sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Ztráty a nálezy
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
synapse

kytky 4, meta: 2750

PostPosted: Sat 2.7.2011 17:26    Post subject: Reply with quote

OMG, tolik rozruchu kvůli blbosti, co myslíte, že s tou flashkou udělal řidič? Rolling Eyes Jeho radostné :" já ji někomu dám Very Happy " znělo dost výmluvně. Rolling Eyes
Kdyby mě materiály na tom disku jednoznačně odkazovaly na jeho majitele, neměla bych důvod to nevrátit (což by bylo fajn, protože bych se třeba seznámila se zajímavým člověkem - pokud by mi obsah opravdu nezaviroval PC, čímž se dostávám k otázce, jak bych vlastně zjistila obsah, když by se cizí flash bála strčit do počítačů mých nebo domácího..snad leda jít na počítače na fakultě Twisted Evil
Od doby, kdy jedné paní v sámošce upadla peněženka a já byla tak blbá, že jí ji chtěla zvednout, a ona se zrovna v té chvíli otočila a začala na celý obchod řvát "ty zlodějko, co mi kradeš peněženku?!", už nejsem taková naivní kráva, co by si myslela, že všichni lidé si zaslouží dobré skutky od ostatních. Spíše pokládám záležitost ztráty a nálezy za takový zajímavý výměnný obchod mezi lidmi - něco ztratíš a tudíž máš nárok něco najít - spravedlnost musí být.
Alshwarya
kytky 8, meta: 21650
kytky 8, meta: 21650

PostPosted: Sat 2.7.2011 19:45    Post subject: Reply with quote

tak kuprikladu ja sem napsala svuj nazor na reakci

synapse wrote:
Bohužel jsem měla smůlu - do MHD přede mnou nastupovala postarší dáma, která si sice toho flashe povšimla později, leč byla u sedačky, kde ležel, dřív.......Chtělo se mi brečet, béé Brecik Wink (utěšuje mě jen představa, že byl určitě zavirovaný a někdo ho tam nechal schválně, aby nálezci zničil počítač Laughing )
, z kterej mne neprislo, ze by tvuj hlavni cil byl najit majitele Smile Ale treba jen spatne chapu psanej text Smile
Co chtel s flashkou udelat ridic mne je celkem putna, reagovala sem na to, cos napsala ty a to mne zvlastni prislo, tecka. Rozhodne te nijak neodsuzuju ani nenapadam ani proti tobe nic nemam, coz jiste vis Smile
Zkusenost s pani v obchode a penezenkou musela bejt urcite neprijemna.
Back to top
View user's profile Send private message  
honey
kytky 7, meta: 13150

PostPosted: Sun 3.7.2011 15:12    Post subject: Reply with quote

synapse wrote:
něco ztratíš a tudíž máš nárok něco najít - spravedlnost musí být.
Když něco ztratíš, tak je to většinou jen Tvá chyba, že si na to nedáváš pozor. Takže řeči o tom, že spravedlnost musí být, si myslím, že jsou v tomto případě dost mimo.

A ten post mě tedy dost zaskočil (ten původní).

Já si vzpomínám, jak jsem nechala fleshku v jedné učebně - a byla to dost dobrá fleshka s velkou kapacitou a hezkým obalem. Nemluvím už o tom, že jsem na ní měla dost věcí do školy, které jsem v PC neměla. A tak jsem si našla, kdo tam měl hodinu po nás a jen tak kontaktovala vyučujícího, jestli náhodou někdo nenašel. A ona mi napsala: Divila byste se, ale našel. Přijďte si ji vyzvednout. To jsem se opravdu divila a byla jsem šťastná!

Já jsem ztratila spoustu věcí, mobil, doklady a tak. Jednou jsem kvůli ztraceným dokladům nemohla jet na školní výlet, protože jsem v nich měla i peníze od rodičů. To mě štvalo hrozně Smile

A mým 'snem' je třeba najít peněženku nebo tak a vypátrat majitele, kterému bych to pak dala. Smile
Back to top
Byzzy
kytky 8, meta: 20650
kytky 8, meta: 20650

PostPosted: Sun 3.7.2011 16:15    Post subject: Reply with quote

Drahá a co ty brýle? To je unikát Smile)
Back to top
honey

PostPosted: Sun 3.7.2011 16:19    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
Geike
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

PostPosted: Sun 3.7.2011 16:35    Post subject: Reply with quote

Back to top
šunka
Alunka

PostPosted: Tue 5.7.2011 22:33    Post subject: Reply with quote

nedávno jsem nalezla peženku, chtěla jsem ji předat státnímu orgánovi tam u nás, ale orgán mi řekl, že si z toho mám vzít ty prachy, tak jsem mu ji nakonec nepředala, svoji dokonalou šikovností jsem zkontaktovala toho neštastníka, co ji ztratil a dostala jsem strašně moc ruských bonbónů Smile
Nicky...
kytky 5, meta: 7050
kytky 5, meta: 7050

