takovy detsky to byla skola, nebo tabor ani to nebylo opravdove chozeni
1.kamoska se ho snazila uhnat a on ji pak volal aby mu dala me cislo a snazil se uhnat me
jen matne jsem vedela jak vypada a vubec se mi do toho nechtelo
2.spoluzak se zakladky(chodil o 2tridy vys)byli jsem spolu i na tabore,tam se uz neco zacalo,nejak jsem se pohadali(proste blby deti)byl ma velka detska laska a kdyz mi bylo tak 16 dali jsem se dokopy a oba jsme asi cekali od toho vic, nez to bylo
3.necekane me posimral na zadech a ja se polila kolou a vynadala mu, asi o mesic me vydesil, kdyz jsem sla do skoly a vyskocil ze krovi
na dalsi den mi prinesl precist nejake basnicky, ktere jsem mu hezky zkritizovala
v posledni skolni den jsme se setkali v hospode, to jsme se seznamili oficialne(pamatuju si, ze si tenkrat prastil hlavu protoze couval a soucasne se mnou mluvil
)byl roztomily
4.psali jsme si pres net mozna i 3roky,vubec jsme nevedeli jak vypadame(tedy ja si ho vygooglila
on nevedel,me vygooglit nelze
)ja to brala jako silne pratelstvi, on kdyz jsme se potkali uz asi ne,pak me ukecal
5.nj taky net, tentokrat i s vymenou fotografii, strasne moc to jiskrilo uz kyberneticky
6.spoluzak z gymplu, 3roky jsme se vicemene neregistrovali a pak prisli "dozvuky" a nam bylo tak ja jeste s nikym predtim a je nam doted
trochu jsem se rozepsala pardon, proste vzpominky