|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
spooon kytky 3, meta: 1350

|
|
Back to top |
|
 |
Daimler The best damn thing your eyes have ever seen.

|
Posted: Fri 9.2.2007 17:36 Post subject: |
|
|
co měl za auto? _________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu |
|
Back to top |
|
 |
jirka ...

|
Posted: Fri 9.2.2007 17:39 Post subject: |
|
|
no, vzhledem k tomu ze jsem mel to auto teprve par dni...tak nevim jestli bylo plne pod kontrolou. Ale de fakto vzato jo. Bych to ted zkusil na jare, kdyz uz ma na nem neco odjezdene a mam ho zazite.
No ritit se tou uzkou cestou lemovanou stromama 150, taky bylo docela vzruso. _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri 9.2.2007 17:43 Post subject: |
|
|
jirka wrote: | No ritit se tou uzkou cestou lemovanou stromama 150, taky bylo docela vzruso. | myslíš tu, jak jsem řikal: "tak tady kámoš jezdí kolem 80"?
Daimler wrote: | co měl za auto? | fáčko, ale jako fakt vymazlený. Sem zvědavej, jak bude vypadat po roce ježdění...  _________________ "Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist."
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
 |
jirka ...

|
Posted: Fri 9.2.2007 17:54 Post subject: |
|
|
jj, to myslim  ajeste jsi pronesl neco v tom slova smyslu ze on uz se tam v te 80tce boji.
Ja bych pockal na jaro, pak bych se utebe stavil a zkusily to znova. ABS funguje, zadne lozisko nehuci. Do te doby budou rozvody, a mozna i ten diferak. Takze bych to vzal jeste jednou. _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri 9.2.2007 18:22 Post subject: |
|
|
no určitě se stav, alespoň se zas projedu trošku rychlejš než jsem zvyklej...
Všechno sprav, ať se ti cestou nerozsype...  , i když na Ještěd je už nový povlak ale jen v na jedný straně kopce a to ještě od půlky na horu... _________________ "Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist."
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
 |
Matylda kytky 6, meta: 8650

|
Posted: Fri 20.4.2007 7:09 Post subject: |
|
|
Včera jsem se zase poučila  Jela jsem firemní Felinou, parkovala a mezi tim mi vyjel za prdel z garáže nákej blb a já a couvání, to je prostě něco. Tak jsem couvala opatrně, a najednou mi to začalo chcípat. Nejelo to už nikam a po nastartování konec. Tak jsem to nechala chvíli stát, volala kolegovi co s tim, a nakonec to bylo tim, že jsem přesytila motor plynem. No netušila jsem, že se tohle může stát i v něčem lepšim než Škoda 120 se sytičem. Aspon jsem chytřejší, ale prej je tam při tomhle riziko, že auto najednou "neví", co po něm řidič chce, když se tohle stane, a po chvíli ho "zamkne" uvnitř auta, no to by mi ještě scházelo  No nemyslim si, že řídim blbě, ale ty pohledy chlapů, když se mi občas něco takovýho přihodí  Dobrý taky bylo to, když jsem jela asi 10 km do většího města, a v jobu mi dali Felinu, ale 1.6, já zvyklá jezdit tou horší nebo stodvácou, co jsem tehdy měla, jsem se rozjížděla s hvízdotem pneumatik a nadskokem  Prostě jsem nebyla zvyklá na silnější motor  Něco podobnýho bylo Berlingo, ale na lepší si člověk zvyká rychle. Zanedlouho mě čeká v práci občasný řízení Oktávky, tak se těšim  |
|
Back to top |
|
 |
semirgerchan kytky 3, meta: 1350

Joined: 17 Apr 2007 Posts: 1322 Location: On highway to the Danger zone
|
Posted: Fri 20.4.2007 7:13 Post subject: |
|
|
Já nikdy nezapomenu na to, jak jsem poprvé řídil auto s manuálem- jel jsem v Suzuki Super Carry!! Docela sranda, ale pak jsem se trochu osmělil a na letišti jsem v jedný zatáčce málem napodobil Hamstera!  _________________ "I feel the need. The need for speed."
.....adventure, laughter, friendship, memories, thrills. That is petrolhead heaven and the only way you can get there is in an Alfa Romeo. |
|
Back to top |
|
 |
handbrake kytky 4, meta: 2350

|
Posted: Fri 20.4.2007 9:17 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri 20.4.2007 9:20 Post subject: |
|
|
Zapomněl jsem říct, že to bylo přitažený z německa jen pro srandu a druhej den to šlo na šroťák! Ale i tak jsme si v tom zablbli! A když jsem pak viděl Hamstera, tak jsem věděl, že za nestabilitu může auto, ne řidič!  _________________ "I feel the need. The need for speed."
.....adventure, laughter, friendship, memories, thrills. That is petrolhead heaven and the only way you can get there is in an Alfa Romeo. |
|
Back to top |
|
 |
Lilith :faitilhiér:

|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri 20.4.2007 9:26 Post subject: |
|
|
[quote="Lilith"] Matylda wrote: | Zanedlouho mě čeká v práci občasný řízení Oktávky, tak se těšim  |
No to věřím, Oktávka je kvalitka! Mě baví to její přesný řazení, to je úplná radost si pohrávat se změnou stupňů_________________ "I feel the need. The need for speed."
|
Back to top |
|
 |
Matylda kytky 6, meta: 8650

|
Posted: Wed 11.7.2007 10:40 Post subject: |
|
|
Mam takovej dotaz.. Co děláte, když vám vlítne do dráhy kočka nebo pes? |
|
Back to top |
|
 |
bob ash Kníže Ignor

|
Posted: Wed 11.7.2007 10:54 Post subject: |
|
|
Matylda wrote: | Mam takovej dotaz.. Co děláte, když vám vlítne do dráhy kočka nebo pes? |
Brzdíme. Základ je neuhejbat, pokud to neubrzdíš, tak to zvíře radši přejeď - lepší mrtvý zvíře než totálka auta a zraněný nebo mrtvý lidi (což se taky může stát)._________________  |
|
Back to top |
|
 |
JonnY kytky 2, meta: 750

|
Posted: Wed 11.7.2007 10:59 Post subject: |
|
|
bob ash wrote: | (což se taky může stát). | a coz se bezne stava.
takze urcite ako pise bob... radsej prejst zviera, nez sa zabit... |
|
Back to top |
|
 |
|
 |
sfera.pravy.net Forum Index
-> Auta |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 5 of 6
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|