|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Fri 9.1.2009 18:26 Post subject: |
|
|
Byzzy wrote: | Mishaaa wrote: | ja budu met lepsi zazitek..jedu este se slovenskyma a budu me vracat eura |
Já už si je vyměnila, nechci nikomu přidělávat práci Od kamarádka vím, jaké je to "hrozné" když lidi i u nás platí na kase eurama, českýma a stravenkama dohromady. |
do 16. mozes este sk platit..._________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Fri 9.1.2009 18:56 Post subject: |
|
|
Byzzy:nebudu jedina a nebudu to menit,kdyz musim platit intrak a nevim jeste kolik to bude v euroch..nejak to neresim,pridelavani prace..presne jak pise ephe,to bych nemohla ani delat vetsi nakup _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Fri 9.1.2009 19:10 Post subject: |
|
|
Ja kdybych tam jela tak si prachy taky vymenim jako byzzy.
Sama z obhodu vim, jak je to strasne komplikovane a zdlouhave kdyz u nas nekdo zaplati eurem. Takze bych tam uz jela pripravena, protoze nevidim duvod proc ne. _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Fri 9.1.2009 19:13 Post subject: |
|
|
tyjo zasnu kolik je na svete ohleduplnych prodavackysetricich lidi _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Back to top |
|
|
josie Chcem sa smiať navždy!
|
Posted: Fri 9.1.2009 19:15 Post subject: |
|
|
asi su to ludia, ktori pracuju v sluzbach a vedia sa vcitit do koze tej predavacky nie? mne zas pride divne, ked je to niekomu vtipne.... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.1.2009 19:15 Post subject: |
|
|
A proc ne? Kdyz vim jaka je to otrava tak to nebudu delat druhym ne?
Popravde jich dost neni. _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Fri 9.1.2009 19:22 Post subject: |
|
|
josie, pokud se prechazi na euro, tak je jasny, ze proste tady tyhle problemy s tim budou spojeny, a proste je do toho zapojena cela rada lidi, tak to proste je, a kdybysme kazdej premejsleli jak chuderkam lidem ve sluzbach co nejvic ulehcit praci tak nikam nikdo nedojde protoze to by sis pak nenechala u kadernice nabarvit hlavu ale jen se sla ostrihat apod. ,
a pokud nema praci s menenim zenska u kasy tak ji ma zas nekdo v bance protoze ti to taky meni atd., cela ta logika s ulehcovanim nekomu prace mne prijde zcestna _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 9.1.2009 19:24 Post subject: |
|
|
jenomze v bance jsou k tomu zarizeny ze jo _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Fri 9.1.2009 19:26 Post subject: |
|
|
no tak to jsem cekala tady ten argument
tak pokud vim tak v takovym tescu je moznost platit eurama uz nekolik let, cili by tam taky meli byt zarizeni asi uz _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
|
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Fri 9.1.2009 19:28 Post subject: |
|
|
Theresa wrote: | Ja kdybych tam jela tak si prachy taky vymenim jako byzzy.
Sama z obhodu vim, jak je to strasne komplikovane a zdlouhave kdyz u nas nekdo zaplati eurem. Takze bych tam uz jela pripravena, protoze nevidim duvod proc ne. |
ja teda nevim, ale prijde mi to uplne stejny jako kdyz nekdo plati kartou, sekem, hotovosti .. A kdyz mi daj euro, tak mu dam zpet cesky. Nic zdlouhavyho. |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Fri 9.1.2009 20:44 Post subject: |
|
|
Nevím co jsem zase napsala tak hrozného. Prostě jsem se jen rozhodla, že nebudu dělat věci, které jsou mi samotné nepříjemné (takových už beztak dělám dost).
Ephe - mě příjdou zase zcestné ty tvoje příklady. Proč bych si neměla nechat nabarvit hlavu. Já tada mluvím přece o tom, že prostě chci ulehčit práci prodavačce s tím, že platím eurem - vydá mi eura a nemusí příjímat koruny. Třeba paní u nás ve škole v bufetu by mi je stejně už nevydala.
A o tom placení u poklady jsem měla namysli to, když něco platí nákup, kde nakombinuje české koruny, eura a ještě stravenky - nic příjemného pro prodavačku.
Misho a já musím zaplatit intr eurama, když jsem si objednávala kolej, tak mě o to paní prosila. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 10.1.2009 10:34 Post subject: |
|
|
Je dost vela ludi, co sa vyslovene vyzivaju v tom, ze zaplatim kombinaciou sk, euro a stravne listky a potom sa bavia, ako ma casnik problem to spocitat. Toto neznasam, pokial sa o to snazi niekto, kto je so mnou vonku, ihned ho zrusim.
Robila som brigadne casnicku a viem co to je, ked je clovek unaveny a niekto sa snazi mu robotu komplikovat vtipkami....
Ak to niekto robi s tymto zamerom, je fakt pribrzdeny a bezohladny.
A v bankach to tiez nemaju bohvie co baby za priehradkami, ked dojde stara babka, vysype jej tam tasku drobnych slovenskych a ona moze pocitat, neviem, ci su ti ludia pribrzdeni, ci si tie drobaky zasivali do vankusov alebo co. _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Sat 10.1.2009 11:37 Post subject: |
|
|
ze by se nekdo necim takovym bavil mi prijde divny .... ale proste ja pokud bych jela na slovensko nebo nevim kam, tak kvuli tomu fakt predtim nebudu jeste nekam specialne chodit si to menit abych nekomu nepridelavala praci u kasy _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
|
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Sat 10.1.2009 12:46 Post subject: |
|
|
Fantagiro: tak jestli se tim nekdo bavi,tak je to ubohe
no,cetla sem jak naky chlapek donesl 35 litru v drobnych a nejvetsi byly 10 koruny ja bych ho zabila... _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 10.1.2009 14:08 Post subject: |
|
|
ephelides wrote: | ze by se nekdo necim takovym bavil mi prijde divny .... ale proste ja pokud bych jela na slovensko nebo nevim kam, tak kvuli tomu fakt predtim nebudu jeste nekam specialne chodit si to menit abych nekomu nepridelavala praci u kasy |
ephe to nebola reakcia na teba, to som pisala vo vseobecnosti_________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
|
|