|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
synapse
Joined: 16 Jan 2007 Posts: 2695 Location: země Pána Koblih a jeho tupých voličů
|
Posted: Fri 1.7.2011 19:33 Post subject: |
|
|
včera jsem málem našla flash-ku. Bohužel jsem měla smůlu - do MHD přede mnou nastupovala postarší dáma, která si sice toho flashe povšimla později, leč byla u sedačky, kde ležel, dřív. Natáhla po něm ruku a zmateně ho otáčela v ruce, po asi minutě (pořád stála u sedadla a dívala se na flash) došla k řidičovi a dotčeně prohlásila: "Tohle leželo na sedadle!!! Co to je? K čemu to je??" Řidič se zasmál a povídá: "děkuji, já to někomu dám". Chtělo se mi brečet, béé (utěšuje mě jen představa, že byl určitě zavirovaný a někdo ho tam nechal schválně, aby nálezci zničil počítač ) _________________ MIAOW! |
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Fri 1.7.2011 23:11 Post subject: |
|
|
Ty by sis vzala cizí flashku a ještě z toho měla radost? _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Sat 2.7.2011 8:40 Post subject: |
|
|
ja to taky nechapu. vzdyt je to vec za par korun. ja bych hlavne myslela na to, ze tam ten clovek mel treba neco dulezityho a tedma velkej problem _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Sat 2.7.2011 10:00 Post subject: |
|
|
Tak hlavně já to najít, tak se snažím to nějak dopravit majiteli (kdybych to z obsahu nějak zjistila). Jednou jsem si myslela, že jsem ztratila moji (byť zavirovanou) a měla jsem z toho málem amok! A jsem asi pěkně najivní, když si myslím, že by mi ji třeba někdo vrátil |
|
Back to top |
|
|
cloo kytky 5, meta: 5850
|
Posted: Sat 2.7.2011 10:54 Post subject: |
|
|
Mi by prislo divne nechavat si cizi vec, vzdyt to neni moje... Ale kdyz jsem nedavno neco takoveho rekla v praci, tak vsichni mavli rukou, ze ja jsem moc velka poctivka. _________________ * G O O D * V I B E S * O N L Y * |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Sat 2.7.2011 11:16 Post subject: |
|
|
a jeste bejt smutna z toho, ze se mne to ztopit nepovedlo, taky dobry nechapu, a jeste k tomu u veci za max. par stovek
ja se radim taky mezi ''moc velky poctivky'' a naopak mam radost z toho, kdyz se mne povede nalezenou vec vratit (2x sem takhle nekomu nasla telefon, jednou kreditku, jednou penezenku s dokladama..) |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Sat 2.7.2011 11:21 Post subject: |
|
|
Já teda když něco najdu, tak z toho radost mám. Nejsem poctivka, no. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Sat 2.7.2011 11:28 Post subject: |
|
|
já našla jednou 5 liber na ulici v anglii Ale s tou fleškou, záleží co by tam bylo a jestli by se dalo vypátrat komu patří. _________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sat 2.7.2011 11:30 Post subject: |
|
|
Ja verim, ze kdyz neco najdu a vratim, takze mi to v opacnem pripade taky nekdo oplati. ale asi naivni.
Jinak teda mam hruzu z toho, ze ztratim teda mobil atd. v dnesni dobe je tak az prilis osobnich veci _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
courten kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Sat 2.7.2011 11:33 Post subject: |
|
|
Já nedávno taky našla flešku, otevřela obsah a byla tam fotka mojí kamarádky, tak sem ji kontaktovala a přes ni to vrátila majitelce, velká náhoda a dostala za to velkou krabici raffaela
jinak sem ještě našla asi dva telefony a oba sem vrátila, a pak jeden sem teda dala mámě, protože zrovna nějakej ztratila... já osobně bych si ale cizí věc nenechala (u které je teda možnost ji vrátit), nemůžu se zbavit pocitu, že mi to přinese smůlu a musela bych na to pořád myslet _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
Back to top |
|
|
cloo kytky 5, meta: 5850
|
Posted: Sat 2.7.2011 11:42 Post subject: |
|
|
Byzzy wrote: | shuki wrote: | Já teda když něco najdu, tak z toho radost mám. Nejsem poctivka, no. |
Jako jo, když najdu na zemi dvacku, tak z toho mám taky radost a nepátrám, od koho asi je Ale asi bych si nemohla nechtět telefon nebo já nevím, batoh s věcma, peněženku apod. |
jj, jak pise Byzzy, treba kdyz najdes na zemi penize, tak uz asi tezko zjistis, ci jsou. V Irsku jsem nasla docela hodnekrat nejakou bankovku (hlavne po vikendu, kdyz ozralym Irounum nejspis vypadly penize z kapsy) a to jsem teda nevracela. _________________ * G O O D * V I B E S * O N L Y * |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Sat 2.7.2011 11:51 Post subject: |
|
|
tak jasny, u penez na ulici by se to asi tezko zjistovalo taky sme nasli na soustredku na periferii mesta 2 dvoustovky zavaty v prikope, siroko daleko nikdo, tak sme taky nepatrali po majiteli...ale vidim rozdil mezi takovouhle situaci nebo takovou, kdy se da podle x indicii najit majitel |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 4 of 6
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|