sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
váš vztah s rodiči
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Suny
..........................

PostPosted: Wed 8.8.2007 14:35    Post subject: Reply with quote

Suga: tak to mě cigarety nikdy nelákaly, naši to nesnáší a já taky ne, asi 4x jsem se nechala ukecat a vždycky se mi po tom zatočila hlava a udělalo špatně Smile

A taky jsem se tím pořád bránila, když na mě řvali, tak jsem začala s tím, že "narozdíl od jiných nekouřím a nefetuju" Laughing

If you want to make God laugh, tell him about your plans.

-Woody Allen-
Back to top
View user's profile Send private message  
Suga
kytky 5, meta: 4950

PostPosted: Wed 8.8.2007 14:36    Post subject: Reply with quote

Laughing Suny... no, já pak zkusila cigaretu asi třikrát a nic, a navíc R to nesnášel takže sem se už ani nepokoušela tomu přijít na chuť, ani se mi nechtělo prostě.
Back to top
Laura
kytky 7, meta: 13650

PostPosted: Wed 8.8.2007 14:57    Post subject: Reply with quote

Suny wrote:
naši se mě každý večer ptali "Jdeš zítra? Máme tě budit?" Laughing Laughing Laughing

přesný Laughing
Suny wrote:

A taky jsem se tím pořád bránila, když na mě řvali, tak jsem začala s tím, že "narozdíl od jiných nekouřím a nefetuju" Laughing

taky Laughing

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't
Back to top
courten
kytky 5, meta: 4650
kytky 5, meta: 4650

PostPosted: Wed 8.8.2007 15:35    Post subject: Reply with quote

BaBetka wrote:
Suga, však já o sobě vím, že mám občas sklony být cholerická, netrpělivá, agresivní.. ale proboha, tam kam otec nesmím klesnout nikdy, NIKDY!

Babetko, já se z toho, co píšeš rozbrečela. Sem stejná, strašně tim trpim, že mam tolik podobných vlastností po otci, kterej je na jednu stranu hodnej člověk (nás děti měl a má rád), na druhou stranu je nechutnej alkoholik, matku leta deptal, prali se atd. a já to musela zažívat s nima, takže i když mně vlastně přímo nic nedělal, tak mi zničil naprosto nervy a já sem kvůli němu nervově labilní, mívám nečekaný stavy úzkosti, depresí. A máma se na mě vysrala ve 12, často na mě řvala, že lituje, že porodila takovýho hajzla jako sem já, že lituje, že si mě nechala a spoustu dalšího. A teď si chce hrát na matku a nejhorší je to, že dělá jako kdyby si na nic nepamatovala. Já jí na rovinu říkám, že ji ráda nemam a že za to nemůžu a nejsem zvědavá na to, že teď chce dceru, kterou v pubertě nechala v celým domě samotnou a ona říká, že vlastně lžu, že to neni pravda Shocked já nechápu, jak někdo může takhle popírat pravdu, kterou všichni ví, celá rodina... asi je to hodně pomotaný, když já mam na všechno to dětství hrozně pomotaný a neutříděný myšlenky, chvíli nad tim uvažuju normálně a pak s úzkostí, která přejde do nenávisti Confused
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
Back to top
ennnnie
kytky 2, meta: 750
kytky 2, meta: 750

PostPosted: Wed 8.8.2007 16:42    Post subject: Reply with quote

Suny wrote:
Suga: tak to mě cigarety nikdy nelákaly, naši to nesnáší a já taky ne, asi 4x jsem se nechala ukecat a vždycky se mi po tom zatočila hlava a udělalo špatně Smile

Já se tím taky bráním a oni mi vždycky řeknou ("ano, to jediné nám ještě chybí Laughing )
mimo to - kouřím, ale nepřiznávám, jsou totiž zapřísáhlí nekuřáci
Back to top
Suga

PostPosted: Wed 8.8.2007 16:45    Post subject: Reply with quote

To moje máma byla a je se školou super, dycky "a vyser se zejtra na to" Laughing no a pak buďte vzorní dochazeči Cool
Back to top
Lothórien
kytky 7, meta: 12150
kytky 7, meta: 12150

PostPosted: Wed 8.8.2007 17:04    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 9:12; edited 1 time in total
Back to top
Alunka
kytky 6, meta: 9450
kytky 6, meta: 9450

PostPosted: Wed 8.8.2007 18:35    Post subject: Reply with quote

Jsem bez otce.

Sama s mamkou. Vztah mame zajimavej. Konecne vim, ze bez ni muzu zit, ze na ni nejsem zavisla a snad uz nebudu ani financne, takze mi nebude muset nic vycitat.
Moc se ji nesveruju, ona me moc nezna, ale jinak spolu jdem sem tam na vino. Nebo tak.

No ted jsem ji 3 mesice skoro nevidela. Tak uvidim, az se uvidime, ale myslim, ze to bude furt stejny. Porad me dokaze vytocit po telefonu takovym zpusobem, ze v zachvatu afektu s nim dokazu prastit.
Back to top
greenwood
seja feliz, menina

PostPosted: Wed 8.8.2007 18:59    Post subject: Reply with quote

suny-teda tys byla dobrej hajzlik Laughing

to ja jsem hlavne teda ve ctvrtaku vzdycky rodicum rikala,ze mame od deviti, od desiti a pritom to nebyla pravda,no Laughing ale do skrine jsem se nikdy neschovavala Myslik

“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
Back to top
Suny
..........................

PostPosted: Wed 8.8.2007 19:02    Post subject: Reply with quote

Ano "zítra máme od devíti" naši slyšeli několikrát týdně Laughing Laughing Laughing pak přišel táta ve 12domů a já lítala po bytě v noční košili Laughing Laughing

If you want to make God laugh, tell him about your plans.

