|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
user007 kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Sun 13.4.2008 14:40 Post subject: |
|
|
Hm, ptam se, ale potom si to pekne vyzeru, protoze moje ego to neunasi zvlast taky proto, ze se moc nezname a vlastne je to ve fazi poznavani.. _________________ Everything can be taken from a man or a woman but one thing: the last of human freedoms to choose one’s attitude in any given set of circumstances, to choose one’s own way. - Viktor E. Frankl |
|
Back to top |
|
|
Mort kytky 8, konec
|
Posted: Sun 13.4.2008 15:07 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
mokosha kytky 1, meta: 175
|
Posted: Tue 15.4.2008 18:08 Post subject: |
|
|
já mám vždycky období, kdy mě to hrozně hryže a chtěla bych vědět všechno, ale znám se moc dobře a jak je vidět, přítel mě zná taky, a proto mi radši nic neřekne. Teda něco vim, protože znám jeho ex, něco málo řekl, ale pořád existuje jakási "mezera" v jeho vztazích, o které já nevím nic...na jednu stranu jsem zvědavá, na druhou stranu by mě to určitě pak štvalo...O mně přítel ví všechno, jsem neuvěřitelně ukecaná a prozradím i to, co nevím, ale myslim, že příteli to nevadí, slovo žárlivost nejspíš nikdy neslyšel |
|
Back to top |
|
|
Kess kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Tue 15.4.2008 18:29 Post subject: |
|
|
on nevi (nechce) vedet nic, ja vim (bohuzel ) vsechno:) _________________ Jen lidská mysl dokáže udělat z nebe peklo a z pekla nebe.
"Největším štěstím člověka je, když může žít pro to, zač by byl ochoten zemřít." Honoré de Balzac |
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
|
Back to top |
|
|
sawatdee kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Tue 15.4.2008 21:16 Post subject: |
|
|
Ja mam rada vse na rovinu a jasno, hodne na sebe vykecam (coz uz se mi nekdy vymstilo) a taky se ptam na vse co me zajima.
(az to nekdy pritele dost stve,ze uz to jmeno(byvale) nechce ani slyset) _________________
If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad... |
|
Back to top |
|
|
vivi25 kytky 3, meta: 950
Joined: 09 Feb 2007 Posts: 852 Location: pod tou naší horou....
|
Posted: Wed 16.4.2008 7:08 Post subject: |
|
|
Nějak mě to nezajímá, i když vím dost od něj i od rodiny a jeho kamarádů. A ani já nemám potřebu mu říkat kde, co s kým.... je to minulost a je to dávno pryč, tak nevím na co by jsem to měla tahat na světlo. |
|
Back to top |
|
|
Helísek kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Thu 17.4.2008 21:09 Post subject: |
|
|
Já jsem v tomhle hrozná. Byla jsem strašně zvědavá na přítelovu minulost, tak jsem se ho na vše, co mě zajímalo, zeptala. A ptala jsem se i na docela intimní věci. Tak jsem ráda, že mě s tím nevyhodil a na vše mi odpověděl. Já mu taky vše řekla, ale u mě toho nebylo moc, protože tohle je můj první vážný vztah. |
|
Back to top |
|
|
sarik kytky 4, meta: 3750
|
Posted: Fri 18.4.2008 8:29 Post subject: |
|
|
Jsem strašně zvědavá, ale naštěstí je mi zároveň trapný se vyptávat, takže co mi neřekne sám tak nevím. A je to dobře, protože jak se znám, tak by mě to určitě chvílema trápilo. A na sebe toho řeknu občas celkem dost, ale zrovna v tomhle se zatím celkem krotím. Nějak si vždycky pro jistotu představím, jak by asi bylo mě, kdybych to musela poslouchat a ještě se včas zarazím. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4
|
Page 4 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|