|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Umíte udělat oprátku:)) ? |
Ano |
|
7% |
[ 3 ] |
Ne |
|
82% |
[ 32 ] |
Možná bych to zvládl(a), pokud si vzpomenu na uzlování ze Skauta... |
|
10% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 39 |
|
Author |
Message |
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Wed 17.10.2007 8:14 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali?NE
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte?nevzpomínám si.asi ne
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku)9
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách?nevim, netroufnu si hazet cisla
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni?ne _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Chennile šenyl
|
Posted: Wed 17.10.2007 8:48 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali?Ano.
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte?Ano.
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku)6
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách?Nevím.
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni?Ano. |
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
Posted: Wed 17.10.2007 11:46 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? nikdo blízký..třeba tátovo známý a tak, ale nikdo koho bych viděla víckrát než 2x v životě
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? ano, ale říká, že by neměla odvahu
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) 9. poprvé asi v sedmi letech. hrabalo mi z šikany.
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách?netuším...3 lidi ze sta?
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? nevím...když se něco takovýho přihodí, je to samotřejmě tabu |
|
Back to top |
|
|
celita kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Wed 17.10.2007 14:54 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? - ano, maniodepresivni soused se obesil u nas v lesiku
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? - ano
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) - 1
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? - cetla jsem "spravnou odpoved" predtim jsem tipovala tak 800
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? - ne_________________ Jakmile jednou letíš, je pozdě přemýšlet, jestli to byl dobrý nápad, nebo ne. |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Mon 22.10.2007 16:54 Post subject: Re: Sebevraždy... ehm :) |
|
|
zprůměrované výsledky
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? ano 24 ne19
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? ano 25 ne 15
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) 4,0
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? 1496,8 přesné!!!
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni? ano 23 ne 19 |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Mon 22.10.2007 16:57 Post subject: |
|
|
Ruth A. wrote: |
mužů spáchá sebevraždu 3x tolik do žen, ale ženy se pokouší o sebevraždu 3x častěji, ovšem jsou častěji zachráněny, protože volí jiný způsob sebevraždy (dříve plyn, dnes prášky apod.) |
Jojo, to jsem taky slysela.. zeny chteji podvedome zachranit.. |
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Mon 22.10.2007 19:44 Post subject: |
|
|
Tohle tema je proste... smutny. Clovek si rika, jestli se pro ty lidi nedalo neco *udelat*. COKOLIV. |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Mon 22.10.2007 19:48 Post subject: |
|
|
1) Setkali jste se ve svém blízkém okolí se sebevraždou? Tj., že ji spáchal někdo, koho jste osobně znali? - Ano. Jeden známý tak dlouho foukal toulen až se z toho zabil.
2) Setkali jste se ve svém blízkém okolí s pokusem o sebevraždu? Tj., že ji chtěl spáchat někdo, koho osobně znáte? A jéjej, to tolikrát, že ani nevím.
3) Uvažovali jste někdy o sebevraždě? Vyjádřete na stupnici od 0(to mě nikdy nenapadlo) -po10 (sundali mi oprátku z krku) - Po čtvrtku. Asi 5-6 .
4) Odhadem, kolik si myslíte, že je v posledních letech průměrným počtem sebevražd za rok v Čechách? Nevím, nedokážu odhadnout, ale podlě me hodně!
5) Víte, jestli se u vás ve škole/v zaměstnání vyskytl nějaký případ sebevraždy nebo pokus o ni?Ano. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4
|
Page 4 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|