-Woody Allen-
Back to top
BaBetka
není svatá, je jen žena

PostPosted: Wed 8.8.2007 20:24    Post subject: Reply with quote

[quote="courten"]
BaBetka wrote:

Babetko, já se z toho, co píšeš rozbrečela.

To jsem nechtěla Sad
I já nemůžu říct nic jiného, než že taťku ráda nemám, bohužel.. A hrozně se bojím toho, že čím budu starší, tím více se na mě budou projevovat ty špatné vlastnosti. A vidím, že tví rodiče jsou stejní v tom, že si absolutně neuvědomují nebo popírají, co napáchali.. pak si připadám jako totální idiot a říkám si, tak stalo se to, nebo si vymýšlím, nemám už moc zkreslené vzpomínky?? I když vím, že takové věci, ty si člověk pamatuje na celý život..
Back to top
waxeipahdeth
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Wed 8.8.2007 20:47    Post subject: Reply with quote

S otcem víceméně vztah nemám, bydlí jinde a má novou manželku a 2 kluky. S máti se rozvedli ještě když jsem byla úplně malinká a to jí tehdy vyhrožoval, že mu ukradla dítě a že mě získá do péče Laughing Nakonec jezdí jednou za rok na kafe, posílá mi výživné úžasných 500 Kč na měsíc, k osmnáctinám mi dal 500 Kč kredit, ale letos jak tu byl tak mi dal 400 a to jsem koukala jak se předal.
Paradoxně bydlí v Ově, kam jdu na VŠ, ale vůbec nepočítám, že by mi tam v začátcích nějak pomohl jak finančně tak třeba s bydlením. Když jsem loni maturovala tak hned volal mamce, ale ani se skoro nezeptal jak jsem dopadla a zajímal se akorát jestli už půjdu pracovat (nemusel by totiž dál posílat alimenty) Rolling Eyes
S mamkou si moc nerozumíme, je strašně uzavřená, o ničem osobním jsem se s ní v životě nebavila. Ona má svůj vlastní svět, chodí sice do práce, ale jinak je furt doma nebo jde nanejvýš ven se psem nebo někam s babičkou, s kolegyněma z práce se nestýká (akorát s jednou tak 1x za půl roku a to jdou na procházku, nikam sednout) a od rozvodu s otcem už nikoho neměla. Když jsem byla mladší tak mi připadala ze všech matek nejpřísnější, kámošky mohly chodit z diskoték domů ráno a já už někdy po půlnoci a to mi předtím několikrát volala. Ale zas jsem byla strašný hajzlík, dělala jsem scény, zdrhala z domova, chodila domů ožralá jak dělo takže se ani nevidím. Doteďka někdy automaticky lžu když někam jdu, prostě řeknu něco úplně jiného než je skutečnost, už je z toho takovej zlozvyk Embarassed
Se záškoláctvím to jsem měla průser akorát na základce, na střední jsme měli superního učitele, který nám všechno omlouval takže nic neprasklo a letos kupodivu taky ne i když jsem spíš byla doma než ve škole. A když náhodou přišla domů dřív, tak klasika-že mi bylo zle nebo že jsem zaspala. A nechození do "kroužků", u mě to byla ve druháku anglina a letos němčina, taky znám, v té anglině byl tehdy průser, ale letos v pohodě, nevěděla, že tam nechodím.
Ježíš, já jsem ale hrozný parchant jak to tak po sobě čtu : )
Back to top
Suga

PostPosted: Wed 8.8.2007 21:05    Post subject: Reply with quote

Exi... jakto že to výživné je tak nízké? To víc platit nemůže, nebo proč to tak je?
Back to top
little_B
...malá bosorka...

PostPosted: Thu 9.8.2007 7:53    Post subject: Reply with quote

Exi Arrow pozerám, že toho máme dosť spoločného Shocked Sad ... Aj ja mám 2 nevlastných bratov, naši sú rozvedení od môjho detstva a odvtedy mamina nikoho nemala (alias mala, ale iba krátko).. A tiež je stále sama a nikam nechodí... A s tým výživným detto... Foter mi posielal 500,- Sk od mojich 4 rokov do 18-tich, inak mi neplatil nič a akonáhle som zmaturovala, výživné zastavil úplne (kamoške napríklad foter stále platí alimenty, pomerne vysokú čiastku, holka má 25 a popritom aj pracuje...)

Inak pozerám, že dosť veľa z nás tu má k otcovi viac-menej negatívny vzťah... Confused
Back to top
Laura

PostPosted: Thu 9.8.2007 8:07    Post subject: Reply with quote

jinak mi přijde zvláštní, jak rodiče dokáží být neústupní v některých věcech, a pro mě je pak trochu šok, když je jim to najednou jedno=)
třeba takové to klasické, kdy musím být doma, tak v 16,17 se to lámalo z pulnoci, do jedné, pak zas pulnoc, když jsem někde dlouho nebyla (odvykli si) tak že mám být doma v 11 Laughing , a vždycky me volali, kdy pojedu domů a čekali..pak jsem párkát přišla pozdeji, párkrát jsem přespala někde jinde, a ted to probíhá tak, že vlastně můžu přijít kdy chci Shocked ..máma mi většinou tak kolem jedný napíše, kdy přijedu, a když jí neodpovím, nebo do té druhé nepřijedu, tak už to pak je jedno jestli ve 3, 4, 5, 6=)
a třeba kamarádka, jejíž rodiče byli vždycky v tomhle mnohem benevolentnější než ty moje, mohla se vždycky vracet pozdej, tak má pořád jakousi stanovenou dobu.

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 5 of 7

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum