|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Mon 4.2.2008 20:00 Post subject: |
|
|
Lady - A jak to vzniklo? |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Mon 4.2.2008 20:03 Post subject: |
|
|
Velvetka:když jsem byla malá, hrozně jsem hrála Tomb Raider. už od jedničky jsem sbírala všechny obrázky a postavičky, hry atd... a tak si prostě od té doby říkám LadyCroft, protože to byla zkrátka moje modla
prostě taková životní posedlost odražená i v nicku. vím že hodně lidí si mojí přezdívku spojuje jenom s Lady jako dámička, slečinka nebo tak...ale to je fakt omyl a hrozně vždycky nadávám je to LadyCroft jako Lady (šlechtický stav) Lara Croft _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
chewing_cow kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Mon 4.2.2008 21:23 Post subject: |
|
|
Když nepočítám různý verze křestního jména, tak snad všechny moje přezdívky vznikly z příjmení. No a to tu nechci ani naznačovat, takže...smůla. _________________ No moc nekoukejte. Chci zpátky olymp. |
|
Back to top |
|
|
celita kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Mon 4.2.2008 21:31 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Lucie kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Mon 4.2.2008 21:56 Post subject: |
|
|
zrzavý hádě v pionýru
mňamňa na volejbale
veverka, liška, zrzina, zrzka... ode všech
borůvka, mijalka, lakinka, kotence, milička, ljubimka... od miláčků _________________ Jak říká Jirka, "Lucinka ma vzdycky pravdu a vic nez pravdu. I kdyz vim, ze pravdu mam ja, ale ona ma vetsi pravdu" |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Mon 4.2.2008 21:59 Post subject: |
|
|
jo a bejvalej mi říkal Ludva (jako Ludvík) -nevim proč a jeden kámoš když mi bylo 14 Johanka z Parku protože jsme se scházeli v parku nalavičkách _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Misul kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Mon 4.2.2008 23:07 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 4.2.2008 23:13 Post subject: |
|
|
Lady - já mám doma Lara Crof úvodní stranu z kalendáře (byl celý o Laře, ale ukořistila jsem jen tuhle). Je tam i ve spodním prádle |
|
Back to top |
|
|
synapse
Joined: 16 Jan 2007 Posts: 2695 Location: země Pána Koblih a jeho tupých voličů
|
Posted: Wed 6.2.2008 11:04 Post subject: |
|
|
já byla plazma (kvůli příjmení), helium (kvůli jemnému hlásku) a hysterka (kvůli tomu, že jsem se v primě na šk. výletě rozbrečela!!!)
Jedno lepší než druhý |
|
Back to top |
|
|
Piranha kytky 2, meta: 600
|
Posted: Wed 6.2.2008 11:14 Post subject: |
|
|
Ruzny verze meho jmena....
z tech osklivych : kapesni m.datko (jen protoze jsem byla vyskove mala ) Klaudie,silhava Mery (vsechny od jednoho kluka na zakladce co si na mne sam lecil mindraky)
a pak od kamaradu : namornik,rybka,pupicek,prdola.... |
|
Back to top |
|
|
Shetire ne to fakt nejsem já..
|
Posted: Thu 7.2.2008 10:23 Post subject: |
|
|
Irma, Evžen, Agnes. a ještě prsata tonka .... (a to jsem je tenkrat ještě takový neměla ) _________________ Bejt tebou nechodim nikam, je poslední duben a věř mi. To holka jako já - sama bejt nesmí. |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Thu 7.2.2008 11:09 Post subject: |
|
|
Bubík tak ma volá mamina už od narodenia.. A je to strašne funny, keď ideme spolu napríklad nakupovať a ona sa ma spýta: "Bubík, zoberieme aj toto?" To tie predavačky väčšinou pozerajú, či sme o.k. A ja ju tiež volám Bubík, ona je Bubík 1 a ja Bubík 2
Mach a Šebestová tak ma volali spolužiaci na ZŠ, kvôli priezvisku.
Tetriszka prezývka z teenagerských čias
Mókuska (po maďarsky "veverička"), Kis boszi (v preklade "malá bosorka") tak ma volali bývalí frajeri
Lucík, Lucuštek, Lucifer, Lucifuk rôzne variácie môjho mena, tak ma volajú kamarátky _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
Bea kytky 1, meta: 300
|
Posted: Thu 7.2.2008 16:09 Post subject: |
|
|
sestra s btrancom ma volajú Bety a ja to neznášam, ale kto im to bude vysvetlovať inak v škole ma kamaráti istý čas volali Bebska, ale jak na to došli to netuším a nejak ani neviem ako ma začali ludia oslovovať Beatrys, niekedy aj úplne cudzí ludia ktorým som povedala že sa volám Bea a oni na to "aaa Beatrys" a bolo.. a to mi zostalo, používam to aj ako nick (okrem boardu) ...ale aj tak stále zostávam pri svojom mene v akejkolvek podobe Bea, Bei, Beuš, Bejka... _________________ Nemrač se, že nemáš nic. Máš úsměv, s tím zvládneš víc |
|
Back to top |
|
|
Bea kytky 1, meta: 300
|
Posted: Thu 7.2.2008 16:11 Post subject: |
|
|
jaj a ešte som zabudla na úplne šialenosti ako Bejka-smejka a Virus...pretože vraj vždy nakazím ludí dobrou náladou, aj keď ten Virus neznie moc pozitívne :)) _________________ Nemrač se, že nemáš nic. Máš úsměv, s tím zvládneš víc |
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
Posted: Thu 7.2.2008 19:19 Post subject: |
|
|
z hysterického dětství: uřvaná nána, ubrečená husa, rychlý nervy, skelná vata (kvůli vlasům), tři dráty apod
kamarádka mi říkala batole, ptž jsem byla malá a oplácaná.
později na mě volali ty, co nemáš kozy
od takových patnácti už je to vcelku normální. Jáňa, Jaňule, Jaňulík |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 5 of 6
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|