|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Mon 4.6.2007 18:32 Post subject: |
|
|
Jinak co se tyce drogy a tekkno party. Ja byla z tech co se tam akorat chodila ehm zfetovat.. postupem casu, ale se vyklubal urcitej vztah k tomu a ted vylozene se mi tam libi jenom pod vlivem vina a nejakyho brka. Uz bych se tam nechtela sjet protoze takhle je to lepsi a tu hudbu si dokazu taky vyborne vychutnat a hlavne opravdove.
Ale co se toho tyce. Tak u nas se drogy vic mihaj na komerci (ted myslim treba na akcich kde je Ladida, Sadler a tak, na hip hopu, na kterej u nas chodej jenom smazky a cikani a na diskotekach.
Zrovna tekknari bych rekla, ze z tech co znam, tak jsou to inteligentni lidi, kteri vedi co chteji, drogy odsuzujou (krome alkoholu a huleni). A kdyz jsem prestala s drogama, tak tyhle lidi byli prvni co mi podali pomocnou ruku. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Mon 4.6.2007 18:34 Post subject: |
|
|
Nic proti nim nemám. Není to sice můj styl-ani hudba ani oblečení, ale nevaděj mi. Jo, vlastně mě kdysi vytočil rozhovor s DJ Trávou, který tvrdil, že Beatles je sračka, kterou poslouchají nekrofilové
A ty drogy...každá takováhle subkultura má něco. Hipíci měli trávu a LSD, pankáči v Anglii speed nebo herák, oni éčko...Na druhou stranu jsem přesvědčená, že jsou prostě lidi, co codí na akce jen proto aby se vysmažili a kvůli těm pak technaře pronásledujou média a jsou lidi, co chodí jen kvůli hudbě-ale ti pro hysterická média a politiky nejsou tak zajímaví, radši se vždycky soustředí na to špatné |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Mon 4.6.2007 18:40 Post subject: |
|
|
Ja a techno.
No popravde v zivote bych si to doma nepustila. Nemam na to nervy.
Ale technoparties miluju ... mam rada ty svetylka, ty barevny lidicky, tu atmosferu .. vzdycky me to tak pohlti ach ach.
Technare znam spis takovy ty vymejdleny samponky =) Ja se vlastne s takovyma lidma stykam tak od 15cti let. Diky technu .. jsem vlastne mozna dopadla, tak jak jsem dopadla. Napopud tyhle hudbe se ke me dostaly drogy a ta spina ..
Bohuzel ty my bejvaly vymydleni kamaradi uz nejsou technari, ale tescari, protoze vetsina z nich zkoncila v Brne pred Tescem s docela silnou zavislosti na pervitinu a to Tesco vykradaj. A na ty party v Bobi uz asi zapomneli .. asi i zapomneli, proc si prave vybrali jako stanoviste Brno .. |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Mon 4.6.2007 19:41 Post subject: |
|
|
Alu myslis tu bandu spinavejch opilejch a sjetejch "lidi", co maji s sebou obcas nejakyho psa a vali se po zemi pred brnenskym tescem u nadrazi Ja je vzdycky obchazim obloukem, ptz se jich bojim |
|
Back to top |
|
|
spooon kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Mon 4.6.2007 21:08 Post subject: |
|
|
já si techno občas poslechnu. Ale "jejich" kulturu" fakt nevyznávám... _________________ "Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist."
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
pip kytky 5, meta: 5550
|
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Mon 4.6.2007 21:12 Post subject: |
|
|
Ale me prijde, ze polovina tady furt mluvi o technu. Matyldo ty si timhle myslela tekk ne? A ne techno. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Mon 4.6.2007 21:29 Post subject: |
|
|
v podstate sa tekkno bere do techna.teda aspon podla toho,co som zaregistrovala. az nato ze podla mna to je uplne ina hudba, iny styl, ini ludia _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
spooon kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Mon 4.6.2007 22:13 Post subject: |
|
|
henessy wrote: | ...az nato ze podla mna to je uplne ina hudba, iny styl, ini ludia | ano, ne, ne. jen hudba je odlišná _________________ "Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist."
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 5.6.2007 6:17 Post subject: |
|
|
Vysvětlení pro některý - samozřejmě myslim freetekkno, freeparties, tekkno, d´n´b, jungle, hc. Už jsem to tu vypisovala. Ale ne všichni tohle rozlišujou (třeba lidi, co se o to vůbec nezajímaj) a obecně je tohle známý jako technopárties (technopárty se říká i Czechteku, jak víme) a lidi kolem jako technaři. Proto technokultura. Víc lidem to řekne, o co jde. _________________ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 5.6.2007 6:18 Post subject: |
|
|
shuki je to z www.techno.cz , mam pocit, že je to i z Czechteku, ale já to mam z jinýho fora. _________________ |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 5.6.2007 6:22 Post subject: |
|
|
Líbí se vám Roni Size? Já mam sice radši dramík a tekkno naživo, Roni je vyšperkovaná komerčnější scéna, ale mam ho dost ráda, hlavně tuhle věc:
http://www.youtube.com/watch?v=AIusL8p6qZI
Je to výborná věc na domácí poslech. Základem pro mě jsou Prodigy a jejich jungle začátky - kultovní věc je No Good a Voodoo People, Charly, Jericho. Apollo 440 stáli taky na začátku toho, co jsem začalal poslouchat, ale ne s takovym vlivem. Stejně jako některý věci z tý doby od Bowieho (třeba Little Wonder). Pak jsem vlastně přešla už rovnou na freeparties s našim systémem a spol. Na domácí poslech volim právě Roniho Size, Pixie (Headshot a Pushover) a různý směsky setů. Ale nejlepší je to naživo, to se nedá srovnat _________________ |
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Tue 5.6.2007 8:58 Post subject: ed |
|
|
edit _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 5.6.2007 9:02 Post subject: |
|
|
Problém je, že Czechtek už asi nebude Ale určitě bude něco, co ho aspon zčásti nahradí (menší akce ve většim množství.. ) _________________ |
|
Back to top |
|
|
|
|