|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Jaké maso máte nejraději? |
Drůbeží |
|
60% |
[ 32 ] |
Rybí |
|
20% |
[ 11 ] |
Hovězí |
|
9% |
[ 5 ] |
Vepřové |
|
9% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 53 |
|
Author |
Message |
Nocturmas _____________
|
Posted: Fri 29.6.2007 22:54 Post subject: |
|
|
Jinak v reatauraci si davam taky raději kvalitni steak, svičkove medailonky, nebo vepřovou panenku... to je jina (konec koncu tam nechodim tak často, tak at to stoji za to) _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Fri 29.6.2007 22:58 Post subject: |
|
|
A tohle maso jiš denně? Ja nevim ale ja snim tak 400g kuřeciho a 200g tanaka za den... kdybych to nahradil hovězim (z ktereho mi navic chutna jen ta svičkova) a nebo vepřovym (jen panenka) tak bych se asi nedoplatil Prostě to kuře ma chuťově dobre a relativne kvalitni všechny časti (i když si kupuju jen prsicka) _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Fri 29.6.2007 23:03 Post subject: |
|
|
Nocturmas wrote: | A tohle maso jiš denně? Ja nevim ale ja snim tak 400g kuřeciho a 200g tanaka za den... kdybych to nahradil hovězim (z ktereho mi navic chutna jen ta svičkova) a nebo vepřovym (jen panenka) tak bych se asi nedoplatil |
spíš to střídám,maso mám tak 5x do týdnea jelikož táta má také rád maso takže ho kupuje dost,většinou právě ty kotlety a nebo panenku a nerad ho jí sám. Kuřecí si občas také dám a tak 2x týdně určitě jím vždy někde v restauraci. Střídám,to ale drží mse hlavně toho vepřového,hovězí už tak často nemám a kuřecí jím samozřejmě také,ale prostě to vepřové mám nejradšiprotože si na něm pochutnám.
Ale asi tolik jako ty ho nesním,to už by mi ani nechutnalo a za to mi nic nestojí,jídlo miluju_________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Sat 30.6.2007 9:50 Post subject: |
|
|
Maso miluju, pokud byste hledali opravdového masožrouta - jsem to já . Mám rádá téměř všechny druhy na jakýkoliv způsob.
Jednoznačně u mě ale vede vepřové, docela souhlasím s Manem. Není nic lepšího než vepřový steak, medailonky, nebo na grillu |
|
Back to top |
|
|
Nightwish kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Sat 30.6.2007 10:06 Post subject: |
|
|
Taky miluju maso,asi ve všech formách,kromě krvavých steaků tedy:) nejradši mám krůtí maso,ale nepohrdnu ani husou nebo kachnou,s bramborovými knedlíky a červeným zelím..hmm...
jiné maso mi chutná upravené na všechny způsoby, v létě je nejlepší z grilu,s nějakým pikantním kořením
co se ryb týče,miluju makrely a hlavně různé mořské potvůrky:)) naše ryby mám nejradši na másle,na přírodní způsob
no,asi si půjdu udělat oběd _________________ -léta už tajím svoji příslušnost, v zemi co vyměnila hrubost za slušnost- |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Sat 30.6.2007 14:52 Post subject: |
|
|
no .. posledni dobou se zivim jen krevetama
co zbydou od vecere na hotelu Fakt je miluju ...
jinak maso posledni dobou nejim, ale po krevetach bych se mohla utlouct |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Sat 30.6.2007 17:11 Post subject: |
|
|
Nejraději mám vepřové babičky, hlavně s kapustou a bramborama nebo rýží a houbovou omáčkou, mňam.
Dál mám ráda kuřecí, pečené i grilované, nejraději tu kůžičku.
Nejede mi hovězí, špatně se jí a rybí moc nemusím, i když vím, že je zdravé. Když jsem byla menší tak jsme furt měli rybí prsty a těch jsem se přejedla do konce života Mám ráda uzenou makrelu, ale bývá mi po ní blbě tak už se jí taky vyhýbám, kapra (ale to jen o Vánocích), ale co mi nedávno chutnalo byl pstruh, u přítele.
Miluju řízky a občas máme kachnu se zelím, ta je taky dobrá.
Nechutná mi králičí, nepozřela bych srnčí, pštrosí a další takové neobvyklé druhy, prostě mě to absolutně neláká.
Jinak nejím mastné maso jako bůček, tlačenku, klobásy atd. to by můj slabý žaludek nedal, jen výjimečně špekáčky (ty mi chutnají) nebo u přítele ražniči. Nemůžu jíst jakýkoli guláš, ne, že by mi nechutnal, ale je po něm už odmalička zle (no, mně je zle po všem ).
