View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lilith :faitilhiér:

|
Posted: Fri 9.2.2007 10:59 Post subject: |
|
|
Suga  no vidíš, to bylo hned jasný
jirka  o mně každý říká, že jezdím jak ehmmm prase  , ale jak to tak pozoruju, tak jezdím jako ty - žádný plný čáry, v obci 50 atd. No nejsem skvělá?  _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
 |
jirka ...

|
Posted: Fri 9.2.2007 11:02 Post subject: |
|
|
no, jako prase. To mas moc obsahly pojem. Obcas se nejaka prasarna udela. Ale ono jde spise o to, jestli jezdis nejak bezpecne, a jestli se spolucestujci s tebou boji nebo ne. Me se teda stava minimalne ze by se se mnou nekdou bal.
Uz jsi bourala? _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
 |
kecka kytky 6, meta: 7850

|
Posted: Fri 9.2.2007 11:06 Post subject: |
|
|
ja když řidim tak si neklepu na čelo ale nadávám ostatním  , když oni jsou fakt nekteří hovada. Vidí moji stařenku a hned si myslí, že nepojedu víc jak 60, pche 110 z ní vytáhnu  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri 9.2.2007 11:07 Post subject: |
|
|
jo, bourala jsem se starým autem, řídila jsem asi měsíc a neubrzdila jsem to v koloně, kde přede mě najelo jiný auto (resp. jiný prase).
No a myslím, že po těch pár letech se se mnou nikdo nebojí (nikdo si nestěžoval  ) _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
 |
jirka ...

|
Posted: Fri 9.2.2007 11:43 Post subject: |
|
|
jestli se nikdo neboji, tak neni co resit.
Ale bacha. Sebevedomi v tomhle neni moc dobre. Ja, i kdyz mam najeto za tu kratkou dobu co ma ridicak, nekolik set km (cca pres 200TKm) se porad npovazuji za dobreho ridice. Protoze vim ze tu chybu muzu udelat. A nemusi se mi vyplatit. A hlavne je dulezite zybtecne neriskovat. Nepredvadet se. I kdyz se da jezdit rychle i bezpecne, porad tam je spousta mist pro chyby. A hlavne neovlivnime ty druhe. _________________ [i]štestí je dar
]
Last edited by jirka on Fri 9.2.2007 12:06; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
 |
ephelides *louloute*
|
Posted: Fri 9.2.2007 12:05 Post subject: |
|
|
ja jsem taky bourala  napalila jsem to do svodidel na ledu  |
|
Back to top |
|
 |
Matylda kytky 6, meta: 8650

|
Posted: Fri 9.2.2007 12:13 Post subject: |
|
|
Já jsem bourala vždycky jen tak lehce, jen někde tukla o skálu, obrubník, plot apod., jen jednou jsem odřela ženský lak na felině, ale za to si mohla zčásti sama, když nečuměla, kam ćouvá. Tak jsme to nechaly bejt, podaly si ruce a čau. Musim zaklepat, že oproti karambolům, co se mi už tolikrát málem staly, jsem vlastně ještě v pohodě. No bourat, tak jsem na tom ve starý prohnilý škodárně nejhůř. _________________  |
|
Back to top |
|
 |
Meesha :-)

|
Posted: Fri 9.2.2007 12:21 Post subject: |
|
|
Já řídím docela ráda, ale spíš po silnicích 2. třídy, ráda se kochám
Myslím, že jezdím bezpečně, ale strach mám spíš z těch druhých řidičů, co jezdí jak hovada. |
|
Back to top |
|
 |
jirka ...

|
Posted: Fri 9.2.2007 12:27 Post subject: |
|
|
Meesha wrote: | Já řídím docela ráda, ale spíš po silnicích 2. třídy, ráda se kochám :mrgreen:
|
zase jste se kochal pane doktore?
K tem ridicum co jezdi jak hovada. Tem uhnu, oni se stejne nekde vysekaji. Tak proc se kvuli nim rozcilovat._________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
 |
kecka kytky 6, meta: 7850

|
Posted: Fri 9.2.2007 12:32 Post subject: |
|
|
já bourala jenom jednou, při zajižděni do garaže jsem to neodhadla (musí se trochu stočit kola, máme křivej nájezd) a odřela jsem si zadní dveře. Ale jinak jsem opatrná možná až moc, nj mám se ráda |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri 9.2.2007 12:36 Post subject: |
|
|
jirka wrote: | K tem ridicum co jezdi jak hovada. Tem uhnu, oni se stejne nekde vysekaji. Tak proc se kvuli nim rozcilovat. |
Přesně, nemá to cenu. Takový ty co se mi drží milimetr za zadkem a blikají a troubí, tak těm vždycky uhýbám, snažím se nefrajeřit, nemá to cenu.
Za 100% řidiče se taky nepovažuju  _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
 |
spooon kytky 3, meta: 1350

|
Posted: Fri 9.2.2007 15:00 Post subject: |
|
|
jirka wrote: | no, jako prase. To mas moc obsahly pojem. Obcas se nejaka prasarna udela. Ale ono jde spise o to, jestli jezdis nejak bezpecne, a jestli se spolucestujci s tebou boji nebo ne. Me se teda stava minimalne ze by se se mnou nekdou bal. | to si mě připomněl, když jsem jel s kámošem ze silvestra (měl řidičák asi dva tejdny a po druhý jel bez otce) tak sem myslel, že raději vystoupím a půjdu pěšky...
Absolutně si nenajížděl do zatáček, takže při vjezdu sme jeli příkopem při výjezdu v protisměru. Brzdil moc brzo takže musel znova přidávat plyn a rozjíždět se ale to už to zase skoro neubrzdil. Občas brzdil způsobem: narvu nižší rychlost ono to zabrzdí... Takže pěkně neplynule pustil spojku, pěknej škubanec dopředu (na dvojku jel moc rychle, takže otáčky v maximu), pak si to rozmyslel a zařadil trojku jenže ta už nestačila tak znova podřazoval jenže to už jsme byli dávno v křižovtace. Na kruháči nedal dvakrát přednost... prostě hrůza, běs...
To když jsem jel s tebou jirko, sem se opravdu nebál  _________________ "Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist."
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri 9.2.2007 15:01 Post subject: |
|
|
spoon
tak to bych šla fakt radši na taxíka _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
 |
pip kytky 5, meta: 5550

|
Posted: Fri 9.2.2007 15:13 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
jirka ...

|
Posted: Fri 9.2.2007 17:01 Post subject: |
|
|
Spoone, ani jak jsem se byly projet na tom jestedu?
Odskakovani na nerovnostech, zatacky projizdene pulkou atem v prikope. Prudke brzdeni etc? to jsi se opradu nebal, nebo jsi mi duveroval?
Pipe. No, zadohrab je zadohrab. To by asi docela dost cumel co se deje. _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
 |
|