PostPosted: Sat 9.7.2011 17:51    Post subject: Reply with quote

Back to top
Geike
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

PostPosted: Sat 16.7.2011 18:55    Post subject: Reply with quote

tak zas já, i když už je to starší ztráta, ale dolehla na mě až teď...ztratila jsem šaty, krásné černé koktejlky, které byly úplně dokonalé na mě a mojí postavu a mrzí mě to tím víc, ža i když jsem se snažila běhat a sehnat podobné, nenašla jsem nic...ale prostě nechápu, jak jsem mohla ztratit šaty, jak, kde, kdy...a tak by se mi teď hodily, že mě z toho úplně není dobře Sad
Back to top
šunka
Alunka

PostPosted: Sun 17.7.2011 15:10    Post subject: Reply with quote

Jak se dají ztratit šaty?
Já jednou ztratila podprsenku, což se stává Very Happy, ale šaty? To bych šla domů nahá.

No jinak jsem ztratila svůj oblíbený šátek a taky sluchátka od mobilu na autobusové zastávce. Confused
synapse

kytky 4, meta: 2750

PostPosted: Tue 19.7.2011 16:44    Post subject: Reply with quote

Já ztratila moje nejoblíbenější tříčtvrťáky a tričko...hádám, že to bylo ve sprše na škole v přírodě, kde jsem dělala vedoucí (je to 3 roky), prostě jsem spěchala, po sprše na sebe hodila čisté věci a ty svlečené svršky jsem tam zanechala a zjistila to až doma Crying or Very sad
Nově se moje sbírka ztraceností rozrostla o úžasný šátek z Finska (vůbec NECHÁPU, kde jsem ho mohla nechat), dále o naprosto dokonalý černý nádherný kámen z jedné finské řeky (který mi nosil pekelné štěstí, takže mám pochybnosti, jestli vůbec odstátnicuji Crying or Very sad ...i když asi poprosím mou kamarádku, aby mi dovezla nový, nejlépe ze stejné řeky, až za mnou v srpnu z Finska přiletí..ale to už nebude ono. Vím, že je hloupé být pověrčivá a věřit na tohle, ale mně ten kámen opravdu nosil nevysvětlitelné a neuvěřitelné štěstí, absolvovala jsem s ním všechny zkoušky, 1. státnice, přijímačky....). A jestli nenajdu knížku z knihovny na privátě v Brně, tak jsem ztratila i ji Sad
evianek
kytky 7, meta: 11650
kytky 7, meta: 11650

PostPosted: Tue 19.7.2011 16:58    Post subject: Reply with quote

Back to top
Geike
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

PostPosted: Tue 19.7.2011 21:38    Post subject: Reply with quote

šunka wrote:
Jak se dají ztratit šaty?

nevim, nechapu...jako urcite jsem je nezapomnela "u nekoho" Laughing ale proste nejsou na private, nejsou doma, nejsou u pritele, jinde byt nemuzou. kvuli takovych veci jsem si jako mala myslela, ze mame doma zleho skreta, ktery ty veci schovava, protoze to fakt neni mozne Mr. Green
Back to top
nikulka
kytky 1, meta: 250
kytky 1, meta: 250

PostPosted: Wed 20.7.2011 0:35    Post subject: Reply with quote

Ja jsem podobne ztratila mp3 prehravac kdysi davno - nekde jsem ho odlozila(100% doma), asi milionkrat prosmejdila cely byt a prehravac nikde. A cim dal si myslim, ze za tim opravdu stoji nejake zle sily nebo nadnarodni konspiracni skupina, protoze jinak neni mozne, aby snad kazdy koho znam rikal, ze se mu kazdou chvili neco ztrati, ale jen zridkakdy neco najde Smile
Lenore

PostPosted: Wed 20.7.2011 7:14    Post subject: Reply with quote

To mi připomíná, jak jsem jednou jako malá ztratila penál. Byl takovej dvoupatrovej z Německa a strašně jsem plakala. Tak celá rodina hledala penál Mr. Green Vysypala jsem aktovku, nic, v celým bytě po penálu ani památky. Tak se usoudilo, že jsem ho někde ztratila ve škole. A to bylo před prázdninama. Na konci prázdnin jsem se chystala zas do školy, máma mi chtěla dát něco do tašky, otevřela jí a tam penál Laughing
Fakt konspirace skřítků záškodníků!
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Page 5 of 6

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum