sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Oblečení vs. nahatí, aneb dvojí osobnost penisu
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Hyenečka
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Thu 4.6.2009 4:41    Post subject: Reply with quote

Laughing
Back to top
View user's profile Send private message  
Shrew

PostPosted: Thu 4.6.2009 8:46    Post subject: Reply with quote

BadHans wrote:
Shrew wrote:

představila jsem si, jak si fotím nějaké zvířátko a argumentuju tím, že zepředu vypadá nemožně, ale když mu pokrčím zadní nohu a vezmu ho z boku, už je to estetické a krásné..Smile)

Zkus vyfotit psa přímo zepředu ve stoji spatném a uvidíš, že bude taky vypadat jako kretén! Laughing

no na to jsem přesně narážela, ale evidentně si nemyslíte, že psům to sluší vždycky. nač se přítSmile
Shrew

PostPosted: Thu 4.6.2009 8:48    Post subject: Reply with quote

dobře tak ne pes, vem krásný zralý jablko avyfoť ho ze všech úhlů, bude vypadat skvěle. vem z půlky shnilý jablko s červama a vyfoť ho z toho jedinéhoboku, kde není vidět hniloba. bude vypadat taky skvěle. Smile už chápeš jak jsem to myslela? Wink
broocinka1
kytky 1, meta: 225

PostPosted: Thu 4.6.2009 8:54    Post subject: Reply with quote

My byli na nuda v chorvatsku. Protože jinde pes na pláž ensměl a na nuda tobylo všem šumák.
Je fakt, že jsme nebyli přímo na hlavní nuda, ale bokem, kde moc lidí nebylo, ale nijak mi nepřišlo divný, že jsou nahatí.
Mnozí chlapy jsou hezčí nahulatí, než kdyby měli třeba nechutný obeplý plavky Zvracik
Back to top
broocinka1

PostPosted: Thu 4.6.2009 8:56    Post subject: Reply with quote

Nahé tělo je krásné. Je to přirozené, hezké prostě.

Nechápu jak s eněkomu může nahé tělo třeba hnusit, nebo ho brát jako něco nečistého ( i tohle jsme už slyšela). Přitom nejsem vyznavačkou nudismu nebo naturalismu nebo tak něco.

Jenom se mi líbí nahota .-)))
Back to top
Suny
..........................

PostPosted: Thu 4.6.2009 8:58    Post subject: Reply with quote

Shrew já chápu, jak to myslíš, ale jablko narozdíl od člověka (nebo zvířete) nemá křivky Smile

A když se podíváš třeba do časopisů, žádná modelka není vyfocená takhle debilně zepředu. Ono i v tom oblečení to vypadá divně. Stačí pokrčit jednu nohu, nebo je mírně roztáhnout a hned je to naprosto o něčem jiném.

If you want to make God laugh, tell him about your plans.

-Woody Allen-
Back to top
Shrew

PostPosted: Thu 4.6.2009 9:08    Post subject: Reply with quote

já vím, že ano, ale ptám se proč ta křeč? proč si nechceme zvyknout na obyčejný postoj zepředu, zezadu, cokoliv, nač pozy abychom si připadali krásní??
připadá mi absurdní, že něco je vyfocené bez aranžování či bez ztopořeného penisu zepředu "ošklivé"

zvláště jedná - li se o kult lidského těla...

já samozřejmě chápu jak to myslíš, ale fotit s kompozičním záměrem znamená udělat z té fotky/postavy něco víc, něco výš..aranžování, atd.
můžeš vyfotit krásnou kočku z jakékoliv momentky a bude hezká. a pak t samou kočku můžeš naaranžovat, pokrčit jí packu a vyfotit ji z boku a bude nádherná, protože se esteticky pracovalo s kompozicí. ale spíš ty momentky či nijak zvláštní nearanžovaný postoj beru jako příležitost ukázat, zda je věc hezká sama o sobě, nebo potřebuje upravy kompozice, aby se hezkou teprve stala.

cožpak momentka nevyvolá hezký pocit, naopak pocit "to je debilní" ? to mi přijde trochu smutné. jinak to samozřejmě chápu
Shrew

PostPosted: Thu 4.6.2009 9:09    Post subject: Reply with quote

Suny wrote:
Shrew já chápu, jak to myslíš, ale jablko narozdíl od člověka (nebo zvířete) nemá křivky Smile

A když se podíváš třeba do časopisů, žádná modelka není vyfocená takhle debilně zepředu.

to je právě to o čem mluvím. u modelek jde o povýšení na estetický zážitek, ne o ukázání lidského těla ve své přirozenosti Wink

nechci to zužovat na fotku, prostě když nahotu uvidíte v reálu na živo, težko se budete zaklánět a uhýbat hlavou do takové pozice,abyste to tělo viděli z boku s mírně pokrčenýma nohama..
já mluvím o přirozenosti, ne o modních časopisech...
Suny
..........................

