View previous topic :: View next topic |
Zahrádkaříte rádi? |
Jasně! Ovoce z vlastní zahrádky, vůně posekanýho trávníku, sbírání šneků po dešti...prostě nádhera! |
|
31% |
[ 14 ] |
Ne, je to zbytečná práce pro nic za nic. Proč makat na zahradě, když si hezkou kytku i ovoce můžu koupit |
|
11% |
[ 5 ] |
Chtěla bych, musí to být skvělé, ale bohužel nemám zahradu/čas. |
|
40% |
[ 18 ] |
Nic o tom nevím a nezaujalo mě to.. |
|
17% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 45 |
|
Author |
Message |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Sat 30.7.2022 11:50 Post subject: |
|
|
jinak ty kaminky, co tam jsou castecne jen nekde, prijdou vsude pred zidku a tam budou jen rostliny v kvetinacich. _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Sat 30.7.2022 12:25 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
Ester kytky 7, meta: 12150

|
Posted: Sun 31.7.2022 8:01 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
 |
Mykéna kytky 7, meta: 15150

|
Posted: Sun 31.7.2022 10:33 Post subject: |
|
|
Super  Z těch rostlin neznám kromě oleandru vůbec nic, tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat, až se to rozroste  _________________ Za práva holubů. |
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Sun 31.7.2022 13:53 Post subject: |
|
|
Jo, to jsem taky zvedava  (a taky prej ma ted od zitra tri dny silene foukat az 100km/hod, tak mam strach, aby to prezily)
dnes jsme kupovali mensi rostliny a travy. Hlavne takove modre a zlute kvitky, travy, pak takovy stribrny (neco jako little smokie, ale je to jen nizka "vypln" Max 20cm vysoky) a mezi to par kangaroo paws (oranzove a ruzove) a jeste takovy fialovo-bily dlouhy. Ty mensi kytky se budou opakovat. je jich celkem asi 34, ale jen par druhu. Jo a jeste par prizemnich malych grevillii (ty budou ve stejne lokalite jako ta vetsi grevillea)
v tom zahonku bude jeste cesticka ze stepping stones ohranicena kameny a kde nebudou stepping stones (jakoze v ramci cesticky) bude vysypane zas temi kaminky, co jsou pred zidkou. a casem bychom chteli rozmistit na nejaka mista velke kameny. ale to asi ne letos, ale az to nejak vic zaroste. _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
Last edited by Člověk on Sun 31.7.2022 14:06; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Sun 31.7.2022 13:59 Post subject: |
|
|
Jo a nahoru, tam co je hedge a bude travnik, prijde jeste poincettia.
a jinak hlasim, ze mi rostou kvetaky  takove ty krasne (romanesco)  _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Mon 22.8.2022 0:25 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
Mykéna kytky 7, meta: 15150

|
Posted: Mon 22.8.2022 8:31 Post subject: |
|
|
Týjo, super změna! Ty keříky už budou příští sezónu docela rozrostlé, tak se máte na co těšit  _________________ Za práva holubů. |
|
Back to top |
|
 |
talisa kytky 4, meta: 2550

|
Posted: Wed 24.8.2022 21:17 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ There must be something we all chase after
I just haven't figured it out yet |
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Thu 25.8.2022 4:04 Post subject: |
|
|
Diky, holky!
Dnes jsem jeste dosadila "ground cover grass" u zidky. Jen 4 pidi malilinkate rostlinky, ale mely by se rozrust a pokryt velkou plochu. ma takove zlute kvitky, kdyz kvete. _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
maxmiliana kytky 8, konec

|
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Thu 25.8.2022 22:03 Post subject: |
|
|
Diky max!
nikdy jsem netusila, kolik za tim stoji prace, kdybych to nezazila. asi uplne nejtezsi bylo to, ze jsme museli rucne (=lopatou a kyblema) vynest veskerou starou zem (coz byl uplne hrozny pisek, ve kterem rostla couch grass, ktera mela vic jak metr dlouhe koreny... te jsme se taky zbavovali -ruzny postriky atd a couch grass stale rostla  velmi tezko se toho zbavuje). to nam trvalo nekolik mesicu.. mozna I pul roku. a pak tam nanest novou + conditioner + ruzny blbosti, smichat to, ale to uz nebylo tak strasne
a staveni zidky... taky jsem netusila, co vse je za tim (musi se to zezadu ruzne vystlat, aby se casem nezmenila barva te zidky atd).
byla jsem prekvapena, kolik toho za kazdou drobnou cinnosti je  _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650

|
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Mon 22.5.2023 13:28 Post subject: |
|
|
hezky, Lindo.
ja zatim odkladam bylinky (ale stale se na to chystam a jednou to vyjde...).
kazdopadne koukam ted na fotky, co jsem sem davala a ty rostlinky celkem hodne poporostly
muj problem se zahradnicenim je ten, ze kdyz je hezky/neprsi a je idealni pocasi na praci na zahradce, tak si reknu "ty jo, jak je dnes krasne. jdu na trek." a jedu nekam do buse a prijedu vecer anebo jsem uplne uchozena, ze se mi uz nic pak nechce. anebo jdu na plaz.
coz je muj zahradkarsky problem. _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
Tevi. kytky 8, meta: 19650

|
Posted: Mon 22.5.2023 13:36 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________