View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
henessy to je vsetko
|
Posted: Wed 7.3.2007 13:36 Post subject: |
|
|
Ja neplanujem vobec nic. Co pride a ako to pride, tak aj bude.Nic si nezapisujem do diara ani nikam inam, mozno tak pisomky do skoly co mam si napisem do zosita .Inac nechavam veciam volny priebeh _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Wed 7.3.2007 14:09 Post subject: |
|
|
Bez diare bych se neobesla, i kdyz to je z 95% kvuli praci. Volny cas planuju tak nejak ramcove.. vetsinou vim co je potreba udelat, to udelam, kdyz mam silu ( ) a pak zbytek podl chuti a nalady _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 7.3.2007 14:11 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Sun 12.8.2007 12:47; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
Posted: Wed 7.3.2007 14:20 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 7.3.2007 14:38 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Sun 12.8.2007 12:46; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Wed 7.3.2007 14:44 Post subject: |
|
|
maxmiliana wrote: | Lucre ja kdyz mam ve meste zaridit preda pet veci, tak si doknce udelam plan cesty
Normalne si ty ukoly ocisluju a seradim je tak abych to co mozna nejefektivneji odbavila, abych se nikam nevracela a aby to vsechno bylo pekne pri ceste z bodu a do bodu b |
tohle delam taky a neprislo mi to nikdy nijak zvlastni. nedavno ale muj "planek" omylem videla kamaradka, malem dostala zachvat a strasne se divila. Od te doby sve planky skryvam
planuju si praci a co a jak behem dne budu delat, ale jen povinnosti
volny cas, zabavu, obleceni a jidlo, jak bylo v uvodnim prispevku, neplanuju, to uz bych mela pocit, ze jsem robot |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
|
Posted: Wed 7.3.2007 14:46 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Wed 7.3.2007 16:12 Post subject: |
|
|
já bych si strašně ráda plánovala,nakoupím si každej rok diáře a zápisníčky a nikdy do nich nic nenapíšu ..plánuju si zhruba co me ten den čeká, co budu delat odpo if mám rande a pak trénink nebo naopak=))..zruba co ten den budu delat..rozhodně ne na hodiny.. a dost často vůůbec netuším jak se ten den vyvrbí, jak dlouhov té škole vydržím,co budu dělat pak a sponntání akce jsou nejlepší ..shrnu-li to - oproti vám neplánuju vůbec...mám období kdy si plánuju jídlo,ale toje většinou období kdy v tom plácám a snažím se zhubnout, pak zas na to uplně kašlu.. _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 7.3.2007 16:15 Post subject: |
|
|
Rhi jakej dedecek? to neznam |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
|
Posted: Wed 7.3.2007 16:25 Post subject: |
|
|
Chocolate wrote: | Rhi jakej dedecek? to neznam |
to je vtip o zapomnetlivosti, ktery u nas doma mam porad na taliri, pze je psany snad primo o mne
(OT)
To je tak, ze babicka posle dedecka do mesta nakoupit, a rekne mu co ma vsechno koupit k jidlu. Aby si to zapamatoval, zopakuje mu, ze to jsou 3 veci - treba mliko, maslo, chleba. Dedecek odchazi a mumla si "3 veci, mam koupit 3 veci".
Za dve hodiny se vrati a nese rouru od kamen. Babicka kdyz ho uvidi, spraskne rukama a rika: "Jejda dedo.. a kde mas ty kamna??"_________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
|
Posted: Wed 7.3.2007 16:34 Post subject: |
|
|
Jak rikam, je to o mne
prijdu do obchodu, vim ze jsem tam chtela koupit 3 veci.. ale v hlave mam vymeteno tak chodim a mumlam si "kamna, musim koupit kamna" a odchazim s necim co jsem puvodne kupovat nechtela, zatimco to, co jsem chtela, si vzpomenu az doma
tak proto aspon v praci si to pisu _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Wed 7.3.2007 16:35 Post subject: |
|
|
Rhi ne to je psany o me, ja kdyz jdu pro chleba a mliko tak po me chtela mama posledne bramburky, no a zapamatovat si tri veci bylo nad moje sily (a to mi chleba i mliko podavala prodavacka automaticky, ptz nic jinyho u nas nenakupujem ) |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Wed 7.3.2007 16:37 Post subject: |
|
|
Ja jsem jednou sla do obchodu a pred tim obchodem mi pritel rika (cekal v aute) "Kup to maslo pro nase". Jojo... a prisla jsem s jidlem pro sebe a maslo jsem samozrejme zapomnela Takze je to snad psany o me |
|
Back to top |
|
|
|