View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Fri 22.1.2010 15:53 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Fri 22.1.2010 20:49 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
Last edited by Člověk on Fri 22.1.2010 20:55; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Fri 22.1.2010 21:05 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Fri 22.1.2010 23:00 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Sat 23.1.2010 0:44 Post subject: |
|
|
Jako to že tu někdo zmínil protituci a drogy, je klasický jev kdy chcete na extrémním případu demonstrovat určitý fakt, nicméně to není v pravém slova smyslu porovnávání...nebo se pletu?
jako já si nemyslím že moje bakalářka by měla nějaký přínos, pro mě osobně asi ano,ale neberu to nějak zásadně, stejně jako klidně řeknu že mě škola nijak extra nebaví chci to mít za sebou. myslím že přínosem většiny škol je spíš rozšíření obzorů dotyčného(ted neberu samozřejmě medicinu, techniku apod) a neviděl bych to jako něco až tak světoborného. prostě až bduu mít titul, tak se z toho nepodělám, jen si řeknu že to mám konečně za sebou a ted budu moc konečně hledat práci která mě bude bavit a dávat mi co potřebuju...
k věci
jenže tohle je přesně případ chování(psaní bakalářky atd.), které mi vadí. Naprostá většina lidí a nejen tady, by si měla sáhnout do svědomí a naučit se chovat lépe a prostě se nějak snažit aby to v tomhle státě vypadlo o něco lépe, aby lidi byli usměvavější, poctivější, čestnější a aby se tu prostě žilo všem lépe. Tohle není naivní přání malého kluka. Ani nejsem v žádné sektě. Naopak. Jen si myslím že když každý udělá nějakou maličkost, tak to tu může být lepší a nemusíme pak jen přemýšlet nad tím jak je to tu naprd, jak jsou všude samé podvody, korupce atd. _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Sat 23.1.2010 12:00 Post subject: |
|
|
Lilith wrote: | A pokud někdo pracuje, podniká a přitom studuje, tak je celkem jasné, že sepisování 30 stran textu není jeho zájem č. 1. |
Co mi speciálně na tomto tvrzení připadá naprosto ujeté je totální opomíjení souvislosti "napsat práci -- dokončit studium". Normální lidi totiž chápou jako svoji prioritu dokončení školy, a od toho se odvíjí jejich přístup k práci. Přístup "chci mít Bc., ale pracuju a podnikám, takže je celkem jasné že na psaní nějakého textu nemám čas" zastávají toliko amorální bytosti žijící v domnění že si za peníze mohou koupit všechno a všechny. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sat 23.1.2010 12:03 Post subject: |
|
|
Nevím teda, kdo jsou normální lidi, a já mezi ně zjevně nepatřím ale jinak souhlasím. Tak co, když pracuju a nemám na školu čas, můj problém. Přece to neznamená, že se vykašlu na všechny morální zásady a prostě si to zaplatím _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Sat 23.1.2010 12:13 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Sat 23.1.2010 12:28 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou.
Last edited by Nocturmas on Sat 23.1.2010 13:45; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sat 23.1.2010 12:31 Post subject: |
|
|
Nocturmas wrote: | Takže nechápu to vaše moralizování, jestli vás štve, že jste chudí jak kostelní myši, protože musíte sepisovat práce co stejně nikoho nezajímají a považovat to za morální pilíř společnosti, tak je to váše volba. | TOHLE mi přijde směšné
Nocturmasi, ty se v absurdní argumentaci lepšíš!_________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|