|
sfera.pravy.net Krásné a klidné Vánoce všem! ♥
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Fri 23.5.2014 19:59 Post subject: |
|
|
_________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sat 24.5.2014 11:42 Post subject: |
|
|
Sla bych do treku.. uz jen kvuli plastum, ktery bude mit asi uzsi.. Ja mam horaka, to kolo miluju, v prirode se jezdi super, ale na silnici umiram, protoze jak ma siroke plaste, tak si proste zamakam mnohem vic nez trekari nebo silnicky.. _________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Mon 26.5.2014 7:05 Post subject: |
|
|
tak ono zalezi kam chces jazdit, jasne, ze na horskom sa na hradzi namakas viac, ale ak chces jazdit po kopcoch, tak by som do neho sla. naopak, trekovy je kombinaciou medzi horskym a cestnym a je to alternativa, s ktorou mozes jazdit aj po lahkych lesnych trasach, aj po ceste/hradzi. pozrela by som aj odpruzenie prednej vidly, to moze k vyberu tiez pomoct.
odbornik nie som, ale ak sa rozhodujes medzi trekom/horskym, tak si treba urcit, na co ho primarne budes vyuzivat |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 27.5.2014 16:43 Post subject: |
|
|
Mám to stejně, ale nevim proč..
Nicméně mám přidělanou sedačku na dítě na kole.. zatim s ní jel jen děda, asi 15km.. já se bojim hlavně to kolo je mi velký (asi si budu přát k narozeninám svoje:) Taky z té sedačky brzo vyroste a do té doby se snad naučí pořádně jezdit na odrážedle (což o to, jezdit to ona umí).
Je tu někdo z matek kdo jezdí na kole s dítětem, nebo jezdil od mala? |
|
Back to top |
|
|
Effy young & beautiful
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Wed 22.2.2017 19:25 Post subject: |
|
|
Ja bych brala dvojku, ale hodnotim jen podle barvy
Navic za 20k to neni spatny kolo ne? _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Effy young & beautiful
|
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Wed 22.2.2017 20:48 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Effy young & beautiful
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 22.2.2017 21:28 Post subject: |
|
|
Ghost - ma o neco lepsi osazeni nez to CTM, ale ten presmykac neni zadna velka hitparada, stejne jako razeni. po case se ti muze stat, ze zacne zlobit, chrastit, na druhou stranu, to se ti muze samozrejme stat i u lepsiho osazeni, takze se tim moc nestresuj ...moc nerozumim tomu, ze v popisu pisou, ze je to 27,5" (velikost kol), ale nazev kola ma v sobe 29". 29" by na tebe byla moc velika, pokud si spravne pamatuju, nejsi vysoka.
29" je ok na me a ja mam 178cm a klidne bych snesla i tu 27,5". Takze na to bacha. Dalsi vec, na kterou si dej pozor je vaha. Nechces mit moc tezky kolo, tahat i 13kg do kopce umi byt vopruz
obecne u osazeni od Shimano (coz je na obou tech kolech) jdou ty rady nasledovne: tourney - altus - acera - alivio - deore - slx - xt - xtr - di2 (elektronika). V ty tvy cenovy kategorii (do 20 000 Kc) bude nejcasteji altus, acera, alivio a nektery casti deore.
Mozna co bych se na tvem miste jeste podivala jsou kola z kolekci z minulych let - 2015, 2016. Za stejny penize sezenes i lepsi kolo. _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
|
|
Back to top |
|
|
Effy young & beautiful
|
Posted: Thu 23.2.2017 4:55 Post subject: |
|
|
Mela by to byt 27,5, 29 jsou na me veliky, to mi sam pan v obchode rekl.
To osazeni zase tak neresim, alespon co vidim v okoli, tak jsou to stejne veci, co si lidi porad meni za lepsi a lepsi. Spis by me zajimal v realu jak moc je velky rozdil mezi vzduchovou vidlici a klasickou olejovou, me teda Honza rikal, ze na to moje jezdeni to resit nemusim a at si proste vyberu, ktery se mi vic libi.
Me zase v tom kramu vic doporucuje to Ctm, asi kvuli ty vidlici a ze je levnejsi (zajimavy obchodni zamer ), me se prave vic libi ten Ghost (ale to bude asi slabost k tem kolum celkove) a Honza rekl, ze jsou to proste obycejny kola a at si vyberu vzhledem a ja nevim zejo |
|
Back to top |
|
|
Effy young & beautiful
|
Posted: Thu 23.2.2017 17:13 Post subject: |
|
|
No tak jsem stejne zvolila "srdcem" a vybrala si toho ghosta, pro me to byla nakonec laska na prvni pohled, ty propracovany detaily a tak |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 23.2.2017 19:21 Post subject: |
|
|
tak at to jezdi _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
|
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Sun 26.2.2017 14:43 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
Last edited by Člověk on Sun 26.2.2017 14:54; edited 5 times in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Sport |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 4 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|