|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Jaké maso máte nejraději? |
Drůbeží |
|
60% |
[ 32 ] |
Rybí |
|
20% |
[ 11 ] |
Hovězí |
|
9% |
[ 5 ] |
Vepřové |
|
9% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 53 |
|
Author |
Message |
Nocturmas _____________
|
Posted: Sun 8.7.2007 22:39 Post subject: |
|
|
a co si z toho zkoušela dělat? _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Sun 8.7.2007 22:41 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Sun 8.7.2007 22:43 Post subject: |
|
|
Noct. já nevim jak ho chci dělat, jakkoliv _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Sun 8.7.2007 22:47 Post subject: |
|
|
Já maso docela nerada, ale jak už tu padlo - cvičit bez masa nelze. V naprosté většině případů jím kuřecí prsa bez kůže. Taky docela často ryby (tresku, tuňáka, lososa), občas vepřové a hovězí, když není zbytí. Nechutná mi krůtí. Nejedla bych králíky, ovce, kozy, klokany, krokodýly, mořské plody, vlastně skoro nic co vybočuje z mých vyjetých kolejí. To bych asi raději sušila hubu než jíst třeba koně.
Uzeniny jím jen v nejvyšším zoufalství. |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Sun 8.7.2007 23:02 Post subject: |
|
|
tak ja jim maso enom minimalne a to pouze kureci prsa nebo kralici stehno plus jakoukoliv rybu a to je vsecko jako malou me nutili do masa takze sem si k nemu vypestovala odpor,hlavne k veprovemu a hovezimu,to fakt ne-e jinak konske bych v zivote nesnedla
chutnala sem jeleni maso-bylo to dobre,ale proste chudak jelen no
a taky gulas z divocaka..ale taky chudak
a nevim na me se stresne odrazi ze mam rada zvirata,nesnim maso z kralika ktereho sem predtim "znala" atd
je me nak zle z tech co jija psy a podobne,to bych do huby nikdy nedala,raci budu vegetarian
a mohla sem este ochutnat leguana,ale tak na to sem fakt nemela zaludek jaxi
a absolutne nesnasim take ty morske plody...eeeee
vseci rikaji ze su strasny rypon a frfna ze nic nesnim..ale to nejde jaxi _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Sun 8.7.2007 23:06 Post subject: |
|
|
Misho, ale chudák je aji to kuře a ty ryby a to už nenapíšeš _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Sun 8.7.2007 23:08 Post subject: |
|
|
Flowing: sice nepisu,ale taky me to dycky napadne.. ale nejake to maso jest musim,a kdyz me to i docela chutna tak stejne..jeden clovek ty chudatka nevytrhne ale to je tezko,to by pak nikdo na svete nemohl jest zvirata no _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Sun 8.7.2007 23:08 Post subject: |
|
|
hm..divina..to je nebicko..skoda ze je tak draha a malo k dostani...taky jeleni gulas, alebo dobre urobeny jeleni steak s cumberland omackou, alebo brusinkami a k tomu zemiakovy knedlik---ked som to jedla, zaprisahala som sa ze to bude hlavny chod na mojej svadbe ..k tomu dobre cervene vino...taka kombinacia je snad lepsia nez sex _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
Christine kytky 4, meta: 3550
|
Posted: Sun 8.7.2007 23:48 Post subject: |
|
|
já miluju mořské plody, i když vypadají jako živý a já je vždycky sleduju na talířy jestli se ne nehýbou
chutnala jsem pštrosí maso(z pštrosí farmy), a pořád jsem u toho mysela na toho pštrosa a říkala, jak můžou ti majitelé si to zvíře vychovat a pak sníst..
kuře mám ráda, králíky nemusím, babička je chovala, nosili jsme malý králíčky na zahradu a já si od té doby představuju, jak po těch "osmažených" nohách běhají..teda spíše nemohou běhat |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Mon 9.7.2007 7:29 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 9.7.2007 11:59 Post subject: |
|
|
zrovna v sobotu jsme s pritelem varili kruti masicko
a vcera jsem ho mela zas u nas doma.
ale stejne na kacenu nebo husu to nema |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Tue 10.7.2007 10:52 Post subject: |
|
|
Já bohužel moc na maso nejsem, spíš na sladké. Když maso, tak aby nebylo moc cítit Nesnáším, když není pořádně dodělané a nemám ráda krev. Nejradši mám kuřecí prsa, ale i dobře udělané hovězí a vepřové. Moc si nepotrpím na ryby, vadí mi kosti a ani chuťově mě nijak neuspokujujou. Zbožňuju tatarák |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Tue 10.7.2007 11:00 Post subject: |
|
|
pipe, dík že jsi to napsal,to já vůbec nevěděla ..přitom naši vždycky říkaj, že zajedou do Makra pro maso, že je to výhodnější,...to já jím musím vysvětlit že budeme kupovat maso jen v tech malých obchůdcích ..ale oni to určitě vědí,to je jen pohodlnost, no počkejte až přijdou domů, to to zas na ně vybalím..snad to uhraju jako s bio výrobkama..ted už mi dokonce táta zašel do zdravé výživy a koupil pohankovou kaši, tak snad to pude i s tímhle
a jo a krůtí mám nejradši. a sestra mi říkala, že je taky nejlepší, že kuřecí je levněšjí, protože jsou kuřata dopována hormony, aby vyrostla co nejdřív, tudíž na nich ušetří, a že u krůtího masa se tohle neděje, a proto je dražší. já ale nechápu proč? proč u kuřecího jo, a u krůtího ne? nebo to není pravda? někdo zasvěcený? _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
pip kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Thu 12.7.2007 20:03 Post subject: |
|
|
Dneska jsem se byl kouknout v Metru. Z prace jsme se byli podivat na nejaky maso a jsem se zakoukal i do vsech tech salam a vseho moznyho. A jak jsem sledoval ty lidi...to fakt...vsichni- jeden pohled na cenovku a podle ni slo/neslo do kosiku. Pekne videt co v cem je uz z toho slozeni. Lepe receno procent. A taky obal nekdy umi lhat... Videl jsem hezkej oba, jeste k tomu s nemeckymi nazvy. Cerveno-zlatej...kouknu na cenovku 80Sk za kilo. To mi hned bylo jasny... Kouknu na obal - obsah masa 40% ...a pak jsem nasel 40Sk za kilo...ehm... ...tam jsem napocital obsah masa nejak 30%...fuj...nechci ani vedet co v tom bylo.
Pak jsem ale nasel jednu za 180Sk / kilo...85% masa...to uz vypadalo lip...
Kvalita jde s cenou proste. Jestli si lidi koupi laciny, nemuzou cekat, ze to bude kvalitni a pak nadavaji. Oni jako ty velky firmy samozrejme delaji i premiovy vyrobky...ale taky laciny...alespon je to oddeleny. |
|
Back to top |
|
|
nobodyknows born to be wild :-)
|
Posted: Thu 12.7.2007 20:31 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6
|
Page 6 of 6
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|