View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Siddalae kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Sun 7.12.2008 12:18 Post subject: |
|
|
Vzpomněla jsem si na to jak na nás jedna paní učitelka zkoušela osvětu. O tom jak je to naporvé krásné když toho člověka milujete a když to vyprávěla tak skoro brečela. To si pamatuju do teď. Na střední na nás zkoušeli ještě nějaké filmy a přednášky.
Jinak moje máma mi postup tvorby dětí vysvětlila _________________ neměli na guláš přesto byli nejbohatší na zemi protože neznali závist jež blahobyt promění v mindráky |
|
Back to top |
|
|
Helísek kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Sun 7.12.2008 14:57 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
celita kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Sun 7.12.2008 15:23 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Jakmile jednou letíš, je pozdě přemýšlet, jestli to byl dobrý nápad, nebo ne. |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Sun 7.12.2008 15:33 Post subject: |
|
|
sarik wrote: | Jojo, Děvčátka na slovíčko taky byla moje sexuální výchova. A pak jsem od mamky po částech dostávala ještě jinou knížku, ta už byla trochu "dospělejší" a to si vůbec nemůžu vzpomenout jak se jmenovala. Akorát si pamatuju, že jsem si jí stejně půjčila v knihovně a měla jsem jí celou přečtenou ještě dřív než mamka usoudila, že jsem dost velká i na ty pokročilejší věci
No a z Bravíčka jsme taky hodně čerpali, takže jsem jako gigli byla dost teoreticky vzdělaná |
ja mela "devcatka, na slovicko" a pak "duverne a otevrene pro chlapce a devcata" obe ty knizky mam jeste doma... a je fakt, ze jsem se ucila z nich, pak z brava a pak od lanczovy... maminka obcas mela tendence mi neco vysvetlovat, ale to uz jsem vsechno vedela a "jen tak" jsem se o tom bavit proste nechtela... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sun 7.12.2008 17:52 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
|
|
Back to top |
|
|
Helísek kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Sun 7.12.2008 21:19 Post subject: |
|
|
Pamatuju si, že když mi bylo kolem 11, tak mi mamka řekla, že kdybych se chtěla na cokoliv zeptat nebo poradit, že se nemám stydět a přijít za ní a už u toho jsem rudla Takže jsme se doma o takových věcech nikdy nebavili, protože jsem se styděla se o tom bavit s rodičema. Vzdělávala jsem se klasicky z Bravíčka a podobných časopisů a taky jsem si kolem 11-12 let půjčila v knihovně několik knih na toto téma. Pak když se tohle řešilo v 7. třídě na rodinné výchově, už jsem vše měla načteno dopředu Pamatuju si, že nám učitelka pouštěla nějakou kazetu o menstruaci (na to s náma, myslím, koukali i kluci), další o porodu a o AIDS. Dokonce i proběhly nějaké přednášky, když dorazil někdo povolaný do školy. |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Mon 8.12.2008 1:04 Post subject: |
|
|
lolit,ja ho u toho uplne vidim..s tema kolama na kosili a orosenym celem a to nam tohodle allena nabidl myslim az v oktave na seminari _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Mon 8.12.2008 12:39 Post subject: |
|
|
spanish, tak to si predstavujes naprosto spravne |
|
Back to top |
|
|
Skye kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 8.12.2008 13:10 Post subject: |
|
|
Ze základní školy si na nic podobného nepamatuji krom rodinné vychovy kde jsme se už učili,co "po tom" na střední si pamatuji jednu přednášku o menstruaci tj.do podrobna seznámení s vložkami a tampony samozřejmě taky s klukama,bylo mi to dost nepříjemný |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 8.12.2008 20:35 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Nefertite on Fri 27.2.2009 13:28; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Mon 8.12.2008 20:49 Post subject: |
|
|
já si vůbec nepamatuju, jak jsem se tyhle veci dozvídala..asi tak nějak ve škole od děcek..jediný co si vzpomínám, že asi ve třetí třídě náš spolužák dělal na kamarádku takový to gesto - prostrčený prst skrz dva spojené v kolečko=) no a všichni se smáli (já samozřejmě s nima ) no doma jsem to nadnesla večer, máma se ani neotočila od sporáku, jen zamumlala něco na některýho ze sourozenců, at mi to vysvětlí ( tři starší sourozence jsem měla a všichni se na mě vykašlali!)....nějak mi to asi došlo postupně, ale že vím dokonale, o co jde, jsem se tvářila od začátku=)
teda ještě si vzpomínám na Kdopak to mluví na ten úvod, strašně se mi to líbilo a měla jsem k tomu tisíc a jednu otázek...jinak jsem tím rodiče moc neotravovala a oni sami neměli nijak snahu mě poučovat, a jsem za to spíš ráda
na slovíčko děvčátko nebo jak, jsem četla asi až ve třinácti a zajímalo mě to spíš kvůli tamponům _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
|