View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sun 2.11.2008 23:00 Post subject: |
|
|
ja jsem byla dneska taky poprve. Nesehnala jsem nikoho kdo by sel a proste jsem mela nutkani pohybu asi po roce
A to jsem se rozhodla kdyz jsem jela okolo bazenu od rodicu. Domu jsem dobehla pro plavky a pro rucniku a bezela sem zase nazpatek. Jen si musim priste vzit jiny plavky moje stary, ktery sem na sebe nevzala pres rok se po namoceni strasne protahly _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 19.11.2008 18:51 Post subject: |
|
|
theres a kam ty chodíš? pujdu příště s tebou musíš tam mít nějakou permanentku nebo tak něco? _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 19.11.2008 23:01 Post subject: |
|
|
no do hotelu olsanka a pernamentku bych chtela jenomze ona kdyz s ekoupi ted tak prej plati jen do konce roku. Takze bych si ji chtela poridit az v lednu. _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 19.11.2008 23:43 Post subject: |
|
|
no oni někde bez permice vůbec nepouštěj.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 20.11.2008 0:14 Post subject: |
|
|
no tady jo a dokonce sem prisla na hodinu za pet sest a zenskejch tam bylo dost a dostala jsem se tam uplne v pohode zadny reci. A to smes jannie chodily o pul hodky driv tenkrat _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 20.11.2008 10:15 Post subject: |
|
|
tak se někdy domluvíme až pujdeš, jenom aby mi vyšlo volno.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 20.11.2008 23:13 Post subject: |
|
|
hehe spis abych ja mela nekdy nejaky volno _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 22.10.2009 11:04 Post subject: |
|
|
no jo, s tebou je to taky zabitý
Já nutně potřebuju nějakýho sparinga na cokoliv.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Thu 22.10.2009 12:40 Post subject: |
|
|
Theresa wrote: | tak jsem dneska byla. A super az na to, ze cvicitelka byla asi milovnici hiphopu tak obcas vlozila nejaky takovy podivny krok no a na zaver pri protahovani spadla po hlave do bazenu. Byla to docela prdel. |
terko příště mysli na mně, jestli budu mít čas, určitě půjdu s tebou.i na ty pásy...asi před arminem dáme dohromady diáře a volna _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
|