View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
LittleMonster anything else..?
|
Posted: Sun 28.3.2010 20:39 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Já milenec
něžně brutálních krás
a můžeš se dívat a vstupné si nech
jen když mé tělo orosí dech...
I got soul but I´m not a soldier...
The Killers |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Sun 28.3.2010 21:44 Post subject: |
|
|
Já to mívám v zimě docela v pohodě, ale vyleze mi to pak právě v létě, protože se mi to dělá zezačátku léta i ze sluníčka (pak už ne, asi si ta kůže nějak "zvykne"). Ono taky asi záleží, jak moc si to člověk rozškrabe. Když se snažím to neškrabat a pořád to mít něčím namazané (i s obyčejnou indulonou se to hezky hojí), tak se mi pak žádný následky v podobě těch neopálených míst neobjevují. Zato když to mám suché a škrabu si to, tak to potom mám. Fakt nevím co bych poradila, ale třeba to nakonec nebude tak hrozné, to už bych já musela být celá flekatá, dělá se mi to na dost místech. A stejně pak flekatá v létě moc nejsem, jen na těch rukách.. |
|
Back to top |
|
|
LittleMonster anything else..?
|
Posted: Sun 28.3.2010 21:58 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Já milenec
něžně brutálních krás
a můžeš se dívat a vstupné si nech
jen když mé tělo orosí dech...
I got soul but I´m not a soldier...
The Killers |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sat 17.7.2010 15:15 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
zbrody kytky 4, meta: 3750
|
|
Back to top |
|
|
Any kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Sat 17.7.2010 20:24 Post subject: |
|
|
Určitě se může AE objevit až časem. Ať už kvůli stresu nebo hormonům. Mojí mamce se taky udělal ekzém až teďka a nikdy na to netrpěla a teď se toho nemůže zbavit. |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Mon 14.2.2011 11:40 Post subject: |
|
|
Bez předpisu mi asi kortikoidy v lékárně nedají, co? Po x letech se mi trochu objevil exem a kožní mi dala termín az za 3 týdny takže fakt super... _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
Cassie serendipity
|
Posted: Mon 14.2.2011 14:52 Post subject: |
|
|
hydrocortison je bez predpisu, ne? |
|
Back to top |
|
|
Infinita.tristeza kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Tue 15.2.2011 12:32 Post subject: |
|
|
Před pár lety jsem od kožařky dostala seznam několika mastiček na suché ruce. Nemám atopický ekzém, trpím jen na velmi suché prsty, občas se mi udělá prasklina, hlavně když se dlouho máchám ve vodě nebo pracuju s papírem. Papírek jsem bohužel vyhodila, ale podařilo se mi vypátrat, že ten onen krém, který jsem kdysi používala se jmenuje Lipobase repair (doufám), dnes si ho jdu koupit. Fakt jsem s ním byla naprosto spokojená. Píše se, že je na atopický ekzém. _________________ Milovat a udržet je nejlepší; milovat a ztratit je druhá nejlepší možnost. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Infinita.tristeza kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Tue 15.2.2011 16:23 Post subject: |
|
|
Poznám, až vyzkouším, jestli je to fakt on. Jen mě překvapilo, že se s ním má člověk namazat 1 x denně (když víckrát, nic se nestane). _________________ Milovat a udržet je nejlepší; milovat a ztratit je druhá nejlepší možnost. |
|
Back to top |
|
|
tracy kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Sat 5.5.2012 10:26 Post subject: |
|
|
Holky, mohly byste mi dat nejake tipy na setrnou kosmetiku, kdyz se mne ted rozjel AE? :/ masticky mam, spis mne jde o to, co si koupit za kosmetiku - odlicovac na oci, odlicovac na plet a nejaky i sprchovy gel - vsechno mam obyc z drogerie, a chtela bych si koupit neco z lekarny (ale aby to nebylo moc drahe), mate neco vyzkousene?
premyslim, ze na odliceni obliceje bych si koupila ten Jarischuv roztok, co tady byl nedavno chvaleny.. a na na telo me zaujal sprchac Doliva - pro problematickou pokozku, mate s tim nekdo zkusenosti? |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sun 6.5.2012 10:53 Post subject: |
|
|
s pletou nemam problemy, takze tam ti nepomozem, pouzivam klasiku ako Yves Rocher, LRP, ale aj obyc.kremy a pletove masky,napr. Nivea
co sa tyka koze, tam musim byt velmi opatrna - z pletovych mliek mam iba Excipial Lipolotio a teraz som zistila, ze mi perfektne robi aj Planet Spa Avon - oliv.olej+pomaranc. |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Sun 6.5.2012 17:47 Post subject: |
|
|
Bohužel mám taky příznaky AE, zatím tedy jen na nohou (myslela jsem, že je to nehtová plíseň) a tam mi tak až tak nevadí, ale asi před 3 týdny se mi začaly po oholení v podpaží dělat suché flíčky, které zarudnou a škrábou. Nepoužívám nic jiného, všechno pořád stejné. Mažu to zatím kalcivou mastí a stříkám termální vodou.
Nemáte tip na nějaký šetrný deo? Holením tomu asi moc nepomáhám, ikdyž se snažím být opatrná, ale neholit se opravdu nezvládnu |
|
Back to top |
|
|
jollis kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Mon 7.5.2012 23:42 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Jde jen o vypočítání kroku, o odhadnutí správné vzdálenosti, o změně vedoucí nohy a vypadat při tom dobře.
Klid, uvolni se – je snad něco jednoduššího? |
|
Back to top |
|
|
|