top |
|
|