1) Jáký je váš vztah k vodě a proč si myslíte, že takový je?
zalezi k jake vode - miluju more, vydrzim v nem jen tak lezet u brehu hodiny, bazeny mi kazi nasledne navstevy gynekologa
2) O co se zajímáte když jdete plavat do bazénu a neznáte to tam?
(nemyslím tím otevírací dobu a pod, myslím pro vás praktické věci uvnitř)
aspon 5 věcí, klidně můžete napsat proč..
- jestli tam je narvano
- jak casto meni vodu, zda je tam cisto
- zda nemaji moc studenou vodu
- zda je bazen i venku, nebo jen uvnitr
- jak vypadaj satny a prislusenstvi (zda se tam treba nekrade, zda je cisto atd)
3)Kolik plaveckých způsobů ovládáte?
prsa a pak rada plavu na zadech, ale neda se to nazvat ani znak
, jo a taky splyvani
4) CO vám při plavání činí největší obtíže?
překonat pocatecni zimu, jo a nedokazu koukat pod vodou, a chlorovana voda v nose taky nic moc
5) Co ti říká pojem plavecké sporty?
vlastne tim jsem asi totalne nedotcena, mozna bych tak akorat dala dohromady nazvy par stylu
6) Popiš negativní zážitek s vodou který se ti stal.
ulomyla jsem si v 10 letech v detskem bazenku kus zubu (plavala jsem prsa pod vodou v 40 cm bazenku, pri kazdem tempu jsem se nadechovala, ale mela jsem samozrejme zavrene oci, protoze nesnasim, kdyz mi tam natece (zadne bryle co jsem mela, nefungovaly) - a sestra mi rikala jeste, jeste, jeste... akorad se na me nekoukala a ja se zakousla do zdi
7) Co tě ve vodě baví? (potápění, skákání, kecání..)
u vody me bavi hlavne valeni na dece, nebo jen takove vznaseni se ve vode
Jak často navštěvuješ bazén nebo aquapark a proč to děláš?
aquapark pres zimu skoro kazdy vikend - kvuli saune, to miluju, jinak normalni bazeny vyjimecne (mikozy
)
9) Kolik stupňů má běžně voda v bazénu?
vzdycky neverim te tabulce, to vypada jako ze je tepla, ale pak kdyz tam vlezu, tak mi je desna zima, takze odhaduji tak 25 stupnu?
10) Umíš skočit šipku? Zacpáváš si nos, když skáčeš nebo se potápíš?
sipku skocit umim, nos si nezacpavam - jen se mi ne vzdy povede
11) uplaveš 200metrů v kuse? (to jsou 4 bazény na dlouhým a 8 bazénu na krátkým bazénu..) jak se to vezme, jako nemusim se nutne chytit, ale musim odpocivat (pretocim se na zada a jen se tak vznasim, a jen cerim nohama vodu), bez toho bych to neuplavala, nemam zadnou vydrz (v zadnych sportech)
12) Nosíš na bazén pantofle
nosim - strach z plisni, bradavic, uklouznuti
13) bonus pro holky... chodíš plavat nalíčená?
nikdy