sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Euro vo vašej krajine
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Fantagiro
kytky 3, meta: 1950

PostPosted: Fri 9.1.2009 18:26    Post subject: Reply with quote

Byzzy wrote:
Mishaaa wrote:
ja budu met lepsi zazitek..jedu este se slovenskyma a budu me vracat eura Laughing

Já už si je vyměnila, nechci nikomu přidělávat práci Embarassed Od kamarádka vím, jaké je to "hrozné" když lidi i u nás platí na kase eurama, českýma a stravenkama dohromady.

do 16. mozes este sk platit...
Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie.
Back to top
View user's profile Send private message  
Mishaaa
Love dogs <3

PostPosted: Fri 9.1.2009 18:56    Post subject: Reply with quote

Byzzy:nebudu jedina a nebudu to menit,kdyz musim platit intrak a nevim jeste kolik to bude v euroch..nejak to neresim,pridelavani prace..presne jak pise ephe,to bych nemohla ani delat vetsi nakup Very Happy
Theresa
I'm Brandy. The slutty cheerleader.

PostPosted: Fri 9.1.2009 19:10    Post subject: Reply with quote

Ja kdybych tam jela tak si prachy taky vymenim jako byzzy.
Sama z obhodu vim, jak je to strasne komplikovane a zdlouhave kdyz u nas nekdo zaplati eurem. Takze bych tam uz jela pripravena, protoze nevidim duvod proc ne.
ephelides
*louloute*

PostPosted: Fri 9.1.2009 19:13    Post subject: Reply with quote

tyjo zasnu kolik je na svete ohleduplnych prodavackysetricich lidi Laughing

dog is god backwards

Qualität kommt von Qual.

Arretez de prendre les cons pour les gens.

"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)

Back to top
josie
Chcem sa smiať navždy!
kytky 6, meta: 9050

PostPosted: Fri 9.1.2009 19:15    Post subject: Reply with quote

asi su to ludia, ktori pracuju v sluzbach a vedia sa vcitit do koze tej predavacky nie? Rolling Eyes mne zas pride divne, ked je to niekomu vtipne....
Back to top
Theresa

PostPosted: Fri 9.1.2009 19:15    Post subject: Reply with quote

A proc ne? Kdyz vim jaka je to otrava tak to nebudu delat druhym ne?
Popravde jich dost neni.
ephelides
*louloute*

PostPosted: Fri 9.1.2009 19:22    Post subject: Reply with quote

josie, pokud se prechazi na euro, tak je jasny, ze proste tady tyhle problemy s tim budou spojeny, a proste je do toho zapojena cela rada lidi, tak to proste je, a kdybysme kazdej premejsleli jak chuderkam lidem ve sluzbach co nejvic ulehcit praci tak nikam nikdo nedojde protoze to by sis pak nenechala u kadernice nabarvit hlavu ale jen se sla ostrihat apod. ,
a pokud nema praci s menenim zenska u kasy tak ji ma zas nekdo v bance protoze ti to taky meni atd., cela ta logika s ulehcovanim nekomu prace mne prijde zcestna

dog is god backwards

Qualität kommt von Qual.

Back to top
Theresa

PostPosted: Fri 9.1.2009 19:24    Post subject: Reply with quote

jenomze v bance jsou k tomu zarizeny ze jo
ephelides
*louloute*

PostPosted: Fri 9.1.2009 19:26    Post subject: Reply with quote

no tak to jsem cekala tady ten argument Laughing

tak pokud vim tak v takovym tescu je moznost platit eurama uz nekolik let, cili by tam taky meli byt zarizeni asi uz

dog is god backwards

Qualität kommt von Qual.

Back to top
Alunka
kytky 6, meta: 9450
kytky 6, meta: 9450

PostPosted: Fri 9.1.2009 19:28    Post subject: Reply with quote

Theresa wrote:
Ja kdybych tam jela tak si prachy taky vymenim jako byzzy.
Sama z obhodu vim, jak je to strasne komplikovane a zdlouhave kdyz u nas nekdo zaplati eurem. Takze bych tam uz jela pripravena, protoze nevidim duvod proc ne.

ja teda nevim, ale prijde mi to uplne stejny jako kdyz nekdo plati kartou, sekem, hotovosti .. A kdyz mi daj euro, tak mu dam zpet cesky. Nic zdlouhavyho.
Back to top
Byzzy
kytky 8, meta: 20650
kytky 8, meta: 20650

PostPosted: Fri 9.1.2009 20:44    Post subject: Reply with quote

Nevím co jsem zase napsala tak hrozného. Prostě jsem se jen rozhodla, že nebudu dělat věci, které jsou mi samotné nepříjemné (takových už beztak dělám dost).

Ephe - mě příjdou zase zcestné ty tvoje příklady. Proč bych si neměla nechat nabarvit hlavu. Já tada mluvím přece o tom, že prostě chci ulehčit práci prodavačce s tím, že platím eurem - vydá mi eura a nemusí příjímat koruny. Třeba paní u nás ve škole v bufetu by mi je stejně už nevydala.

A o tom placení u poklady jsem měla namysli to, když něco platí nákup, kde nakombinuje české koruny, eura a ještě stravenky - nic příjemného pro prodavačku.

Misho a já musím zaplatit intr eurama, když jsem si objednávala kolej, tak mě o to paní prosila.
Back to top
Fantagiro

PostPosted: Sat 10.1.2009 10:34    Post subject: Reply with quote

Je dost vela ludi, co sa vyslovene vyzivaju v tom, ze zaplatim kombinaciou sk, euro a stravne listky a potom sa bavia, ako ma casnik problem to spocitat. Toto neznasam, pokial sa o to snazi niekto, kto je so mnou vonku, ihned ho zrusim.
Robila som brigadne casnicku a viem co to je, ked je clovek unaveny a niekto sa snazi mu robotu komplikovat vtipkami....
Ak to niekto robi s tymto zamerom, je fakt pribrzdeny a bezohladny.
A v bankach to tiez nemaju bohvie co baby za priehradkami, ked dojde stara babka, vysype jej tam tasku drobnych slovenskych a ona moze pocitat, neviem, ci su ti ludia pribrzdeni, ci si tie drobaky zasivali do vankusov alebo co.
Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie.
Back to top
ephelides
*louloute*

PostPosted: Sat 10.1.2009 11:37    Post subject: Reply with quote

ze by se nekdo necim takovym bavil mi prijde divny .... ale proste ja pokud bych jela na slovensko nebo nevim kam, tak kvuli tomu fakt predtim nebudu jeste nekam specialne chodit si to menit abych nekomu nepridelavala praci u kasy

dog is god backwards

Qualität kommt von Qual.

Back to top
Mishaaa
Love dogs <3

PostPosted: Sat 10.1.2009 12:46    Post subject: Reply with quote

Fantagiro: tak jestli se tim nekdo bavi,tak je to ubohe Confused
no,cetla sem jak naky chlapek donesl 35 litru v drobnych a nejvetsi byly 10 koruny Laughing Laughing Laughing ja bych ho zabila...
Fantagiro

PostPosted: Sat 10.1.2009 14:08    Post subject: Reply with quote

ephelides wrote:
ze by se nekdo necim takovym bavil mi prijde divny .... ale proste ja pokud bych jela na slovensko nebo nevim kam, tak kvuli tomu fakt predtim nebudu jeste nekam specialne chodit si to menit abych nekomu nepridelavala praci u kasy

ephe to nebola reakcia na teba, to som pisala vo vseobecnosti
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Page 6 of 8

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum