View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Mon 19.2.2007 9:36 Post subject: |
|
|
Lucie wrote: | Court wrote: | tzn. neoblika me jako retardavanou... |
Když to ten chlap umí, tak je to příjemný. Když to neumí, tak to oblíkání zkomplikuje. A když se ženská neumí navlíknout do podanýho kabátu, tak potom působí jako retardovaná. To je pravda. |
Tak tohle mě po ránu pobavilo
Samozřejmě, pokud se cítíte při pomáhání do kabátu jako retardované, je lepší, když se oblíkáte samy
Koneckonců, ono to fakt moc chlapů nedělá, takže s tím nemusí být problém.
Já na tom ale při nejlepší vůli nevidím nic degradujícího nebo nerovnoprávného. Když jsme na návštěvě a odcházíme, přijde mi mnohem přirozenější, když mi přítel do kabátu rovnou pomůže, než aby mi ho jenom hodil nebo čekal, až si ho mezi hromadou šatstva od ostatních vyhrabu sama.
Taky mu občas něco přinesu nebo pro něj udělám něco, co by klidně zvládl sám - je snad kvůli tomu nesvéprávný? |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Mon 19.2.2007 10:39 Post subject: |
|
|
mexxie wrote: | Lucie wrote: | Court wrote: | tzn. neoblika me jako retardavanou... |
Když to ten chlap umí, tak je to příjemný. Když to neumí, tak to oblíkání zkomplikuje. A když se ženská neumí navlíknout do podanýho kabátu, tak potom působí jako retardovaná. To je pravda. |
Tak tohle mě po ránu pobavilo
Samozřejmě, pokud se cítíte při pomáhání do kabátu jako retardované, je lepší, když se oblíkáte samy
Koneckonců, ono to fakt moc chlapů nedělá, takže s tím nemusí být problém.
Já na tom ale při nejlepší vůli nevidím nic degradujícího nebo nerovnoprávného. Když jsme na návštěvě a odcházíme, přijde mi mnohem přirozenější, když mi přítel do kabátu rovnou pomůže, než aby mi ho jenom hodil nebo čekal, až si ho mezi hromadou šatstva od ostatních vyhrabu sama.
Taky mu občas něco přinesu nebo pro něj udělám něco, co by klidně zvládl sám - je snad kvůli tomu nesvéprávný? |
jojo, přesně tak! A pro mě je vždycky příjemnější když m ten kabát podrží. Není na tom nic složitého a mě se do něj vážně leze líp, než když hledám kde je kterej rukáv. s pomocí je to rychlejší _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Mon 19.2.2007 10:41 Post subject: |
|
|
to je preci nromalni ze kluk pomuze divce do kabatu (pridrzi ho) ja to tam delam a nic nenormalniho mi na tom neprijde. Toz aby si holka jeste kabat brala sama. to se neslusi _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Mon 19.2.2007 12:39 Post subject: |
|
|
..
Last edited by strawberry on Thu 13.3.2008 19:35; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Guest
|
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Mon 19.2.2007 13:32 Post subject: ed |
|
|
edit _________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Mon 19.2.2007 13:36 Post subject: |
|
|
to si ho vezmes sama, nekde v restauraci nebo slusne spolecnosti? to ja s nim radsi pomuzu. _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Mon 19.2.2007 13:37 Post subject: |
|
|
Ježiš, to je fakt vtipný. To jsem teda neslušná, když si dovolím se sama obléknout _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 19.2.2007 13:38 Post subject: ed |
|
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 19.2.2007 13:46 Post subject: |
|
|
Jinak já se teda chovám ve "slušné" (doufám, že tím teda myslíme to samé) společnosti jinak než doma, to mi přijde logický. Jsem celkem co se týče etikety vycepovaná od táty a čas od času si to i užiju, "hrát si na dámu"
Ale abych se pohoršovala nad tím, jestli si ženská vezme kabát sama... to mi přijde naprosto uhozený. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Mon 19.2.2007 13:51 Post subject: |
|
|
zalezi na situaci. ono jde psie o to, pomct s oblikanim. Coz docela casto delam, i doma. Ale zbytek debaty jsem necetl =) _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 19.2.2007 13:55 Post subject: ed |
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 19.2.2007 14:02 Post subject: |
|
|
No Chez Marlene bych se asi číšníka nezeptala, co studuje Pravda, to by byla i dost debilní otázka, vzhledem k tomu, že tam obsluhují číšníci z povolání. Ale prostě neseděla bych tam s loktama na stole, nehýkala smíchy, neměla drzý poznámky na obsluhu...
Jo, chovám se prostě úměrně prostředí A nejde ani tak o to, jaké jsou tam ceny, spíš jak moc formální to prostředí pro mě je. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|