|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Seventh Sister 11
|
Posted: Sun 8.2.2009 12:57 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ .
Mike?
Last edited by Seventh Sister on Sun 8.2.2009 12:57; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Skye kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sun 8.2.2009 12:57 Post subject: |
|
|
Je fakt, že ceny tam mají leckterý vyšší ale nakupuju tam za stravenky, takže to moc neřeším
V tescu naopak mívají dost hnusnou zeleninu a ovoce, to si radši připlatím... _________________ a na nebi hvězdy svítí
jen aby nakonec přestaly hřát |
|
Back to top |
|
|
Skye kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sun 8.2.2009 12:58 Post subject: |
|
|
Seventh Sister wrote: | Mám ráda Kaufland, protože se tam vždycky pobavím nad vzorkem lidí, co tam nakupuje a protože tam je strašně moc známých, co pracuje za poklednou. |
jo tak to mně připomnělo bitky u krabic se zeleninou, babky se málem kvuli akci pozabíjely _________________ a na nebi hvězdy svítí
jen aby nakonec přestaly hřát |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Sun 8.2.2009 13:11 Post subject: |
|
|
ja mam rada ty komousacky samosky typu vcela a koruna a absolutne nedokazu vysvetlit proc
pak mam rada docela alberta, protoze neni obrovskej, takze se tam neztracim a pritom tam nemaji pet veci jako v penny, plusu a podobnych kramech. a globus mam rada, ale tam uz je to zas na dlouhy lokte, oc regalu, moc lidi, proste umorny.
lidl nesnasim, ale je nejbliz koleji, tak sem tam musela zacit chodit jeste v P. nkdy chodim do intersparu a tam jsem vzdycky vyslovene spokojena se vsim. a kaufland mi nejak unikl, tam jsem nikdy nebyla _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
missE let's go
|
Posted: Sun 8.2.2009 13:16 Post subject: |
|
|
bille a penny se úspěšně vyhýbám. Nejčastěji chodím do Alberta....mám ho u baráku, pak mám ráda Interspar a Tesco....vždycky tam najdu to, co potřebuju _________________ krása tkví v oku pozorovatele |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Sun 8.2.2009 13:17 Post subject: |
|
|
Albert je taky fajn, vlastne je to od stejne firmy jako je Hypernova ne? Akorat u nas jsou v nem hrozny fronty. Otevrena jedna pokladna na X lidi.. tak tam kvuli tomu nechodim. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Sun 8.2.2009 13:51 Post subject: |
|
|
Já chodím nejčastěji do Tesca, protože tu pracuju a navíc mají nonstop a s přítelem nakupujem většinou tak kolem 22 hodiny
A pak mám ráda Globus, protože mají krásné potraviny, hlavně maso, to je opravdu radost pohledět a mají gigantické fazole u salátů
Albert není špatný, mám ho deset kroků od bytu, ale nesnáším tam prodavačky. Všechno jim neskutečně trvá, jsou hrozně pomalé a to mě fakt vytáčí! A navíc tam mají některé věci hrozně předražené.
Měla jsem hrozně ráda Delvitu, než ji zavřeli |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sun 8.2.2009 14:37 Post subject: |
|
|
mám ráda interspar a hypernovu ( taky asi nejvíc kvuli pečivu), nevadí mi nakupovat v kauflandu, akorát tam nemají dobrý pečivo.
nesnáším penny a lidl - to nejsou obchody, ale skladiště _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
|
Back to top |
|
|
anika kytky 4, meta: 3750
Joined: 06 Jan 2007 Posts: 3658 Location: mezi nebem a zemí
|
Posted: Sun 8.2.2009 14:55 Post subject: |
|
|
já mám nejraději specializované obchody typu Pekařství, řeznictví, ovoce a zelenina. Je mi to nejpříjemnější. Vyberu co potřebuju.
Když už musím do super nebo hyper (k čemu mám fakt odpor) tak jsem měla ráda Delvitu. Nakupuju v Hypernově. Mam ráda Billu, ale příjde mi drahá. Ale má kvalitní ovoce a zeleninu. No nebo jdu do Tesca.
Nesnáším Penny a Lidl a taky Diskont plus (ale ten už není).
A celkově nerada velké hypermarkety typu Globus _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Sun 8.2.2009 15:00 Post subject: |
|
|
Mne v Bille ovoce a zelenina nepripada kvalitni teda vubec (akorat se mi libi, jak maji takove to balene krajene ovoce - ananas atd, casto to kupuju, kdyz uz tam musime, i kdyz je to docela drahe). Hlavne v Bille kdykoliv prijdu, tak neco nemaji a to me fakt vytaci.
Nejradeji mam Tesco na Smichove, maji tam vzdycky vsechno, velky vyber a skvely ceny, porad je neco uzitecneho v akci atd. Pak mam rada Hypernovu, Interspar, Globus, ale tam nemam moc prilezitosti chodit. I Kaufland neni spatnej.
Nesnasim Albert (nemaji tam nikdy nic, kdykoliv tam prijdu, tak pulka obchodu je vybrakovana, hroznej vyber a ovoce a zeleniny maji hrozne malo). Pak nechodim vubec do Penny ani do Lidlu. Ale docela fajn mi pripada Plus (ale ten snad rusi a bude to Penny). _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Sun 8.2.2009 15:02 Post subject: |
|
|
tady i v praze jsem priznivec tesca... plus tady i lidl. protoze zatim co v cechach lidl zavazi z polska, tak tady lidl ma docela velky vyber domaci zeleniny a ovoce... i bio, z irska... coz je sympaticke. ale jinak jsem fakt tesco. tady ma navic tesco vernostni program, diky kteremu nam za pravidelne nakupy ted vratili 25 euro, coz je fajne... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Sun 8.2.2009 15:03 Post subject: |
|
|
miluju interspar, ale opravdu, obzvlášť jeden v Liberci. má hrozně zvláštní atmosféru, tkové úplně jiné osvětlení a nikdy v něm nikdo není. někdy se tam jdeme jen tak projít a koukat na ovoce a zeleninu. |
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Sun 8.2.2009 15:04 Post subject: |
|
|
Já jsem v UK nejraději chodila do Sainsbury, Asdy a Tesca. _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Sun 8.2.2009 15:05 Post subject: |
|
|
coz mi pripomina, ze jsem mela strasne rada sainsbury, i kdyz teda bylo dost drahy. vzdycky jsem si to tam strasne uzila a nakoupila si spoustu veci, ktery jsem predtim nikdy nemela. a mivali tam ty nejkrasnejsi jahody _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
|
|