Občas si dávám párky s kečupem, ze salámů teď zbožňuju gothaj, vím, že je levný, ale strašně mi chutná ze šunek mám nejraději kuřecí a nemusím moc ty dušené šunky co se nekrájejí, ale prodávají už v balíčkách, paštiky jsem dřív jedla hodně, ale teď už moc ne. |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Fri 6.7.2007 9:22 Post subject: |
|
|
Já nejím vůbec hovězí, přestala jsem ho jíst na druhým stupni základky. Od tý doby jsem ho neměla v puse. Nejradši mám ryby, ty jsou prostě mňamka. Vyhovujou mi i ty kosti v nich, protože hrozně ráda jím a koušu pomalu Pak mi chutná krůti, kuřecí (když je dobře připravený) a vepřový taky, ale moc ho nejím. Uzeniny nejím vůbec, jen občas mě přepadne chuť na párek nebo šunku, tak si vezmu. Masová nejsem vůbec, jsem spíš buchtičková
edit: jsem teda pěkně kecala, protože jsem zapomněla, že jsem měla asi před dvěma rokama tatarák - takže to je výjimka z hovězího, mňam _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥
Last edited by Koogi on Fri 6.7.2007 13:56; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Chennile šenyl
|
|
Back to top |
|
|
pip kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Fri 6.7.2007 11:31 Post subject: |
|
|
Tak tohle, vazeni, jsou zakazkovy, po domacku uzeny, pikantni klobasy. Extra michany, premiovy a domaci koreni, prvotridni maso, specialni pomer, spickova kvalita!
Je to fakt zradlo! Kdyz se do nich zakousnete, ocitnete se v jinem svete! Je to jak osviceni...jako by jste nalezli raj na zemi! Alenka v riti divu se muze jit schovat!
Zapomente na Italsky sunky, zapomente na Svycarsky maso! Tohle to je absolutni vrchol, co se uzenych vyrobku tyce (vis se nachazi uz jenom samotnej kral vsech uzenin - domaci prsut), protoze tohle...to je bomba!
Tady je mame...cerstve vytahnuty z udirny, z malicke komurky domecku na samem konci nejmenovane vesnice...
|
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Fri 6.7.2007 11:50 Post subject: |
|
|
Maso miluju, nejčastěji jím kuřecí, ale nejvíc mi chutná vepřový (to ale v poslední době kupuju jen bio).
Ryby mi moc nechutnaly donedávna, pak jsem ovšem objevila pstruha a lososa, ňam (jen v restauraci, doma to neumím ).
Uzeniny, paštiky a konzervy nejím (vím z první ruky, co je v tom namletý ), jen občas libovou šunku (zamilovala jsem si španělskou šunku, akorát tady bych se za ni asi nedoplatila). Taky bych chtěla ochutnat biouherák
Kdo uzeniny miluje, nikdy nečtěte Džungli od Uptona Sinclaira |
|
Back to top |
|
|
Lenka kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Fri 6.7.2007 16:58 Post subject: |
|
|
Já mám ráda kuřecí,krůtí a ryby.Moc maso ale nejím,raději mám zeleninu.Jinak uzeniny nejím skoro vůbec,jen dušenou šunku,krůtí šunku,nebo kuřecí šunku.
Hovězí jím jen v guláši a vepřové jím jen když se slituji nad manželem který dostane chuť na přírodní řízek. |
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Fri 6.7.2007 17:02 Post subject: |
|
|
Tady je něco ze stránek Albia, docela zajímavý, ale kdo nechce, číst to nemusí
Quote: | Takovej páreček z MAKRA...
Následující receptura na obyčejné párky byla získána od nejmenovaného pracovníka jedné Rakouské firmy, která vyrábí uzeniny na objednávku a podle cenových požadavků supermarketů a hypermarketů v České republice, zřejmě pod jednotným obalem.
Obyčejné párky, receptura na 100 kg výsledného produktu:
15 kg SEPARÁT (kostní moučka)
15 kg SÁDLA
26 kg KŮŽOVÁ EMULZE
10 kg A-GEL (chemie)
06 kg ŠKROB
22 kg LED (strouhanky pro spojení směsi, později zvodnatí)
02 kg SŮL
02 kg SÓJA
01 kg EMULGÁTOR
01 kg KOŘENI + BARVIVO
Výsledný produkt: 100 kg růžovoučkých párečků. Pokud byste v receptu marně hledali maso, nespletli jste se, skutečně tam žádné není.
DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJÍ "SPOJENÉ KAFILÉRIE, a. s."
Pro informaci – v psích konzervách je vlastně úplně to samé. Stačí osolit, hodit na pánev a chutná to úplně stejně. Akorát potom budete mít ještě hladkou srst, protože na rozdíl od párků obsahuje psí žrádlo vitamíny a minerály!
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 4 of 6
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|