|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Agnes a Krocan :D
Joined: 23 Apr 2008 Posts: 3464 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Mon 28.4.2008 18:26 Post subject: |
|
|
mexxie wrote: | Bylo mi řečeno, že nic. Je to na předpis u psychiatra, takže ale možná záleží, kterou tu kolonku na receptu zaškrtne. |
vážně?tak to mu v pátek řeknu až k němu půjdu díky moc_________________
BŮH JE MÝM DRUHÝM PILOTEM |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Tue 29.4.2008 7:30 Post subject: |
|
|
Agnes neblbni To je fakt pro ALKOHOLIKY (brala ho máma, když měla problémy.....
A psychiatr ví, že s tím máš problémy?To přece nejde, aby tam člověk jen tak přišel s tím,že moc pije, že chce antabus Hlavně mi přijed zvláštní, že je pro tebe tak důležitá cena, možná bys měla trochu myslet spíš na zdraví.... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 29.4.2008 10:59 Post subject: |
|
|
Terinas:
já to psychiatrovi ještě neřekla, že mám problémy se ovládat s alkoholem, hodlám mu to říct v pátek... určitě si sama od sebe nic kupovat nebudu, budu se řídit jeho radami.
jde o to, že mám kamarády co fakt neustále kalí a já jsem zvyklá kalit s nimi. piju tak 2x do týdne a vždycky to dopadá zle.a kord ted když beru 1mg neurol 2x denně tak mi to udělá strašně moc...ale nedokážu se ovládat a nepít. vím že mi odsoudíte že jsem blbá, ale fakt prostě to nedokážu zlomit. když vidim jak všichni okolo sebe kalí a pijou, baví se... a já nesmím.
a když se napiju, tak mi to s těmi antidepresivy vyvolává neuvěřitelný stavy..kluk mi poslal do háje po sobotě, protože jsem na prášky vyžrala dvě flašky šampaňského na narozeninové oslavě jednoho klubu. no prostě jsem kráva.... já vím
asi mi už fakt není pomoci _________________
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 29.4.2008 11:17 Post subject: |
|
|
Exi já to chápu,v pohodě. taky vim že sis prošla dost věcma.
já ani nevím, myslím že se bez toho bavit dokážu, ale u mně spíš jde už o ten zvyk že prostě chlastam...
nebo nejlepší bude spíš nikam nechodit...na chvíli omezit ty pátky a soboty. prostě místo toho jít spát.
díky moc za podporu _________________
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Sat 3.5.2008 11:37 Post subject: |
|
|
Agnes, já tě chápu, já bych se alkoholu nedovedla vzdát a pociťuju to čím dál víc _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Fri 16.5.2008 17:09 Post subject: |
|
|
Dneska byla v MF Dnes příloha o alkoholu a je tam i jakýsi test závislosti, podle kterýho jsem nejspíš závislá .. Což je blbost. Vím, že to není objektivní, těch pár otázek, ale i tak mě to překvapilo.. |
|
Back to top |
|
|
mord Guest
|
Posted: Sun 18.5.2008 12:32 Post subject: |
|
|
já bych o alkoholu mohla napsat snad knihu
můj šéf ví, že chlastám, moji rodiče vědí, že chlastám, můj spolubydlící ví, že chlastám, mí nejlepší přátelé vědí, že chlastám....a všichni dělají že to nevědí...ale já vím že to ví, i váš křeček pozná že chlastáte
chodím na AAAčka a vůbec mi to nepomáhá, Antabus je akorát chemická sračka, pokud nejste v pořádku psychcicky, tak je to úplně na nic, odzkoušeno |
|
Back to top |
|
|
angie.hill kytky 3, meta: 1150
|
Posted: Sat 21.6.2008 15:57 Post subject: |
|
|
moje kamarádka psala seminárku na téma alkoholismus...a měla tam jednu zajímavou část, kde bylo uvedeno několik (asi 50) příznaků, které značí o závislosti na alkoholu...a pokud jste se našli aspon ve dvou ,tak to bylo docela špatný....nepamatuji si to všechno,ale pamatuju si to,v čem jsem se našla já.
že mi někdy splývají dny...(měla jsem jeden týden kdy jsem se takhle probudila ve čtvrtek ráno a celý den jsem myslela že je úterý)
nestíháte povinnosti (tak např.mi trvalo 2 měsíce než jsem byla schopná si zařídit knihovnu, přitom čas mám celý den a je to otázka 10 minut)
hledáme si důvody proč jdeme pít (jj, oslava každé maličkosti, na žal, pro radost, pro odreagování, potkat nový lidi...)
našimi nejbližšími jsou lidi co dost pijou..
víc si nevzpomenu, pak tam byly nějaký fyzický příznaky...ale je fakt že mi nějak tohle nedochází, asi před 3 týdny když jsem udělala zkoušku (bylo asi 10 ráno) jsem šla hned na víno, koukali na mě jak na blázna...ale byly to přece jen dvě dvojky bílýho |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 21.6.2008 16:19 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
angie.hill kytky 3, meta: 1150
|
Posted: Sat 21.6.2008 16:22 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Sat 12.7.2008 10:20 Post subject: |
|
|
Ty joo ja mam v posledni dobe desivy stavy.. Bud chci sex a chovam se jak kurva, nebo brecim a chovam se jak krava a nebo si furt myslim jak nejsem opila pritom tamhle nemuzu ani chodit a chci pit dal.
Sakra ja ten chlast musim omezit nebo nebudu moc nikam chodit. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34 Next
|
Page 32 of 34
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|