|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Thu 27.8.2009 12:29 Post subject: |
|
|
Posledne mesiace som to riadne zanedbala...najvyssi cas konecne ist.
Inak v ramci kozmetiky: cistenie pleti bohuzial mi robi rucne nakolko mam pory dost vyrazne a dost zanesene...cize od bolesti ma ide ..., maska , uprava a zafarbenie obocia, aromaticka masaz asi tak 30 min, niekedy light chemicky piling a vyjde ma to do 700
naposledy ma kozmeticka nahovarala na lepenie rias, ale to uz mi pride ako zbytocne vyhadzovanie penazi, pricom po mesiaci treba doplnat _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Thu 27.8.2009 12:47 Post subject: |
|
|
jednou mesicne chodim na cisteni za cca 230 ..chodim na kosmetiku lekarskou,takze vsecko ok,navic cena super a me to pomaha
Fantagiro,moje mamka si nechala prodlouzit rasy,i moje nehtarka..a boze to je nadhera ale pro me by to bylo taky vyhozeni penez,navic se rada vyrazne maluju...ale pro toho kdo se nema cas/nechce malovat,tak to ty oci nadherne zvyrazni _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Thu 27.8.2009 17:57 Post subject: |
|
|
Tiez som to videla zopar babam a vypada to fakt krasne...potom uz tie riasy ani netreba malovat, len akurat pri odlicovani oci, ze to dost vypadava...idealne by bolo oci si nemalovat, co u mna nehrozi. _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Mon 16.8.2010 15:14 Post subject: |
|
|
teri, moje mamka je kosmetička. Na problémovou pleť je zvyklá určitě. Já si od ní nechávám čas od času kosmetiku udělat a jsem spokojená. Tak kdybys chtěla, můžu ti to u ní domluvit. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Mon 16.8.2010 15:24 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 16.8.2010 15:46 Post subject: |
|
|
max, akorát je blbý, že kovářova kobyla.. takže zatímco běžně jí zákaznice chodí po měsíci nebo některý i častěji tak než si udělá čas na mě trvá to dlouho Ale jinak je to fajn. Je skvělý, že ona se tomu věnuje už strašnou spoustu let a má i praxi na kožním a fakt tomu rozumí. Jeden čas jsem chodila jinam, abych zkusila jaký to je jinde a teda kolikrát ty kosmetičky co mají za sebou třeba jen půlroční kurz dělaly hrozný věci (třeba jedna mi strašně podráždila obličej, protože na můj suchej obličej použila nějakou kůru na mastnou pleť, což by se pdle mě prostě stát nemělo). Takže jsem ráda, že mám doma někoho kdo je v tomhle dobrej. |
|
Back to top |
|
|
Maggi kytky 2, meta: 500
|
Posted: Mon 16.8.2010 16:59 Post subject: |
|
|
Violetko, můžeš prosím napsat kontakt na tvou mámu a kolik u ní stojí kosmetika? Díky |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Mon 16.8.2010 19:42 Post subject: |
|
|
ja sem ted byla v ramci DM vyhody v salonu Avenue a bylo to bomba,sice je to tam drahe,ale nic necisti mechanicky,odesla sem z tama s pleti jak z porcelanu teda skoro,ale oproti hnusu s kterym sem prisla,nadhera uvazuju ze jednou za mesic ty penize obetuju,je to jedina kosmetika,z ktere sem odesla s nejakym viditelnym efektem a jeste sem se tam citila uzasne... _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Tue 17.8.2010 9:42 Post subject: |
|
|
teri,ja sem chodila tady u nas pri koznim...ale to se neda vubec srovnat,ac sem si myslela,ze na koznim by to melo met lepsi efekt _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Maggi kytky 2, meta: 500
|
Posted: Tue 17.8.2010 15:37 Post subject: |
|
|
A kolik jsi platila Mishoo? |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Krása |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 5 of 6
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|