PostPosted: Thu 4.6.2009 9:25    Post subject: Reply with quote

tak když jsme u té přirozenosti, tak já takhle nikdy nestojím Mr. Green Mně právě tahle póza přijde nepřirozená. Snad každý člověk, když se postaví (třeba někde na ulici), tak nestojí jak Y a s rukama podél těla. I ty ruce dělají hodně, kdyby si dali jednu do pasu, hned je to jiný. Nemyslím, že je měli fotit nějak vyumělkovaně, jen chci říct, že ta póza není lichotivá.

Jinak to samozřejmě chápu, co chceš říct Wink

If you want to make God laugh, tell him about your plans.

-Woody Allen-
Back to top
spanish.eyes
vi, ale nedba

PostPosted: Thu 4.6.2009 9:27    Post subject: Reply with quote

tak to je jasny, ze by jinak nastaveny ty lidi vypadali lip, ale tady prece neslo o to, aby ty fotky byly lichotive. a i pres tu pozu jsem si u malokoho rekla, ze vypada strnule
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK)
Back to top
Shrew

PostPosted: Thu 4.6.2009 9:42    Post subject: Reply with quote

spanish.eyes wrote:
ale tady prece neslo o to, aby ty fotky byly lichotive. a i pres tu pozu jsem si u malokoho rekla, ze vypada strnule

jj souhlasím...
gigli
kytky 7, meta: 14150

PostPosted: Thu 4.6.2009 9:46    Post subject: Reply with quote

shrew, já teda moc nechápu, co je tvůj point. prostě nahatý tělo stojící jak tvrdý y neni vrcholně estetický zážitek. v řecku to taky věděli a velmi rychle vymysleli kontrapost.
a když nahotu uvidim v reálu naživo, tak ten člověk bude v pohybu, takže opět bude naprosto odlišný.
Back to top
Shrew

PostPosted: Thu 4.6.2009 9:55    Post subject: Reply with quote

jistě ale já se tu nebavím a nechci bavit o uměleckým ztvárnění čehokoliv.
mluvím o lidský přirozenosti, o tom, když vidíte nháče na nudapláži a o tom, že je smutný, když nejsme zvyklí na nahou přirozenost a nelíbí se nám, pokud ji nenaaranžujeme do lepšího postoje.

nevím co víc říkat, pořád bych se opakovala a vy tu na mě pořád argumentujete s uměním či kontrapostem..to není přirozenost.

jako když jsou na nudapláži lidi rozvalený jak tvrdý y , tak je budete považovat za hnusné a když je nafotíte v kontrapostu budete ty samé lidi považovat za krásné? omg. tak krásná může být ta poza, fotka, ale ten člověk je takový jaký je, ať je v jakékoliv poici. tím, že ho vyfotíš z jednoho uhlu mužeš obdivovat maximálně fotografii a kompozici, ne toho konkrétního člověka.

já už nevím jak to vysvětlit..
gigli

PostPosted: Thu 4.6.2009 10:18    Post subject: Reply with quote

ta fotka, ať už lichotivá nebo nelichotivá, je pouze nějakym výsekem/přetvořenim reality, takže mi přijde nesmyslný se rozčilovat nad tim, že prostě na dvou různých fotkách se nám člověk líbí/nelíbí. a logicky se nám bude líbit víc na tý, která nějakym způsobem zachycuje život, pohyb. tj. ten kontrapost nebo momentka pohybujícího se naháče. to ani nemusí být o nějakym aranžování, přetváření reality, spíš o přiblížení se realitě.
a aby se mi líbil někdo, protože je nahatej a je to přirozený...jako menstruace je taky přirozená a nelíbí se mi.
Back to top
BadHans
Nejstarší rebelka

PostPosted: Thu 4.6.2009 10:31    Post subject: Reply with quote

Jenze Shrew, ty fotky na ty strance proste jsou jakymsi umeleckym ztvarnenim. Fotka je dvourozmerna, nikdy z ni presne nepoznas, jaky je ten clovek ve skutecnosti. To by jinak fotografie nebyla umeleckej obor. Vyfotit clovek tak, aby si byl podobnej, to proste neni jen tak. A naopak vyfotit ho blbe je hrozne jednoduchy - proto si spousta lidi mysli, ze jsou nefotogenicky. Druha vec je, jak uz tu nekdo psal, ze stat v pozoru neni zrovna nejprirozenejsi.
Zkratka, nemyslim si, ze se da fotkou a pozou nejak vyrazne pomoct, ale myslim, ze se jimi da hodne ublizit.

Ed: sakra, tak uz platim pivo i Giglousovi... Z toho ajfounu mi to jde pomalejc, no Smile

Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.

(melouny, pochopitelně)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website  
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Page 6 of 8

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum